1. Startside
 2. Vesker
 3. Handlenett

Handlenett med trykk

Hos Axon Profil kan du velge mellom mer enn 280 ulike handlenett med trykk. Vi har alt fra bomullsposer og juteposer, til poser i non-woven og filtposer. Leter du etter miljøvennlige handlenett med trykk, så du har mellom 60 ulike modeller å velge mellom. Har du det travelt, så har vi også mange handlenett med ekstra rask levering Fantastisk eller hva? Har du funnet favoritten og vil se en skisse? Ingen problemer! Bare send oss logoen så fikser vi resten.

Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Handlenett med trykk

Handlenett med trykk er en av de store bestselgerne fra Axon. I utvalget finner du et av de største utvalgene på markedet, med flere hundre ulike produkter å velge mellom. Benytt gjerne guiden vår til hjelp for å finne det perfekte handlenettet til akkurat dine behov.

Tøyposer med trykk

Hvilket materiale bør jeg velge?

Bomull bomull er det mest populære materialet til handlenett med trykk. Det er et anvendelig og solid materiale som kan vaskes i vaskemaskin. Bomullsposer med trykk er det beste valget for deg som vil ha et klassisk handlenett. Er du ute etter et miljøvennlig alternativ, bør du velge en modell som er laget av resirkulert eller økologisk bomull. Bomullsposene finnes i ulike gramkvaliteter, dvs ulike tykkelser på stoffet. Dette angis vanligvis som g/m² eller g m.

Non-woven er både et billig og miljøvennlig materiale. Materialet minner litt om grovt papir. Poser i non-woven med trykk er perfekte når prisen skal være lav, eller posene ikke er tiltenkt langvarig bruk. Med andre ord er de perfekte produkter til messen eller arrangementet. Poser i non-woven kan brukes noen uker, men ikke mer. Vil du har noe mer slitesterkt, bør du velge en pose med laminert non-woven stoff.

Jute er et slitesterkt og naturlig materiale. Materialet passer godt for deg som virkelig ønsker et naturlig handlenett med trykk. Jute har ganske grov struktur, noe som gjør at de av og til bare kan trykkes i én farge.

Polyester er et veldig slitesterkt materiale. En pose av polyester er derfor et perfekt alternativ for deg som trenger et kraftig og solid handlenett. En fordel med polyester er at materialet er lett å holde rent. Ved behov er det bare å tørke ren posen med en fuktig klut.

Tøyposer med trykk

Korte eller lange håndtak?

Et vanlig spørsmål er om man bør velge et handlenett med korte eller lange håndtak. Lange håndtak er uten tvil mest populært. De fleste handlenett med lange håndtak kan man både bære over skulderen og i hånden. Et handlenett med korte håndtak kan bare bæres i hånden. Lange håndtak er derfor mer fleksibelt enn korte håndtak. Antakeligvis er det også mer populært å bære et handlenett over skulderen, som forklarer hvorfor handlenett med lange håndtak selger bedre enn modellene med korte håndtak. Korte håndtak er likevel et godt valg hvis posene skal transportere tunge ting. Da er det alltid mer behagelig med et handlenett med korte håndtak.

Ekstra bred bunn

I filtervalget kan du filtrere frem handlenett med ekstra bred bunn. Når kan det være lurt å velge en modell med ekstra bred bunn? Et vanlig handlenett med smal bunn passer utmerket til de fleste formål.

Til de som trenger handlenett med eget trykk som tåler å tung last, kan det være smart å velge en modell med ekstra bred bunn. Disse handlenettene har dessuten ofte et kraftigere stoff og forsterkede håndtak, som gjør at de klarer høyere belastning.

Til de som trenger et handlenett med trykk som tåler virkelig høy vekt, f.eks. et par velfylte ringpermer, bør valget falle på et handlenett av laminert non-woven stoff.

Bomullsposer

Hvilken gramkvalitet bør jeg velge?

