1. Startside
 2. Helse
 3. Stressballer

Stressballer med trykk

Stressballer med trykk er en genialt produkt. Massere ballen sakte og bli kvitt både fysiske og psykiske spenninger. Gi kundene stressballer med trykk og hjelp dem med å stresse ned. De kommer garantert til å bli takknemlige. Hos Axon Profil kan du velge mellom mer enn 100 ulike modeller. En stressball trenger nemlig ikke være rund. Den kan like gjerne være formet som et hjerte, en stjerne eller hvorfor ikke en som en vakker sky? Finn din favoritt i dag!

136 produkter
Tips!

Stressballer med trykk som virkelig holder

Stressballer med trykk er en fantastisk profileringsartikkel som håndterer spenninger og stress. Samtidig får du dessuten reklame for bedriften.

Det er derimot vanskelig å sette trykk på en stressball. Mykheten i ballen gjør at trykket slipper etter bruk over tid. Men, det er bare hvis ikke vet hva man driver med. Det gjør vi heldigvis her på Axon. Vi har trykket stressballer helt siden 2006, og vårt trykk holder til mange år med stresshåndtering.

Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Markedsføre deg med stressballer med eget trykk

Stressballer med trykk er en av Axon Profil sine virkelige storselgere. Som navnet antyder bruker man produktet når man føler seg stresset. En stressball kan være din beste venn når en stressituasjon oppstår, som er noe de fleste av oss opplever, noen ganger flere ganger i uken. Eller om det er virkelig ille, flere ganger om dagen. Å ha en stressball i nærheten kan være meget hjelpsomt i slike situasjoner. Produktet fyller altså en stor funksjon for folk. Gjennom å dele ut stressballer med trykk skapes det positive og harmoniske assosiasjoner i tilknytning til ditt varemerke, som også er veldig verdifullt.

Hvordan bruker man en stressball?

Stressballer kan brukes i prinsippet når som helst. Man tar bare tak i den med hånden og klemmer til. Egentlig finnes det ingen regler for hvordan man går frem, det er bare å finne sin stil. Man kan teste å kna den langsomt, raskt eller kanskje med varierende fart. Kjenner man spenninger i håndleddet kan man plassere stressballen på et bord og rulle den under håndflaten sin. Spenningene slipper da gjerne ganske raskt. Det mest vanlige er at man klemmer den sammen. Man kan presse hardt eller mykt. Visse foretrekker å gjøre det rytmisk, andre gjør det med uregelmessig takt. Alle mennesker er forskjellige, og det finnes nok hundretalls ulike måter å bruke en stressball på. Om det er mulig er det ekstra effektivt om man samtidig kan tenke på pusten og forsøke å få ned hastigheten på det. Gjennom å ta dype, rolige åndedrag forsterkes den avstressende effekten. Har man også mulighet til å tenke på noe avkoblende, som for eksempel neste ferie, får du ytterligere forsterket effekt.

Hvem passer en stressball med trykk til?

Stressballer med eget trykk deles normalt ut av foretak til det egne personalet, for at de skal kunne få ned stressnivået når en presset situasjon oppstår. Som firma kan man også gi stressballer med trykk til kunder, som en gave. Dette viser omtanke for dine kunder og på kjøpet får foretaket ditt verdifull reklame til din virksomhet. Produktet er perfekt å dele ut på messer og andre events. Slike tilstellinger kan ofte være ganske intensive, som gjør at stressballen kommer til sin rett med en gang. Stressballer med trykk passer de fleste foretak, takket være at det er et såpass populært produkt blant mottagerne. Det gir helt enkelt mye nytte og reklame for pengene. Uansett hvilken bransje du er i så passer produktet perfekt. Stressede situasjoner kan oppstå i nesten alle bransjer og yrkesgrupper.

Hvilken modell bør jeg velge?

Du finner et meget stort sortiment av stressballer hos Axon Profil. Hvordan skal man da kunne velge mellom alle disse modellene? Nei, det er ikke alltid så lett. Visse modeller har direkte kobling til en viss bransje. Det kan for eksempel handle om en stressball formet som en hammer. En slik modell passer perfekt til firmaer som jobber i bygningsbransjen. En modell som er formet som et fly passer best i reiselivsbransjen. Et godt råd er altså å velge den stressballen som matcher ditt firma. Finner du ikke en sli modell så er det aldri feil å velge en klassisk, rund ball med trykk. Det er et sikkert valg og en riktig storselger. Takke være at vi selger så mye av den har den en enda lavere pris enn de øvrige modellene.

Vi hjelper deg gjerne.

Axon Profil ble grunnlagt i 2006 og vi tilbyr i dag markedets største sortiment av stressballer med trykk. Vi har den nødvendige ekspertisen for at du skal få et produkt du er fornøyd med. Vi har også den trykk-tekniske kunnskapen om trykk så vi tilbyr trykk som virkelig sitter godt på, også etter måneder med bruk. Stressballer er ikke så enkle å trykke på, på grunn av det myke materialet, men vi har maskinene og erfaringen for å klare det. Med hjelp av vår ekspertise og lange erfaring er vi sikre på at vi kan assistere deg uansett hva du trenger. Har du funnet en spesiell stressball du skulle sett nærmere på før du bestiller? I så fall ordner vi gjerne et kostnadsfritt prøveeksemplar. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss, vi hjelper deg så gjerne!

En enkel måte å dempe stress

Dempe stress eller trene reaksjonsevnen og koordinasjon i hender, armer og skuldre ved hjelp av stressballer med trykk. Vi har stressballer i mange ulike utførelser. Kanskje finner du en som gjenspeiler akkurat din bedrift og din egen målgruppe. Hva sier du om en stressfly for den som er redd for å fly, eller en snømann for den som elsker snø? Hos oss finner du garantert det du leter etter!

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet
 • Farge
  • Sort
  • Hvit
  • Rød
  • Blå
  • Grønn
  • Gul
  • Oransje
  • Brun
  • Rosa
  • Grå
  • Lilla
  Sort
  Hvit
  Rød
  Blå
  Grønn
  Gul
  Oransje
  Brun
  Rosa
  Grå
  Lilla