• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Rumpetasker

Rumpetasken er sterkt forbundet med reisende, og er derfor en spesielt bra reklamegave for bedrifter i reisebransjen. Rumpetasken, eller magevesken som det også kalles, gjør at bæreren har full kontroll over vesken sin, samtidig som bevegeligheten ikke begrenses. Tasken er derfor perfekt for reisen eller sportsaktiviteter. Axon Profil tilbyr alle typer rumpetasker med trykk, alt fra enklere modeller til mer eksklusive varianter.

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Reiseadaptere
Reiseadaptere

Det perfekte profilproduktet for alle som reiser mye.

Toalettmapper
Toalettmapper

Toalettmapper og sminkevesker i alle prisklasser.

Reisetilbehør
Reisetilbehør

Profilprodukter for reisen. Reisebrannalarmer, reiseputer og mye mer.

Seddelklyper
Seddelklyper

Elegante pengeklips av metall i lave minimumskvaliteter.

Dokumentvesker
Dokumentvesker

Enormt sortiment av dokumentvesker med reklametrykk.

Ryggsekker
Ryggsekker

Praktiske ryggsekker med trykk for alle typer bruksområder!

Midjevesker - et genialt produkt

Midjevesker med trykk er en av Axon Profil sine mest populære profilprodukter. Det er et praktisk og nyttig produkt som har potensiale til å gi reklame over lang tid. En midjeveske kan egentlig benyttes når som helst, men er særlig populær når man er på reise og har både lommebok, pass og andre verdisaker det er viktig å ha kontroll på. Magevesken er da ikke noe annet enn genial! Takket være dens plassering har man full kontroll på sine verdisaker, samtidig som man har de lett tilgjengelig. Med sin kobling til reisende er det en gave som settes pris på innen reisebransjen, som for eksempel flyselskap, buss-selskap og reisearrangører. Produktet passer også bra til de fleste andre firmaer. Rumpetasken er et såpass genialt produkt at det i prinsippet passer til alle typer firmaer og alle typer mottagere.

Et brett sortiment

Axon Profil tilbyr et brett sortiment av midjevesker med trykk. Vi har alt fra enkle, men rimelige modeller til mer påkostede vesker i høyest mulig kvalitet. Utover forskjellene innen pris og kvalitet finnes det også en hel del spesialmodeller i sortimentet. Vi tilbyr for eksempel midjevesker som er konstruert for å brukes under løpeturer og annen fysisk trening. Disse modellene har ofte en meget lett vekt og er utrustet med reflekser for å øke synligheten i mørket. Denne typen sportmodeller har også ofte en mer ergonomisk utforming enn øvrige modeller. I sortimentet finnes også midjevesker som tilbyr en komplett løsning for deg som er på reise. Her er det lommer til pass, mynter og sedler, pennholder og utgang til hodetelefoner. Premium-modeller som disse har virkelig alt en ferierende kan ønske seg.

Vi hjelper deg gjerne

Å velge riktig mageveske med trykk er ikke alltid helt enkelt. Sortimentet er stort og modellene kan ofte skille seg veldig mye fra hverandre. Synes du det er vanskelig å vite hvilken modell som passer til akkurat ditt foretak så er du mer enn velkommen til å kontakte oss. Vi har enorm erfaring med å selge magevesker med trykk og vi vet alt som er verdt å vite om disse. Vil du se en prøve så sender vi gjerne ut en slik til deg så du selv kan bedømme dens egenskaper. Kontakt oss allerede i dag!

Kund-service