1. Startside
  2. Vesker

Vesker.

Vesker med trykk til alle anledninger og stilvarianter.

Vesker

Nye populære produkter

Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

En veske med trykk gir stor eksponering

Vesker med trykk er en meget effektiv reklamebærer som eksponeres i de mest varierte sammenhenger. For eksempel en handlenett med trykk vil spre ditt foretaks navn uansett om den tas med på toget, på byen eller i matbutikken. I avdelingen finnes ikke bare vesker i den forstand, men også stoffposer, papirposer, plastposer og laptopfuteral.

Tips i valget av veske

Vesker med trykk er relativt dyre profileringsartikler, og man bør derfor tenke litt over hvilke behov man har. Skal veskene brukes av egne ansatte eller deles ut som reklame? Hva vil du oppnå med veskene? Skal veskene brukes av de ansatte i bedriften, er det ofte en god idé å velge høy kvalitet slik at veskene får så lang levetid som mulig. Kanskje kan det også være smart å forhøre seg med de ansatte og hente inn deres ønsker om hvordan veskene bør utformes. Skal veskene deles ut som reklame, så bør man istedenfor tenke litt over hva bedriften vil formidle og hvem som er målgruppen. Vil man formidle miljøtanker eller lav pris? Er målgruppen skoleungdommer eller eldre? Axon Profil har 100-talls modeller å velge mellom, og det kan av og til gjøre valget av veske litt vanskelig. Tenker man igjennom disse spørsmålene, blir kanskje valget av veske med egen logo betydelig enklere.

Ikke gå glipp av de miljøvennlige alternativene

Her hos Axon finner du et stort utvalg av miljøvennlige vesker med trykk. De fleste handleveskene og gymposene er laget av økologisk, resirkulert eller fairtrade-sertifisert bomull. Det finnes også produkter som er laget av resirkulerte PET-flasker eller resirkulert polyester. Sammen beskytter vi miljøet under hyggelige forhold.