Profileringsartikler. Vi hjelper deg.

Axon ble startet med et mål om å revolusjonere hvordan man handler profileringsartikler. Vi ville skape en smidig og fleksibel tjeneste for moderne bedrifter. En tjeneste som var både inspirerende og lett å bruke. Og det har vi gjort. Siden 2006 har vi hjelpt tusenvis av små og store bedrifter over hele Europa. Velkommen til deg også!

9

Land

15

er på Internett

Hva vi kan tilby.

Som kunde hos oss får du en komplett tjeneste rundt profileringsartikler. En tjeneste som ikke avsluttes etter at du har klikket på kjøpsknappen, og som både er smidig og personlig. Kort sagt, en smartere måte å kjøpe profileringsartikler.

En butikk i verdensklasse

Butikken er fylt til randen med spennende profileringsartikler, unike tilbud og verdenskjente varemerker. Hver dag fyller vi på med nye inspirerende produkter. Takket være Mine sider, din personlige side, har du dessuten superkontroll på alle kjøpene.

Personlig service

Personlig service er en viktig del av det vi tilbyr. Vi vet at god service skaper trygghet og gir en god opplevelse. Hos oss har du derfor alltid den samme kontaktpersonen, uansett hva du trenger hjelp med. En som kjenner deg og dine behov. Ganske enkelt personlig service.

Mer enn bare et produkt

Vi forstår at en profileringsartikkel er så mye mer enn bare et produkt. At det er en viktig del av markedsføringen. Og at det må passe akkurat deg. Med vår hjelp får du maksimal effekt av dine profileringsartikler. Hver gang.

Mine sider

Mine sider er din personlige side som gir deg superkontroll. Her finner du alt som er relatert til kjøpene dine. Her godtar du tilbud og skisser, og her får du spennende tilbud. Her finner du også dine gamle kjøp og kan fornye bestillingene. Har du mistet fakturaen? Ikke noe problem. På Mine sider finner du alle fakturaene dine. Og hvis du vil, kan du også betale her. Det kan ikke bli enklere enn dette.

Smidig. Personlig. Fleksibelt. Kort sagt, en smartere måte å handle profileringartikler.

Axel Gerleman, Co-founder Axon

99,2%

av alle våre leveranser i 2023 var i tide.

Service et steg videre.

Vi ønsker at det skal være lett å kjøpe firmagaver. Og at det skal skje på dine premisser. Vi har derfor utviklet en rekke smarte tilleggstjenester som gjør shoppingen enklere og som lar deg fokusere på andre ting.

Vi fikser logoen din

Om logoen din ikke kan brukes, så hjelper vi deg uten kostnad. Bare send det du har, så fikser vi resten. Smidig ikke sant?

Designhjelp

Vi vet at design og form kan være både vanskelig og dyrt. La oss hjelpe deg. Våre designere er både dyktige og rimelige.

Lagerbeholdning

Har du lite plass? Ikke noe problem. I så fall, kan du leie plass på vårt moderne lager. Kjøp det du vil og la oss ta hånd om lagerbeholdningen.

“Jeg synes at Axon er pålitelig og rask. Vi har en personlig kontaktperson som vi alltid kan få tak i om det skulle være noe. Han har alltid kontroll på ordrene mine, noe som er supert. Jeg kan varmt anbefale Axon.”

Cecilie Nyberg, Customer Marketing Manager, Perrigo Norge AS

Vår garanti til deg.

Personlig service. Gratis frakt. Gratis produktprøver og mye mer. Vi har gjort vårt beste for å skape en strømlinjeformet kundeopplevelse. Vi liker ganske enkelt at det er smidig. Det er vår garanti til deg.

En god pris

Hos oss får du alltid en god pris. Vi jobber kontinuerlig for å holde kostnadene nede, slik at du får en så lav pris som mulig. En god pris er viktig, men for oss kommer alltid kvaliteten først. Vi er derfor ikke alltid de billigste, men vi tåler å sammenlignes.

Skisse & tilbud

Før bestillingen blir bindende, må du alltid godkjenne en skisse og et tilbud. Skissen viser nøyaktig hvordan produktet vil se ut og i tilbudet får du en endelig totalpris. Alt gjøres på Mine sider, din personlige side som gir deg superkontroll.

Gratis frakt

Hos oss er frakten alltid gratis. Uansett om du bestiller mye eller lite. Vi lar ingenting stå i veien for en smidig shoppingopplevelse.

Gratis produktprøve

Vil du ha en produktprøve før du bestemmer deg? Ikke noe problem. Vi vet at man iblant ønsker å se varene før man bestiller. Derfor er produktprøver gratis hos oss. Ryddig og smidig, akkurat som det skal være.

Personlig service

Vi tar personlig service på alvor. Hos oss får du derfor alltid hjelp av den samme kontaktpersonen, uansett hva du trenger hjelp med. Det skaper trygghet og er en god opplevelse for deg.

Vi holder deadline

Det er svært viktig for oss å holde deadline. Takket være et godt system og strenge rutiner, er vår leveringssikkerhet på topp. Har du en deadline så holder vi den. Vanskeligere enn det er det ikke.

“Axon er veldig rask til å følge opp, svarer nesten alltid innen en time. Liker også veldig godt hjemmesiden hvor vi enkelt kan sjekke priser på artikler.”

Linn Wærdahl-Schei Hamnes, Markedssjef, Alti Forvaltnings AS

Vårt kontor.

Axon har i dag virksomhet i 9 europeiske land. Hovedkontoret ligger i den livlige teknologihubben Stockholm, Sverige. I Norge ligger vårt kontor i Oslo. Du finner adressene til våre ulike europeiske kontor her nedenfor.

Oslo

Axon Profil AS
Karenslyst Allè 53
NO-0279 Oslo

Andre kontorer

København

Gammel Kongevej 1
DK-1610 København V

Stockholm

Sveavägen 163
SE-113 46 Stockholm

Helsingfors

Mannerheimintie 12 B
FI-00100 Helsinki

Berlin

Gontardstraße 11
DE-10178 Berlin

Milano

Via B. Crespi, 19 – MAC 4 – 4°Piano
IT-20159 Milano

Madrid

Calle de Alfonso XII, 62, Segunda Planta
ES-28014 Madrid

Paris

17-21 Rue Saint-Fiacre
FR-75002 Paris

Wien

Kärntnerring 5-7
AT-1010 Wien

Det finnes mer.

Er du nysgjerrig på å vite mer om oss? Så kjekt! Her kan du lese mer om oss og hva vi står for.

Bærekraft

Bærekraftige profileringsartikler.

For oss er bærekraftige profileringsartikler ikke bare viktig. Det er en selvfølge. Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft.

Les mer

Karriere

Møt teamet hos Axon.

Våre medarbeidere er vår største ressurs. Her møter du noen av våre fantastiske ansatte.

Les mer

Inspirasjon

La deg inspirere.

La deg inspirere av våre tidligere arbeid og utforsk samtidig nye spennende produkter. La inspirasjonen blomstre.

Les mer