Bomullsposer kan ha ulik stofftykkelse. Tykkelsen på bomullsstoffet angis i gram per m² (vanligvis forkortet g/m² eller g m). Hvilken gramkvalitet, eller stoffvekt bør jeg velge? Svaret er helt avhengig av dine egne behov.

100-110 gram passer bra til deg som er ute etter et billig handlenett, som bare trenger å vare noen få uker.

140-150 gram er standardvekten på en normal bomullspose. Den passer perfekt til de aller fleste. Bestselgeren Nova, er et eksempel på slik pose.

180-220 gram er et bra valg for deg som vil ha et produkt som er av litt høyere kvalitet, men likevel til en skikkelig lav pris.

270-340 gram gir en pose av kraftig bomullskanvas og med høy bæreevne. En bomullspose av denne kvaliteten kan holde i flere år.

Om trykket

Et handlenett kan trykkes på enten bare den ene eller på begge sidene. Med trykk på begge sidene blir trykkostnaden dobbelt så høy. Trykket kan vanligvis gjøres i flere farger.

Handlenett er en profileringsartikkel der du kan trykke skikkelig stort. Ofte kan du trykke helt ut til 5 cm fra sømmene på handlenettet. Få produkter har like stor trykkflate. Kontakt oss om du savner informasjon om maksimal trykkflate på et spesifikt produkt.

Miljøvennlige tøyposer

Miljøvennlige handlenett med trykk

Det finnes mange produkter å velge mellom for deg som vil ha et miljøvennlig handlenett med trykk. Økologiske handlenett. Fairtrade-sertifiserte handlenett. Poser av resirkulert bomull. Hvilket av alle disse bør jeg velge? Vi hjelper deg med å skille mellom de forskjellige begrepene.

Økologisk bomull det betyr at bomullen er dyrket uten kunstgjødsel og uten syntetiske fremstilte, kjemiske plantevernmidler.

Resirkulert bomull betyr at bomullen kommer fra stoff som er avhendet på ulike måter.

RPET er et plastmateriale som lages av resirkulerte PET-flasker.

Fairtrade-sertifisert bomull betyr at bomullen er produsert under høye krav hva angår det sosiale, økonomiske og miljømessige. Fairtrade er en beskyttet sertifisering.

Tre bestselgende produkter

Er du ute etter en bestselger? Her har du topp tre.

 • Nova. 140 grams bomullspose med lange håndtak. Finnes i 13 populære farger. En pose med god pris og rask levering.

 • Dallas. 150 grams pose av resirkulert bomull. Lange håndtak. En stilig pose og godt miljøvalg.

 • Duncan. Non-woven pose til en god pris. Lange håndtak. Finnes i flere farger. Et perfekt valg for deg som vil bestille handlenett med eget trykk billig.

Fairtrade, OEKO-TEX og GOTS

Flere av handlenettene fra Axons har forskjellige typer sertifiseringer. Her er de vanligste.

Fairtrade er en uavhengig produktmerking som garanterer bedre økonomiske og sosiale forhold for produsenter og arbeidstakere i utviklingsland.

OEKO-TEX er en uavhengig institutt for produktsertifisering. Den vanlige standarden er Standard 100 som garanterer at materialet er ufarlig for mennesker.

GOTS er en global standard for økologiske tekstiler. Sertifiseringen garanterer at handlenettet oppfyller høye standarder for økologiske produsenter og produksjon.

Handlepose med eget trykk

Tre markedsføringstips

Her får du tre smarte tips på hvordan du bruker egne handlenett med trykk i markedsføringen.

 • Bruk dem som goodie-bags. Fyll dem med vareprøver, salgsmaterialer eller flere profileringsartikler, og del de ut på arrangementet eller messen. En garantert suksess!

 • Selg dem til kundene. Et smart tips til bedrifter med fysiske butikker. Nå som mange unngår plastposer, kan du selge selge tøyposene som handlenett med eget trykk. Det gir dobbel gevinst for deg.

