• Fri frakt
  • Norges beste profileringsartikter
  • Alltid skisse & tilbud
Utforsk

18. september 2018

Kopper til kontoret

Hos oss finner du ett av markedets bredeste sortimenter av kopper. Vi har modeller i alle tenkbare farger og former. Bestill nye kopper og fornye ditt kontor nå i høst!

Bestill kopper
Sesong

14. august 2018

Bestill høstens paraplyer

Axon Profil har paraplyer som tåler mye regn, ruskevær og stormvinder. Bestill paraplyer med trykk før høstens uvær er over oss!

Handle paraplyer
Utforsk

11. juli 2018

T-skjorter i alle regnbuens farger

Utforsk vårt brede sortiment av t-skjorter. Velg mellom sporty, trendy, behagelige og slitesterke t-skjorter i alle regnbuens farger.

Se våre t-skjorter
Nyheter

31. mai 2018

Sommerens nyheter

Vi har nå fylt vår shop med mengder av produktnyheter. Her finner du alt fra aktivitetsarmbånd og høyttalere til badeballer og kjølevesker.

Se våre nyheter
Sesong

8. mai 2018

Badeballer for stranden

Vi har sommerens beste badeballer som lengter etter å få spre glede, samhold og kjenne havets friske bris. Et profilprodukt som folk setter pris på og som sprer en varm hilsen om en virkelig god sommer!

Handle badeballer
Helse

5. april 2018

Kom igang med treningen

Våren er endelig her og løpesporet er fulle av mosjonister. Nå begynner treningssesongen på alvor! Sportsflasker med trykk er en perfekt gave til personale og kunder som gir dem motivasjon til å ta tak i treningen igjen. Oppdag Axon Profil sitt brede sortiment av sportsflasker i dag!

Handle sportsflasker
Øko

12. mars 2018

Fairtrade for fremtiden

Vi i Axon Profil synes det er viktig med produkter som er laget under gode forhold Det vil si fairtrade-merkede og med holdbarhet, produkter for fremtiden, helt enkelt! Tenk langsiktig og velg Fairtrade-sertifiserte profilprodukter du også!

Til Fairtrade
Teknikk

7. februar 2018

Oppdag Promo Finder

Er du usikker på hva du skal bestille? Vet du i stedet farge, antall eller budsjett? Test da Axon Profil sitt unike verktøy Promo Finderâ„¢. Verktøyet gir deg personlige produktforlag utifra dine unike kriterier. Det kan ikke bli lettere enn det!

Test Promofinder
Kund-service