1. Startside
 2. Kontor
 3. Pakketape

Pakketape med trykk

Pakketape med trykk, eller reklametape som det også kalles, er en smart og rimelig måte å gjøre reklame for bedriften. Det minner kunden på bedriftsnavnet og gir bedriften en mer profesjonell fremtoning. Ved litt høyere kvanta, er prisen dessuten bare marginalt høyere enn vanlig umerket tape. Tape produseres vanligvis enten av PP eller PVC. Pakketape av PP, er perfekt til deg som vil kjøpe billig pakketape som dessuten har miljøvennlige egenskaper. PVC derimot, er det rette valget for deg som vil ha en tape som ikke bråker når den rulles av rullen, og en pakketape av høyest mulig kvalitet. Har du spørsmål om pakketape? Eller vil du kanskje ha en skisse? Kontakt oss så hjelper vi deg gjerne!

Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Pakketape med eget trykk

Tape med trykk er en av de mest populære produktene fra Axon. Det er mange grunner til det. Det er en smart profileringsartikkel som gir mye reklame for pengene.

Pakketape med trykk

PP og PVC

Pakketape med trykk lages vanligvis av enten PP eller PVC.

PP, eller polypropylen, er et miljøvennlig materiale som raskt brytes ned om det havner i naturen. Ved forbrenning avgis bare vanndamp og karbondioksid. Er du ute etter en miljøvennlig pakketape med trykk, er PP derfor et godt materiale. PP er dessuten veldig rimelig. Eneste bakdelen er at tapen avgir litt lyd når den rulles av. En av bestselgerne Standard 50 mm er er et eksempel på denne type tape.

PVC har ikke de samme miljømessige egenskapene, men det er en tape som ikke støyer og er røffere i strukturen. Bare seigheten gjør at tapen er lett å jobbe med. Bestselgeren Premium 50 mm er en tape av denne typen.

Tre fordeler med pakketape med trykk

 • Effektiv reklame til lav pris.
 • Pakken, og bedriften ser proffere ut.
 • Ofte billigere enn tape uten trykk.

To typer tapelim

Det finns hovedsakelig to typer tapelim. Hot-melt og solvent-melt.

Hot-melt er den vanligste limtypen. Den fungerer godt når tapen skal brukes under normale forhold. Er du ute etter en tape uten spesielle egenskaper, så får du automatisk hot-melt.

Solvent-melt er et lim som er spesialutviklet til tape for å brukes i kjølerom. Denne limtypen tåler ekstreme temperaturforhold uten at hefteegenskapene reduseres. Pakketeipen Temperatur 50 mm har denne limtypen.

All vår pakketape med eget trykk er tilpasset til bruk på papp og kartong. Skal tapen brukes på andre materialtyper, for eksempel glass eller metall, bør du bestille en prøve og teste hvor godt tapen fungerer på dette materialet..

Stille pakketape

Er du ute etter en stille pakketape med trykk? Da kan vi anbefale den populære pakketapen Premium 50 mm. akketapen er både stille og lett å rulle av. Perfekt for deg som vil pakke uten å forstyrre omgivelsene..

Tape med trykk

Hvilken bredde bør jeg velge?

Pakketape med eget trykk selges mest i breddene 38 mm og 50 mm. Hvilken bredde bør jeg velge? 50 mm er den bredden det selges absolutt mest av. Det er standardbredden på pakketape og passer til de fleste, uansett størrelsen på pakken som sendes. En stor fordel med dette formatet er også at tapen passer i de fleste pakketapedispensere som finnes på markedet. Om du ikke absolutt vil ha en smalere tape, så bør du velge 50 mm bredde.

Om trykket

Trykket gjøres vanligvis på overflaten av tapen. Det fungerer godt for de fleste bedrifter . Ved større kvanta, er det også mulig å få trykk på undersiden av tapen. Da blir trykket helt beskyttet mot slitasje når man ruller ut pakketapen. Modellen Sandwich 48 mm er en sånn type.

Den mest populære formen for pakketape med trykk, er en hvit tape med kundens logo repetert langs tapen. Det er også mulig å trykke hele bakgrunnen i en gitt farge. Dette har samme pris som en vanlig trykkfarge. Siden tapen trykkes med repetisjoner ca. hver 40 cm, blir det ved bakgrunnstrykk en hvit kantlinje mellom hver repetisjon. Mot tillegg i prisen kan kantlinjen fjernes. Kontakt selger for mer informasjon.

Tapens holdbarhet

Pakketape med trykk har vanligvis en leveringstid på 3-4 uker. Det er litt lenger enn de 2-3 ukene som gjelder for de fleste andre produktene. Med tanke på leveringstiden, er det derfor smart å bestille og lagre litt mer tape enn det man vanligvis regner med som forbruk. Det er veldig kjedelig å gå tom for pakketape med bedriftslogoen når produkter skal pakkes og forsendelsene skal sendes ut.

Hvor lenge kan man oppbevare pakketape med trykk? Offisielt er holdbarheten ca. 12 måneder. Oppbevares tapen riktig, dvs. beskyttet mot direkte sollys og varme, så kan den lagres betydelig mye lenger enn det. Vi har kunder som har oppbevart tapen i over 3 år uten at kvaliteten har blitt påvirket. Siden stykkprisen for pakketape med trykk reduseres betydelig ved større antall, er det smart å å satse på litt høyere innkjøpsvolum for å få ned stykkprisen.

Pakketape med eget trykk

Ønsker du å se en vareprøve?

Det å kjøpe pakketape med eget trykk kan av og til være vanskelig. Det kan være store forskjeller mellom ulike typer pakketape med trykk, hva angår vedheft og karakter. Noen modeller er lydløse å rulle av og solide, mens andre er rimelige i innkjøp. Har du spørsmål kan du alltid kontakte oss. Vi hjelper deg gjerne med spørsmålene du måtte ha.

Kjenner du ikke de ulike variantene fra før, kan det være smart å bestille en vareprøve før du bestiller. Vi sender gjerne ut prøver slik at du selv kan teste hvilken type tape som passer ditt behov.

Spørsmål og svar FAQ

Hvilke typer pakketape finnes det??

Pakketape er vanligvis laget av PP eller PVC. PP er billig og miljøvennlig og mest populært. PVC er dyrere men har fordelen at den støyer lite når den rulles av.

Her dere en billig pakketape med trykk?

Selvfølgelig! Den billigste pakketapen med trykk er pakketape Standard 50 mm. Den er laget av PP og er dessuten et godt miljøvalg.

Kan hele bakgrunnen på pakketapen trykkes?

Det er mulig, og prisen er som en vanlig trykkfarge. Det blir en hvit stripe med en tykkelse på 1 mm hver 40. cm. Dette kan unngås mot en ekstrakostnad.

Hvorfor pakketape med eget trykk?

Hvorfor bør man anskaffe pakketape med eget trykk? Det finnes flere svar. For bedrifter som regelmessig sender ut pakker til kundene, er det en god investering å satse på pakketape med trykk. Pakken blir mer profesjonell, og mottakeren ser med en gang hvem som er avsender. Når innholdet i pakken tar slutt, kan pakketapen også fungere som en påminnelse på hvem som leverte disse varene. Det er veldig verdifullt i disse dager da konkurransen er så stor.

Prisforskjellen mellom tape med og uten trykk er også veldig liten, i hvert fall hvis du bruker ganske mye tape i året. Det finnes derfor veldig få grunner til å velge umerket tape for bedrifter som driver med handel og regelmessig sender ut pakker. Fordelene er derimot betydelig.

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet
 • Varemerke
  • Scotch
  Scotch