1. Startside
 2. Kontor
 3. Musematter

Musematter med trykk

En god musematte hever presisjon og komfort. Dessuten beskyttes skrivebordet fra slitasje. Gi kundene riktig gode musematter med trykk, så kommer de til å bli påminnet om deg hele dagen. Hos Axon Profil kan du velge mellom 20 modeller i høy kvalitet.

26 produkter
Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Musematter med trykk - et profilprodukt i blikkfanget

Musematter med trykk er en av de beste profilproduktene man kan velge. Ettersom nesten alle mennesker benytter datamaskiner blir en egendesignet musematte et ekstremt nyttig profilprodukt. En god musematte i høy kvalitet gir høyere hastighet, større presisjon og bedre komfort når musen benyttes. Dessuten beskytter den skrivebordet mot slitasje og riper. Er den utstyrt med trykk gir den dessuten verdifull reklame for ditt varemerke. Med sin sentrale plassering rett ved siden av tastaturet blir mottakeren stadig påminnet om deg og ditt firma. Tar man alt dette positive i betraktning så er det ikke så rart at musematten er et så populært profilprodukt.

Utvalget fra Axon av musematter med eget trykk

Vi hos Axon Profil har et brett sortiment av musematter med trykk. I sortimentet finner du musematter i alle mulige design og prisklasser. Vi er sikre på å kunne tilby nøyaktig den musematten du leter etter. Utover ulike typer av standardmodeller har vi også et par spesialmodeller. For eksempel har vi musematter med behagelige håndleddstøtter. Disse modellene hjelper deg på en naturlig måte å avlaste ditt håndledd og på den måten forebygge skader. Med vårt store utvalg av musematter kan du lett skape et unikt og attraktivt profilprodukt som gir reklame for ditt firma i lang tid. I prinsipp blir alle musematter trykket med 4-fargers fototrykk, som gjør at det er fritt frem å benytte fotografier i mange farger. Ettersom hele musemattens overside trykkes er dette et reklameprodukt med enorme muligheter for effektiv reklame.

Hvilken modell bør jeg velge?

Hvilken musematte du bør velge kommer an på en rekke ulike faktorer. Foretrekker du myke eller harde musematter? Vil du ha overflaten i plast eller stoff? Vil du at undersiden skal være i skum eller gummi? Vil du ha en lav eller en litt høyere modell? Spørsmålene kan være mange og det er lettest å gå ut ifra seg selv og hva man selv liker. Selv om musemattene sal deles ut til andre er det fortsatt klokest å gå ut fra sine egne preferanser. Man må helt enkelt stole på sin egen smak og sitt eget omdømme. Musematten med underside av gummi og overside av stoff er den mest klassiske modellen. Om du vil dele ut en musematte som alle mennesker kan relatere til og som med aller størst sannsynlighet alle har benyttet på ett eller annet tidspunkt er dette et utmerket alternativ. Musematter med trykk som har en hard plastoverflate er et mer rimelig alternativ. Og den er en virkelig storselger. Det aller billigste alternativet er å velge en musematte i plast der trykket skjer på et papir som plasseres under plastoverflaten. Det er et rimelig alternativ, men ettersom trykket ligger under en plastoverflate blir motivet noe grumsete. Det finnes også noen musematter der trykket skjer direkte på plastoverflaten. Er det en mørkere bakgrunnsfarge på trykket er dette det beste valget. Musemattene finnes ofte tilgjengelige i ulike former. Noen eksempler er rektangel, sirkel, kvadrat, oval, dråpe og skjold. Den firkantede musematten er den mest populære blant disse og står for over 90% av salgene. Vil du utruste personalet med en musematte som er så komfortabel og ergonomisk som mulig? Da er en musematte med en håndleddstøtte det beste valget. Disse musemattene koster litt mer, men mottageren og ikke minst håndleddet vil sette ekstremt stor pris på dette. Takket være at den er så behagelig kommer den til å være det naturlige valget. Den kommer garantert til å bli benyttet og samtidig vil den gi reklame for ditt varemerke over lang tid!

Hvorfor er musematter med trykk et så bra profileringsprodukt?

Som tidligere nevnt har nesten alle mennesker brukt for en musematte. Du kan derfor i prinsippet dele ut musematter med trykk til hvem som helst. Musematter egner seg utmerket for profilering ettersom hele musemattens overflate kan trykkes på. Dette innebærer at du kan vise frem flere reklamebudskaper samtidig og også ha godt med plass til kontaktinformasjon til ditt firma. Det er et profilprodukt som stadig havner i blikkfanget, og har du også et pent trykk på musematten forsterker du din markedsføring og gjør den enda mer attraktiv å se på. Hvordan kan man da dele ut musemattene? Driver du for eksempel et firma der personalet er mye ute hos kundene er det perfekt at de etter utført arbeide gir kunden et antall musematter med reklametrykk. Hva for slags trykk kan det være lurt å bruke da? Foruten logo, slogan og eventuelt et pent fotografi kan det være bra å ha med kontaktinformasjon, det vil si telefonnummer, gateadresse, nettadresse og e-postadresse. Neste gang foretaket trenger deres hjelp, så kan de bare sende et raskt blikk ned på musematten, så har de all informasjon de trenger for å komme i kontakt med deg. Musematter med trykk er også et veldig bra profilprodukt å dele ut på messer. De fleste forstår dens fordeler og kommer til å være takknemlig for å motta en. En annen god måte å dele ut musematter med trykk er å for eksempel å dele dem ut kostnadfritt på kjøpet. Om du for eksempel driver nettbutikk kan du legge den sammen med de bestilte varene. Det blir en trivelig overraskelse for kunden!

Vi hjelper deg gjerne!

Vi forstår at det av og til kan være vanskelig å bestemme seg for hvilken modell man bør velge. Det å kjøpe musematter med eget trykk er ikke alltid like lett. Det er mye å velge mellom, og det er ganske store forskjeller mellom modellene. Vi hjelper derfor gjerne til. Ofte kan det hjelpe å få se en prøve. Bare kontakt oss, så passer vi på at du får en prøve allerede neste dag. Vi gir deg selvfølgelig gjerne tilbud og gir tips og råd. Vil du se en skisse, så hjelper vi gjerne til med det også. Bare send oss logoen, så får du en skisse i retur der du ser musematten med din egen logo. Kontakt oss i dag så hjelper vi deg videre!

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet
 • Merking
  • 4-fargers fototrykk
  • Trykk
  • Lasergravering
  4-fargers fototrykk
  Trykk
  Lasergravering
 • Eco
  • Eco