 • Gi de bort gratis. Høres ganske innlysende ut, men da mener vi til hvem som helst som vil ha dem. For eksempel i resepsjonen, på møterommet eller på lunsjrommet. Du får garantert en rask spredning. Gratis er alltid populært.

Derfor er handlenett en god profileringsartikkel

Handlenett med eget trykk er en praktisk og høyt verdsatt profileringsartikkel. Få produkter gir like mye reklame for pengene som et handlenett med trykk. Takket være den store trykkflaten, eksponeres varemerket ditt tydelig hver gang handlenettet brukes. Et handlenett kan uten problemer sees av hundrevis av personer bare på en dag.

Levetiden er også lang. Et handlenett med eget trykk kan uten problemer brukes flere år. Det er ikke mange andre produkter som har så lang levetid. Slett ikke dårlig for et produkt som bare koster noen kroner i innkjøp! Konklusjonen er at det er få produkter som kan konkurrere med handlenettene. Handlenett med trykk tilhører den lille produktkategorien som er genuint verdsatt av alle.

Spesialproduserte tøyposer

Spesialproduserte handlenett med trykk

I utgangspunktet er alle handlenett som finnes på nettstedet lagervare, og trykkes etter bestilling. I utvalget finnes produkter i alle tenkelige farger, materialer, størrelser og prisklasser. Vi har nesten alltid riktig handlenett som passer akkurat for deg.

Av og til hender det likevel at en kunde vil lage et handlenett med veldig spesielle spesifikasjoner. Det kan for eksempel handle om ekstra lange håndtak, det kan også være et stoff i en spesifikk pantonefarge. Selv om vi har et enormt utvalg, kan det hende vi ikke har akkurat det kunden er ute etter. Løsningen er da vi lager handlenettene direkte fra fabrikk i Asia.

Mulighetene er da uendelige hva gjelder design, farge og trykk. En betydelig ulempe er at spesialproduktene krever store bestillingsvolum og en leveringstid på 12-16 uker.

Trender i 2024

Hva er de siste trendene innen handlenett? Bli med på vår trendspaning!

 • Filtposer. Disse har vært på markedet en stund, men i år har de blitt virkelig populære.

 • Resirkulerte materialer. Alle typer resirkulerte materialer er superhotte.

 • Økologisk fargestoff. I år skal ikke bare stoffet være økologisk, men også fargestoffene.

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet
 • Farge
  • Sort
  • Hvit
  • Rød
  • Blå
  • Grønn
  • Gul
  • Oransje
  • Brun
  • Rosa
  • Grå
  • Lilla
  Sort
  Hvit
  Rød
  Blå
  Grønn
  Gul
  Oransje
  Brun
  Rosa
  Grå
  Lilla
 • Kategori
  • Andre tøyposer
  • Bomullsposer
  • Filtposer
  • Juteposer
  • Non-wowen poser
  • Shoppingposer
  • Strandvesker
  Andre tøyposer
  Bomullsposer
  Filtposer
  Juteposer
  Non-wowen poser
  Shoppingposer
  Strandvesker
 • Merking
  • Trykk
  • Broderi
  • 4-fargers fototrykk
  • Lasergravering
  Trykk
  Broderi
  4-fargers fototrykk
  Lasergravering
 • Håndtak
  • Lange håndtak
  • Korte håndtak
  Lange håndtak
  Korte håndtak
 • Botten
  • Ekstra bred bunn
  Ekstra bred bunn
 • Sertifisering
  • Fairtrade
  Fairtrade
 • Materiale
  • Bomull
  • Non-woven
  • Polyester
  • Jute
  • Øvrig materiale
  Bomull
  Non-woven
  Polyester
  Jute
  Øvrig materiale
 • Varemerke
  • Bagbase
  • Continental Clothing
  • Kariban
  • Neutral
  • Quadra
  • Vinga
  • Westford Mill
  Bagbase
  Continental Clothing
  Kariban
  Neutral
  Quadra
  Vinga
  Westford Mill
 • Eco
  • Eco
 • Ekspress
  • Ekspress