• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Kundeservice

Ring oss

23 12 05 76 Mandag til fredag 09.00-17.00

Kontakt oss

Takk!

Vi kontakter deg så snart som mulig.

Bestilling

Du bestiller lettest gjennom vår webshop. Den er veldig enkel i bruk. Det går også å sende din bestilling via e-post til post@axonprofil.no
Du får alltid godkjenne både en digital korrektur (digital skisse) og et tilbud før bestillingen blir bindende.
Et prøvetrykk er kun mulig å få ved meget store bestillinger. Å produsere et prøvetrykk er nemlig meget kostbart. Vi sender heller ut en digital korrektur der du tydelig ser hvordan trykket blir plassert på produktet.

Merkingsmetoder

Trykk er den vanligste merkingsmetoden og finnes i en rekke ulike varianter som screen-, transfer og tampotrykk. Felles for de alle er at motivet lages i ønsket farge og med stor detalj. Hver trykkfarge angis som en PMS-farge.
Vet 4-fargers fototrykk får produktet trykk med et valgfritt antall farger. Trykkteknikken, som iblant også kalles for digitaltrykk eller CMYK-trykk, muliggjør av avanserte motiver som for eksempel fotografier.
Lasergravering er en eksklusiv og meget slitesterk merkingsmetode der motivet risses inn i produktet. Lasergravering kan normalt bare skje på produkter av metall. Motivet blir da i metallfargen, det vil si normalt sett i sølv, bronse eller grått.
Broderi betyr at motivet stikkes inn i produktet. Broderi koster det samme uansett antall farger på motivet. Merkingsmetoden er meget slitesterk.
Ved embossing blir motivet opphøyet og uten farge på produktet. Merkingsmetoden benyttes normalt bare på produkter av skinn eller papir.
Ved debossing blir motivet senket ned og uten farge i produktet. Merkingsmetoden brukes normalt bare på produkter av skinn eller papir.
Vi behøver normalt trykkfilen som vektorfil. Vektorfiler er vanligvis lagret som EPS-filer. I noen tilfeller går det også å anvende høyoppløste bitmap-filer (for eksempel JPEG) med en oppløsning på minst 300 dpi. Kontakt oss gjerne om du er usikker på om en fil fungerer.
En EPS-fil er en vektorfil. En vektorfil kan forstørres og forminskes uten at kvaliteten blir dårligere, noe som gjør den utmerket for trykk.
Ja, vi hjelper deg gjerne med å lage en EPS-fil om du ikke allerede har det. Denne service er vanligvis kostnadsfri om du bestiller fra oss. Om vi skal lykkes lage en EPS-fil behøver i et stort bilde i JPEG-, PDF- eller TIFF-format.
EPS-filer kan kun åpnes i spesielle programmer. Kan du ikke åpne filen har du nok ikke et slikt program installert.
En EPS-fil er normalt lagret med filetternavnet eps. For å vite med sikkerhet at din fil er en EPS-fil må den kontrolleres i rett program.
For at varene skal bli trykket med riktig farge må vi vite hvilken trykkfarge vi skal bruke. Trykkfargen angir du som Pantonekode, også kalt PMS-kode. Denne kode angir hvilken farge trykket ditt får. Om du ikke har en PMS-kode kan du også overlate det til oss å bedømme hvilken PMS-kode som tilsvarer fargen i din trykkfil. For produkter der det inngår fire fargers-fototrykk, behøver du ikke angi PMS-koder.

Leveranse

Ja, hos oss er det alltid gratis frakt til en valgfri adresse i landet (gjelder ikke Svalbard).
De fleste produkter har en leveringstid på 2-3 uker fra man har lagt inn bestilling. Den normale leveringstiden for hvert produkt finnes angitt på respektive produktsider under overskriften "Fakta". Ofte kan vi presse ned leveringstiden om det haster. Kontakt oss om du har en spesifikk deadline, så skal vi sjekke om vi klarer å levere innen da.
Ja, vi har et antall produkter som vi kan levere ekstra raskt. Du finner vårt ekspress-sortiment her
Alle varer leveres med bedriftspakke. Det er derfor viktig at leveringsadressen er bemannet i kontortid. Det er desverre ikke mulig å vite nøyaktig når levering vil skje.
Ja, det er mulig. Frakt til den ekstra leveringsadressen koster ekstra.

Pris & betaling

Alle priser er oppgitt uten moms.
Betaling skjer normalt mot faktura 30 dager. Normal kredittsjekk foretas av alle nye kunder. UF-firmaer og privatpersoner betaler alltid på forskudd.
Normalt sendes fakturaen ut med e-post. Fakturaen kan også, etter ønske, sendes som e-faktura eller per post. Kortbetaling kan også gjøres via Mine sider.
Det er mulig å betale med kort på Mine sider. Vi aksepterer Mastercard, Visa og American Express.

Øvrig

På hjemmesiden finner du tusenvis av produkter i de mest varierende slagene. Skulle du mot formodning ikke finne det du leter etter, hjelper vi deg mer enn gjerne å finne produktet du søker.
Vi har prøver tilgjengelig på de fleste produkter på vår hjemmeside. Prøvene koster ingenting og behøver ikke returneres. Unntak gjøres dog med våre dyrere produkter eller om det gjelder et stort antall. I slike tilfeller må produktene returneres.

Allmenne vilkår

Priser

Samtlige priser er angitt eksklusiv moms.

Fraktkostnader

Frakt skjer kostnadsfritt til leveringsadresse i Norge.

Betalingsvilkår

Axon Profils kredittgodkjente kunder betaler mot faktura med 30 dagers frist.

Leveringsvilkår

Bestilte varer leveres med firmapakke til angitt adresse. Om varene skades eller forsvinner under transporten er dette Axon Profils ansvar.

Avgifter

Ingen fakturaavgifter, ekspedisjonsgebyr eller lignende kommer i tillegg.

Kundens ansvar

Kunden må kontrollere at oversendt korrektur er korrekt.

Reklamasjon

Om en leveranse inneholder skadede eller feilaktige varer må du umiddelbart kontakte kundeservice. Returner aldri varer uten å ha pratet med kundeservice først.

Angrerett

Det finnes ingen angrerett på bestilte varer. Om trykking ikke er påbegynt er det dog en sjanse for å avbryte kjøpet. Eventuelle kostnader som har oppkommet må dog betales.

Eierskapsforbehold

Solgte varer er Axon Profils eiendom frem til de er betalt.

Firmafakta

Adresse Axon Profil AB Hälsingegatan 49 SE-113 31 Stockholm Daglig leder Gustaf Gerleman Org.nr. 556709-1979 Momsreg.nr. SE556709197901

Axon Profil i Norge

Adresse Axon Profil AB Karenslyst Allè 8b NO-0278 Oslo Tel 23 12 05 76 E-post post@axonprofil.no

Økonomi

Bankkonto 9750 06 43955 IBAN NO19 9750 0643 955 BIC ESSENOKX E-post finance@axonprofil.com
Kund-service