• Fri frakt
  • Norges beste profileringsartikter
  • Alltid skisse & tilbud

Paraplyer

Paraplyer

Paraplyer med trykk

Visste du at vi i Norge har brukt paraplyer siden 1500-tallet? Reklameparaplyer ble vanlig langt senere og er i dag en av de absolutt mest populære profilproduktene. Det er derfor ingen tilfeldighet at du hos Axon Profil finner et brett sortiment av paraplyer med trykk for alle vær.

Rett paraply til ditt foretak

Paraplyer kommer i en mengde ulike varianter, størrelser og prisklasser. Dette kan iblant gjøre det være svært vanskelig å velge. Her kommer derfor litt informasjon som forhåpentligvis gjør valget litt enklere. Glem ikke at vi hos Axon Profil alltid finnes tilgjengelige for å svare på dine spørsmål!

Hvilket type håndtak bør jeg velge?

Det mest klassiske paraplyhåndtaket er det bøyde trehåndtaket og paraplyer i denne formen er også de som selger aller best. Det bøyde håndtaket behøver heller ikke lenger alltid å være i tre, det kan også være i plast eller aluminium. Det bøyde aluminiumshåndtaket er også overlegent på å være solid, selv om et håndtak av tre veldig skjeden går i stykker ved normalt bruk. Paraplyer kan også fås med rett håndtak. Vanlig er det da at håndtaket er laget av et litt mykere skummateriale. Det rette skumhåndtaket er mer behagelig og tar også mindre plass enn det bøyde håndtaket.

Paraplystørrelsen

Paraplyer kan grovt deles opp i tre størrelsesklasser: barneparaplyer som er ca 70 cm i omkrets, standardparaplyer som er ca 100 cm i omkrets og golfparaplyer som er ca 130 cm i omkrets. Barneparaplyene behøver knapt noen nærmere presentasjon, men hvilke for- og bakdeler har de andre typene? Presis som navnet avslører er standardparaplyens mål det som i mange år har vært standard for paraplyer. Det er tilpasset for å holde en person tørr i normalt regnvær og har en størrelse som er lett å bære med seg. Golfparaplyen derimot gir en betydelig bedre beskyttelse når det er riktig kraftig regnvær. Paraplyen er ofte ikke bare større men også lengre og har ofte en forsterket konstruksjon for å tåle kraftig vind. Golfparaplyen har sitt utspring på golfbanen, men vinner med sin overlegne komfort mer og mer popularitet utenfor golfklubbene.

Trykket på paraplyen

En paraply består normalt av åtte paneler og hvert panel utgjør en trykkoverflate. Vil man for eksempel ha et trykk i en farge på to paneler så koster det det samme som ett trykk i to farger. Av alle kunder som bestiller paraplyer med trykk hos Axon Profil velger 75% av dem trykk på ett panel, 20% trykk på to paneler og 5% trykk på fire paneler. Det er ganske uvanlig med trykk på mer enn ett panel og grunnen til det er nok både økonomi og smak.

Behøver du hjelp til å finne det rette produktet?

Angi farge, antall og budsjett så får du forslag på passende produkter.

Prøv Promo Finder

Fornøydgaranti

Pristilbud & digital korrektur

Personlig service

Gratis vareprøver

Prisgaranti

Raske og trygge leveranser

Gratis levering

Kund-service