Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Våtservietter med trykk

Våtservietter med trykk er et godt profilprodukt for de fleste foretak. Det er et billig og bra produkt som passer godt til å dele ut i mange ulike sammenhenger. For deg som driver restaurant eller bar kan du både vinne goodwill og samtidig sterke ditt varemerke gjennom å tilby gjestene våtservietter etter avsluttet måltid. Stiller du istedet ofte ut på messer kan de med fordel deles ut der. Hvem vil vel ikke gjerne friske seg opp litt på hendene etter å ha håndhilst på kanskje et hundretalls mennesker på en dag? Axon Profil tilbyr et flertall ulike varianter av våtservietter i var nettbutikk. Hele innpakkingen trykkes normalt etter dine ønsker og du velger også selv duften. Du kan for eksempel velge fritt mellom friske dufter som lemon, bluefresh, weekend-dream, green tea og mandarin.

Tips i valget av våtservietter

Våtservietter er et profilprodukt folk setter pris på, og som er veldig billig i innkjøp. Tross den lave innkjøpsprisen får den ofte stor takknemlighet fra mottageren. Våtserviettenes innpakking kan normalt designes helt etter dine ønsker. Du har dermed uendelige muligheter til å skape et virkelig unikt profilprodukt. Designet bør ta utgangspunkt i foretakets varemerkeprofil. Pent design er ofte å la hele innpakkingen være i den egne profilfargen. Det pleier å være et bra grunnlag for et riktig effektivt design. Våtserviettene har en holdbarhet på ca 24 måneder. Ha gjerne dette i tankene når du bestiller, så du ikke bestiller for mange våtservietter, som kan resultere i at et antall tørker ut og ikke kan brukes. Vi tilbyr våtservietter som ikke inneholder alkohol, som gjør at de er veldig skånsomme mot huden. Våtservietter med alkohol har en tendens til å legge igjen en sviende og ubehagelig følelse etter bruk. Våtserviettene skiller seg først og fremst fra hverandre på størrelsen. Axon Profil tilbyr både veldig små varianter såvel som større typer. Om det er en mindre eller større våtserviett du burde velge avgjøres til dels av hvor og i hvilken mengde de skal deles ut og dels hva de mest sannsynlig kommer til å bli brukt til. For eksempel en restaurant kan gjøre lurt i å investere i en litt større modell, ettersom bruksområdet her er hender etter et måltid. Disse er ofte litt klissete. Skal du i stedet dele ut våtservietter med trykk på messer eller lignende, eller om du bare skal ha dem på kontoret, så kan du med fordel bestille en litt mindre variant, da de mest sannsynlig kommer til å bli brukt til å rengjøre hendene og kjenne seg litt mer frisk.

Våtservietter - en hygieneartikkel folk setter pris på

Med god grunn er våtservietter en hygieneartikkel folk setter stor pris på. Det er et produkt som alle har brukt for, uansett bakgrunn, yrke og alder. Produktet gir deg en uslåelig frisk følelse og dette kan vel egentlig ingen takke nei til. Våtservietter med trykk er generelt sett blant de mest populære profilproduktene her på Axon Profil. Skal du og ditt foretak delta på messer og events så egner våtservietter med trykk seg aldeles utmerket som profilprodukt. De er både lett å ta med seg og å dele ut. Legg dem i en skål i din utstilling og snart har du doblet antallet besøkende. Når så mange mennesker samles på en så liten plass øker smittefaren. De fleste mennesker kjenner instinktivt at de da vil holde hendene rene. Mange messedeltakere har også ofte reist dit med offentlig kommunikasjon og har allerede blitt møkkete på hendene. En våtserviett med trykk er derfor en garantert suksess på en hver messe. Våtservietter er hygieniske og lukter godt. Utstyr dem med din foretakslogo og du vinner masse goodwill. Mange benytter selvfølgelig våtservietten med en gang, men mange andre sparer den og har den med seg for å bruke den senere. Når de da tar frem våtservietten fra lommen blir de påminnet om deg og ditt foretak. Tross sin lave innkjøpspris finnes det enorme muligheter med dette profilproduktet. Det hjelper til å forsterke ditt varemerke og du har store sjanser til å bringe inn nye kunder på en god, effektiv, frisk og velduftende måte!

Litt om holdbarheten

Som vi skrev tidligere har våtservietter en holdbarhet på ca 24 måneder. Det kan være bra å ha i bakhodet når man bestiller. Våtservietter er veldig billige i innkjøp og prisen synker dessuten drastisk ved høyere innkjøpsvolumer, men det kan fortsatt være kjedelig å måtte kaste våtservietter som ikke kan brukes. En holdbarhet på 24 måneder er dog betydelig lengre enn for mange andre produkter. Godteri har ofte bare en holdbarhet på ca 12 måneder og reklamepenner på ca 18 måneder.

Vi hjelper deg gjerne

Om du synes det er vanskelig å bestemme seg for hvilken våtserviett du bør velge, så hjelper vi deg gjerne. Vi har lang erfaring med våtservietter med trykk, og kan det meste som er verdt å vite om disse. Våtservietter er ett av Axon Profil sitt mest populære profilprodukter og vi har solgt dem over lang tid. Hvert år selger vi et meget stort antall våtservietter til firmaer og foreninger. Vi hjelper deg med å finne riktig modell og gir deg også gjerne bistand med å designe dem. Gi oss bare informasjon om hva det er du er på jakt etter, så kontakter vi deg gladelig med råd og gir deg et tilbud. Er det slik at du vil se en prøve før du bestemmer deg så hjelper vi selvsagt også til med det også. Kontakt oss i dag så hjelper vi deg videre!

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet
 • Merking
  • Trykk
  • 4-fargers fototrykk
  Trykk
  4-fargers fototrykk