Vesker.

Vesker
  1. Produkter
Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
23 12 05 76
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Nye populære produkter

Storselgende favoritter

En veske med trykk gir stor eksponering

Vesker med trykk er en meget effektiv reklamebærer som eksponeres i de mest varierte sammenhenger. For eksempel en handlepose med trykk vil spre ditt foretaks navn uansett om den tas med på toget, på byen eller i matbutikken. I avdelingen finnes ikke bare vesker i den forstand, men også stoffposer, papirposer, plastposer og laptopfuteral.

Tips i valget av veske

Vesker med trykk er relativt dyre profileringsartikler og man bør derfor nøye tenke over hvilke behov man har. Skal veskene brukes av eget personal eller deles ut som reklame? Hva vil oppnås med veskene? Skal veskene brukes av foretakets personale kan det være en god ide å velge høy kvalitet så veskene får så lang livstid som mulig. Kanskje kan det også være bra å forhøre seg med personalet og ta imot deres ønsker om hvordan veskene burde være utformet. Skal veskene i stedet deles ut som reklame bør man i stedet tenke mer nøye over hva foretaket vil utstråle og hvordan målgruppen ser ut. Vil man utstråle miljøvennlighet eller lav pris? Er målgruppen skoleungdommer eller pensjonister? Gjennom å fundere på disse spørsmålene vil det senere valget av veske betydelig enklere.

Ikke gå glipp av de miljøvennlige alternativene

Her hos Axon finner du et stort utvalg av miljøvennlige vesker med trykk. De fleste handleveskene og gymposene er laget av økologisk, resirkulert eller fairtrade-sertifisert bomull. Det finnes også produkter som er laget av resirkulerte PET-flasker eller resirkulert polyester. Sammen beskytter vi miljøet under hyggelige forhold.