• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Reklamepenner

Har du noensinne talt pennene på pulten din? Kan tenkes at de er ganske mange. Hvor mange av dem har trykk på seg? Mer enn halvparten? Antageligvis. Og det er ingen tilfeldighet. Reklamepenner er uten tvil det mest populære profilproduktet.

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Pennal
Pennal

Et profilprodukt med kobling til skolens verden.

Touchpenner
Touchpenner

Enormt sortiment av touchpenner. Vi har modeller i alle prisklasser.

Bic
Bic

Reklamepenner fra franske BIC. Kvalitet til rett pris.

Prodir
Prodir

Veldesignede kvalitetspenner fra sveitsiske Prodir.

Blyanter
Blyanter

Enormt sortiment av blyanter med trykk.

Trykkblyanter
Trykkblyanter

Trykkblyanter i alle former, farger og prisklasser.

Metallpenner
Metallpenner

Eksklusive metallpenner av høyeste kvalitet.

Noteblokker
Noteblokker

Selvklebende notisblokk med reklametrykk.

Reklamepenner med trykk

Reklamepenner med trykk er fortsatt en av de mest klassiske, populære og effektive profilproduktene som finnes. Hvorfor? Jo, antagelig fordi de er veldig nyttige, billige og passer til de aller fleste foretak og bransjer. Dessuten brukes penn og papir som aldri før, til tross for alt pratet om det papirløse samfunnet. Følelsen av å ta tak i en ny og god penn og duften av et nytt, hvitt ark kan man ikke sammenligne med opplevelsen på en datamaskin. Derfor er det ikke rart at vi så ofte finner en favorittpenn som vi holder ekstra hardt i og som kjennetegner oss selv. Den kan være eksklusiv, myk, fargeglad eller kanskje miljøvennlig. Uansett hvilken som er din favorittpenn eller til hvilket gjøremål den skal benyttes, så har vi i Axon Profil garantert noe for deg. Met et enormt sortiment og en lang erfaring hjelper vi deg gjerne med å finne riktig penn med trykk for deg.

Hvilken reklamepenn skal jeg bestille til min bedrift?

Før man velger reklamepenn foreslår vi at man spør seg selv: hva er den viktigste egenskapen til en penn med trykk? Er det prisen, designet eller kanskje materialet? Hvordan skal deres nye penner med trykk bli brukt? Foruten å svare på disse spørsmålene synes vi at den beste pennen er den som stemmer vel overrens med deres grafiske profil og knytter dere til deres bransje. Det kan handle om at reklamepennen matcher deres varemerkes farger eller at materialet har kobling til deres verdier. I vårt brede sortiment har vi dekket de fleste egenskapene og vi tilbyr såvel billige som litt mer eksklusive reklamepenner til bestilling. De litt billigere pennene med trykk fungerer perfekt som giveaways på messer eller events. Finere og penner i høyere kvalitet med gravering passer kanskje bedre på kontoret eller som gaver til viktige kunder og leverandører. Vi synes at man bør satse på kvalitet og design ved bestilling av penner med logo. Husk at de skal representere deres foretak og hva det står for, og da vil man så klart gjøre et godt førsteinntrykk. Ingen liker penner som ikke fungerer eller som er ubehagelige å holde i. Det skaper mer badwill enn goodwill. Hvorfor ikke satse på at deres reklamepenner skal bli mottagerens neste favorittpenn? Da skulle de virkelig levere en god eksponering og en positiv assosiasjon til deres bedrift i mange år fremover. Vil dere virkelig imponere mottageren har vi også et stort sortiment av profilpenner i høy kvalitet fra varemerker som Bic, Prodir og Senator.

Hvor mange reklamepenner bør man bestille, og når?

Mange stiller seg spørsmålet; hvor mange reklamepenner bør man egentlig bestille? Det kommer selvfølgelig an på bruksområdet. Om det handler om profilpenner som skal deles ut på messer og events så er en god tommelfingerregel å bestille minst 500 stykker. Penner er dog et reklameprodukt som har en tendens til å gå raskt unna og det blir billigere desto flere man bestiller. Med andre ord bør man bestille flere enn man tror man trenger, så slipper man bestille oftere enn nødvendig. Tenk bare på at pennenes blekk normalt tørker ut etter 2-3 år. Derfor er det klokt å planlegge innkjøpet godt og kjøpe inn et antall som holder i 1,5 år.

Hva skal man tenke på når det kommer til trykket på pennen?

Når det kommer til selve trykkoverflaten på en reklamepenn er det så klart litt begrenset. Derfor anbefaler vi at man satser på et relativt enkelt trykk. De fleste kunder velger å trykke sin egen logo i rene farger og ikke for stor, for å unngå at det ser "skrikete" ut. En fremgangsrik kombinasjon er å trykke nettadressen på ene siden og logoen på den andre. Det er et sikkert valg og resultatet blir ofte blendende vakkert.

Hvordan kan man spre sine reklamepenner?

Å dele ut penner med eget trykk er ett av de enkleste, mest effektive og billigste måtene å markedsføre seg på, spre sin logo og sitt budskap på. Dette profilproduktet er helt enkelt til for å deles ut, og de fleste setter pris på en pen og behagelig reklamepenn. Om man først skal gi bort noe gratis så er sjansen større for at man får noe tilbake. Dette er fordi de kjenner en viss takknemlighetsgjeld til dere. Det er spiller en rolle hva man gir på hva man får. Med andre ord, del ut så mange reklamepenner som mulig! Den mest vanlige måten å markedsføre seg på med reklamepenner er å dele de ut til besøkende på messer og events. Dette blir som en gevinst for begge partene der de besøkende opplever dere som generøse ettersom de har fått en gave. Videre kan besøkende nå skrive ned hva de ser og hva dere prater om, for så å ta med seg sin profilpenn hjem etter at messen er over. Gevinsten for dere er den fortsatte eksponeringen da spredningen ikke slutter i hjemmet, da mange tar med seg sin reklamepenn på jobb. Der brukes den forhåpentligvis flittig og påminner eieren om den positive opplevelsen fra messen. Men den eksponeres også for mange andre personer på kontoret, og kanskje bytter de eier noen ganger under sin levetid. Også om andre på jobben ikke personlig var med på messen så kan de selvfølgelig sette pris på en fin og behagelig reklamepenn. De leter kanskje også etter tjenester innenfor akkurat deres bransje. Foruten messer, events og konferanser kan det også være smart å legge ved reklamepenner i leveranser eller å dele dem ut sammen med dokumenter som skal signeres. Det finnes også muligheten til å benytte dem som visittkort om man trykker logoen på den ene siden og navn, telefonnummer og e-postadresse på den andre. Et generelt tips er å bestille penner med eget trykk som stikker seg litt frem fra mengden og fanger øyet. Det kan handle om et attraktivt design, farge eller funksjon. Trenger dere flere tips er dere hjertelig velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi dere gjerne!

Miljøvennlige penner med trykk

Miljøvennlige penner med eget trykk er noe som vokser mer og mer i popularitet. Kanskje fordi det er en viss følelse i å kjøpe naturlige produkter der man vet at miljø, etikk og sosial rettferdighet kommer først. Det mest vanlige er at disse firmapennene er laget av gjenvunnet plast, tre, papp eller mais. Det beste med disse økologiske pennene er at de i prinsippet har samme prisnivå som øvrige penner. Vi er stolte over å kunne tilby et brett utvalg av miljøvennlige reklamepenner. Sjekk gjerne vårt sortiment og bli inspirert du også!

Kund-service