Newsroom

Omtenksomt

onsdag 27. november 2019

En omtenksom gave

En førstehjelpsveske med trykk er både en omtenksom og verdsatt kundegave. Vis hvor mye du bryr deg om dine kunder og bestill din førstehjelpsveske allerede i dag.

Til førstehjelpsvesker
Jul

mandag 28. oktober 2019

Slipp julestresset i år

På denne tiden av året flyr dagene lett avgårde, og plutselig er det jul igjen. Hvorfor ikke bestille julegodteriet i god tid og minske julestresset? Oppdag ett av markedets største sortiment av julegodteri, med alt fra sjokoladenisser til adventskalendere.

Bestill julegodteri
Eksklusivt

torsdag 29. august 2019

Luksuriøse metallpenner

En stor metallpenn er et luksuriøst reklameprodukt med stor reklameverdi. Hos Axon Profil finner du et bredt sortiment av metallpenner til riktig pris og fra lave minimumskvantiteter.

Kjøp metallpenner
Sesong

fredag 24. mai 2019

Sett sol på ditt varemerke

Solbriller med trykk. Et kult sesongprodukt som oser av sol, sommer og bad. Finn din favoritt i markedets største sortiment.

Kjøpe solbriller
Klassiker

onsdag 24. april 2019

Skriveblokk med din logo

Stilren og praktisk skriveblokk. En reklameklassiker som aldri går av moten. Oppdag markedet største sortimenter av skriveblokker.

Til skrivebok
Påske

tirsdag 5. mars 2019

En bedre påske

Få høytider er så sterkt bundet til godteri som påske. Hos Axon Profil finner du ett av markedets bredeste sortimenter av påskegodteri. Hva er din favoritt?

Bestill påskegodteri
Grønn reklame

tirsdag 19. februar 2019

Si det med en blomst

Planter og frøposer med trykk er en trivelig måte å si både takk og reklamere på. Oppdag styrken i grønn reklame du også!

Se våre planter
Oppdag

onsdag 2. januar 2019

Pakk så du synes

Pakketape med trykk er en vital del i en hver e-handlers markedsføring. For en lav kostnad får man både god reklame og pene pakker Vi har pakketapen som får deg til å synes!

Til pakketape
Oppdag

tirsdag 18. desember 2018

Ryggsekker med trykk

Axon Profil har ryggsekkene for et aktivt liv. En ryggsekk med trykk er ikke bare en perfekt gave, men også en uslåelig reklameplakat som gir reklameeffekt i alle mulige situasjoner. Oppdag din favoritt i dag!

Kjøp ryggsekker
Utforsk

tirsdag 18. september 2018

Kopper til kontoret

Hos oss finner du ett av markedets bredeste sortimenter av kopper. Vi har modeller i alle tenkbare farger og former. Bestill nye kopper og fornye ditt kontor nå i høst!

Bestill kopper
Sesong

tirsdag 14. august 2018

Bestill høstens paraplyer

Axon Profil har paraplyer som tåler mye regn, ruskevær og stormvinder. Bestill paraplyer med trykk før høstens uvær er over oss!

Handle paraplyer
Utforsk

onsdag 11. juli 2018

T-skjorter i alle regnbuens farger

Utforsk vårt brede sortiment av t-skjorter. Velg mellom sporty, trendy, behagelige og slitesterke t-skjorter i alle regnbuens farger.

Se våre t-skjorter
Nyheter

torsdag 31. mai 2018

Sommerens nyheter

Vi har nå fylt vår shop med mengder av produktnyheter. Her finner du alt fra aktivitetsarmbånd og høyttalere til badeballer og kjølevesker.

Se våre nyheter
Sesong

tirsdag 8. mai 2018

Badeballer for stranden

Vi har sommerens beste badeballer som lengter etter å få spre glede, samhold og kjenne havets friske bris. Et profilprodukt som folk setter pris på og som sprer en varm hilsen om en virkelig god sommer!

Handle badeballer
Helse

torsdag 5. april 2018

Kom igang med treningen

Våren er endelig her og løpesporet er fulle av mosjonister. Nå begynner treningssesongen på alvor! Sportsflasker med trykk er en perfekt gave til personale og kunder som gir dem motivasjon til å ta tak i treningen igjen. Oppdag Axon Profil sitt brede sortiment av sportsflasker i dag!

Handle sportsflasker
Øko

mandag 12. mars 2018

Fairtrade for fremtiden

Vi i Axon Profil synes det er viktig med produkter som er laget under gode forhold Det vil si fairtrade-merkede og med bærekraft, produkter for fremtiden, helt enkelt! Tenk langsiktig og velg Fairtrade-sertifiserte profilprodukter du også!

Til Fairtrade
Teknikk

onsdag 7. februar 2018

Oppdag Promo Finder

Er du usikker på hva du skal bestille? Vet du i stedet farge, antall eller budsjett? Test da Axon Profil sitt unike verktøy Promo Finder™. Verktøyet gir deg personlige produktforlag utifra dine unike kriterier. Det kan ikke bli lettere enn det!

Test Promofinder