• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Handlenett med trykk

Hvis du vil gjøre miljøet en stor tjenste bør du alltid bruke et handlenett når du går på butikken. Når plastposer skitner til og forurenser jorda vår, kan handlenett brukes om og om igjen. Hvorfor ikke vise miljøengasjementet ditt gjennom å dele ut handlenett til kundene dine?

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Papirposer
Papirposer

Papirposer med reklametrykk for alle tilfeller.

Sommerprodukter
Sommerprodukter

Oppdag våre profilprodukter tilknyttet sommeren!

Dokumentvesker
Dokumentvesker

Enormt sortiment av dokumentvesker med reklametrykk.

Stoffposer med trykk

Hos Axon Profil finner du et brett sortiment av stoffposer med trykk. Her finnes noe for alle! Vi har poser i en mengde materialer som bomull, non-woven, jute og polyester. Vi har også et antall modeller som er laget av ulike økologiske materialer. Hvordan skal man da velge blant alle ulike materialer og modeller? Hvilken tøypose med trykk passer til meg? Valget av modell er mest et spørsmål om smak og behag. Det er derimot lettere å gi råd om de ulike materialene. Her finner du en guide til de mest vanlige materialene.

Bomull

De fleste stoffposer vi selger er laget av bomull. Bomull er et solid materiale som egner seg spesielt bra for trykk og som dessuten kan vaskes ved behov. Bomullsstoffet finnes i ulike kvaliteter. Ønsker man et bomullsstoff av standard kvalitet skal man forsøke å velge en vekt på ca 140 gram / m2. Da får man en stoffpose som holder i mange måneder, om ikke år, med normalt bruk. Bomullssposer av lavere stoffkvalitet kan også være bra men er mest brukt der en lav pris er det viktigste. Litt mer kraftige bomullsposer, dvs de på 180 gram/m2 og over, er bra for de som søker en pose som tåler litt tyngre laster.

Poser av non-woven

Poser av non-woven materiale er meget billige i innkjøp og er perfekte til for eksempel messer og gaveposer. Non-woven er en fiberduk av polypropen og har en konsistens som ligger et sted mellom stoff og papir. Materialet er slitesterkt, mykt og miljøvennlig. Polypropen kan forbrennes med vanlig søppel og avgir ingen farlige avgasser, kun vann og karbondioksid. Ønsker du miljøvennlige og samtidig meget billige stoffposer med trykk skal du altså velge en modell av non-woven materiale.

Juteposer

Et annet interessant materiale er jute. Jute er et stoff laget av juteplantens stilker. Jutetøyet er grovt og stivt og benyttes ofte ved produksjon av sekkevev. Juteposer med trykk er et bra valg for deg som ønsker en solid pose med en litt ubørstet og grov overflate. Med tanke på materialets grovhet passer det seg ikke med veldig trykk av alt for detaljerte motiver.

Bæreposer av polyester

I sortimentet finnes et antall stoffposer av polyester. Polyester er et slitesterkt materiale som først og fremst forekommer i litt finere modeller. Slik som bomullsstoffet finnes polyesterstoffet i ulike tykkelser. De ulike tykkelsene har ulike betegnelser som for eksempel 210D. De kan være litt vanskelige å forstå seg på, men en enkel regel er at desto høyere nummer desto tykkere er stoffet.

Kund-service