• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Pennesett

Ifølge kinesisk folketro har tallet to positive egenskaper og man sier at alle gode ting kommer i par. Kanskje tenker de på Axon Profils pennesett. I sortimentet finnes alt fra det enkle, men funksjonelle settet Siames til det gedigne pennesettet Executive. Alle pennesett leveres med gravering eller trykk.

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Touchpenner
Touchpenner

Enormt sortiment av touchpenner. Vi har modeller i alle prisklasser.

Markeringspenner
Markeringspenner

Alle typer markeringspenner.

Blyanter
Blyanter

Enormt sortiment av blyanter med trykk.

Trykkblyanter
Trykkblyanter

Trykkblyanter i alle former, farger og prisklasser.

Metallpenner
Metallpenner

Eksklusive metallpenner av høyeste kvalitet.

Reklamepenner
Reklamepenner

Markedets kanskje største utvalg av reklamepenner.

Post-it
Post-it

Post-it med trykk til attraktive priser.

Notatblokker
Notatblokker

Alle typer av konferanseblokker, spiralblokker og collegeblokker.

Pennesett med trykk

Spre og styrk ditt varemerke gjennom å dele ut pennesett med trykk. I prinsippet alle mennesker setter pris på og har brukt for et pennesett. Dette er et profilprodukt som er perfekt å dele ut både til ansatte og kunder. Produktet er generelt veldig rimelig i forhold til hva man får for pengene, og mottageren ser ofte en stor verdi i det. Penner er en allsidig og nyttig gave, og hva er vel da bedre enn å få et pennesett med to eller flere penner? Som de fleste vet så bytter penner ofte eiere, og det samme gjelder for penner i et pennesett. Et pennesett med trykk er et fantastisk reklameprodukt som gir verdifull reklame for ditt varemerke.

Velg riktig modell

Nesten alle firmaet bruker profilprodukter, og penner er det absolutt mest populære produktet. Om du har behov for pennesett til kontoret eller kanskje før skolestart så finner du det hos Axon Profil. I vårt sortiment finner du alt fra enkle, men funksjonelle modeller, til litt mer eksklusive varianter i høy kvalitet. Hva som avgjør hvilken modell du bør velge kommer an på hvilken type virksomhet du har, hva du vil utstråle og i hvilke kvantiteter pennesettene skal deles ut. For eksempel et advokatbyrå med et fåtall, men viktige kunder er et mer eksklusivt pennesett med eget trykk å foretrekke. For et trendy foretak som i stedet vil utstråle holdbarhet og miljøtanker kan det være bedre å velge et sett med penner av gjenvunnet papir. Vil du dele ut et pennesett med trykk til dine ansatte så bør du i første omgang undersøke hvilke behov som finnes. For eksempel om personalet ofte har med seg penner på møter, eller om de skriver veldig mye, kan det være verdt å investere i litt dyrere pennesett i høy kvalitet. Brukes pennene ikke så ofte kan du i stedet med fordel velge en billigere modell. Til og med de billigere pennesettene er i høy kvalitet og fungerer aldeles utmerket for de fleste.

Trykk eller lasergravering

Samtlige pennesett kan enten utstyres med trykk eller lasergravering. På en del modeller er begge merkingsmetoder mulig. Lasergravering innebærer at logoen graveres inn i pennen. Trykk er den mest vanlige merkingsmetoden, og din logo kan normalt trykkes i opptil fire ulike farger. De fleste pennesett kommer i en gaveeske, og noen ganger er det også mulig å få trykk på den. Kontakt oss gjerne om du vil vite mer om mulighetene som finnes for den modellen som du har fattet interesse for. Mange av pennesettene i sortimentet finnes tilgjengelig i flere ulike farger. Et tips er å velge en farge som finnes i firmaets grafiske profil. Om fargen du er ute etter ikke finnes tilgjengelig er det ofte en idé å velge en modell i en nøytral farge, for eksempel svart, hvit, grå eller sølv. De litt mer eksklusive modellene har en tendens til å bare finnes i disse fargene.

Å finne riktig pennesett skal være enkelt.

Vi har et stort antall filtreringsmuligheter i vår nettbutikk som gjør det enklere for deg å søke deg frem til riktig modell. Du kan på lett måte filtrere etter ønsket farge, merkingsmetode, og design. Pennene har generelt en holdbarhetstid på ett år. De kan normalt benyttes lengre enn det, men når ett år har gått øker risikoen for at blekket har tørket ut og pennen ikke kan brukes lenger. Du trenger derfor å ha pennenes holdbarhetstid i bakhodet når du bestemmer deg for hvor mange du skal bestille.

Kund-service