• Fri frakt
  • Norges beste profileringsartikter
  • Alltid skisse & tilbud

Sportsflasker med trykk

Du trenger ikke være en sportfantast for å sette pris på bra sportsflasker. En sportsflaske er også en perfekt kompanjong på sykkelturen eller skogsturen. Legg gjerne særlig merke til den nye modellen Binibottle som har et ekstra hull for smidigere påfylling.

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Frisbee

Frisbee

Frisbees med eget trykk.

Fotballer

Fotballer

Fotballer med logo. Et profilprodukt som settes pris på, med lang livslengde.

Treningsklær

Treningsklær

Treningsklær med egen logo. Vi har klærne for sport og trening.

Sykkeltilbehør

Sykkeltilbehør

Profilprodukter med tilknytning til sykkel og sykkelsport.

Energi

Energi

Tabletter og energisjokolader som gir kraft!

Gymposer

Gymposer

Klassiske gymposer i mengder av forskjellige farger og materialer.

Sportsvesker

Sportsvesker

Sportsbag, veske eller hockeybag? Vi har det!

Luer

Luer

Luer av alle mulige typer, fargekombinasjoner og utforminger.

Sportflasker - en storselger!

Sportflasker med trykk er en av Axon Profil sine virkelige storselgere. Det er et tidløst profilprodukt som aldri virker å miste popularitet.

Derfor er sportflasker et godt profilprodukt

Sportflasker, eller vannflasker som de også kalles, er et profilprodukt som passer de fleste foretak. Særlig populære er de selvfølgelig hos treningssentre og sportsforeninger som også ofte tilbyr dem til salg hos medlemmene. De fungerer da ikke bare som et reklameprodukt, men er også en måte å tjene penger på. Sportflasker er dog populære hos andre typer foretak også. Hva er det som gjør produktet så populært i reklamesammenheng? Svaret ligger trolig i at man vil vise sitt foretak i sammenheng med et produkt som er så nært opptil trening og helse. Det gir helt enkelt foretaket masse goodwill. Dessuten er det et relativt billig profilprodukt med stor trykkoverflate, stor nytteverdi og lang livslengde.

Ulike typer sportflasker

Axon Profil har et meget brett sortiment av sportflasker med trykk, med alt fra enkle modeller i plast til påkostede og avanserte modeller i rustfritt stål. Vi har flasker i alle mulige størrelser og selvfølgelig er alle modeller godkjent for bruk til drikke. Her er en veiledning for deg som vil ha litt mer informasjon om fordelene med de forskjellige typene.

Plastflasker

Den klassiske sportflasken er laget av plast og det er fortsatt den bestselgende flasketypen. Plastflasken er et bra alternativ for deg som søker en litt billigere sportflaske. Plastflaskene har ofte en stor trykkoverflate som gjør at du får mye reklame for pengene. På flere modeller inngår dessuten trykk på begge sider av flasken, som gir deg enda mer valuta for pengene. Plast er som kjent et solid og meget lett materiale som man også ofte setter stor pris på.

Aluminumsflasker

En annen type sportflaske er de av aluminium. De er ofte utstyrt med en karabinkrok og er stort sett laget for å ha med seg ut i naturen. Karabinkroken gjør at man lett kan feste den på ryggsekken og siden den er laget av aluminium er den både lett og solid. Aluminiumsflaskene er nå også minst like populære i treningsstudioet som ute i naturen. Flaskene av aluminium kan oftest merkes med lasergravering isteden for trykk.

Stålflasker

Den mest eksklusive typen av sportsflaske er laget av rustfritt stål. Denne typen flaske er i prinsipp umulig å slite ut og kan derfor gi livslang reklame for ditt foretak. Stålflaskene leveres ofte i gaveeske og slik som aluminiumsflaskene skjer merking ofte med lasergravering. Sportflasker av stål er utrolig slitesterke, men litt tyngre enn modellene av plast eller aluminium.

Om de ulike merkingsmetodene

Hos Axon Profil kan sportflaskene merkes med en rekke ulike merkingsmetoder. Sportflasker med trykk er altså ikke det eneste alternativet. Når det gjelder modellene av metall og aluminium er det også populært å få logoen merket med lasergravering. Lasergravering er både diskret og en meget solid merkingsmetode. Motivet risses inn i metalloverflaten og blir i prinsippet umulig å slite bort. Med tanke på at en sportflaske håndteres meget av svette hender kan det være en stor fordel. En annen populær merkingsmetode er 4-fargers fototrykk. Det muliggjør trykk av avanserte motiver i mange farger eller ordentlige fotografier. Ved 4-fargers fototrykk er det ofte mulig å trykke over hele flaskens overflate. Resultatet blir en oppsiktsvekkende sportflaske med et virkelig unikt design. Hvilken merkingsmetode som er mulig fremgår på de respektive produktsidene for modellene. Har du andre spørsmål om merkingsmetoder, trykkoverflater og annet så hjelper vi deg gjerne. Axon Profil tilbyr som sagt så mye mer enn bare sportflasker med trykk!

Kund-service