• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Drops med trykk

Karameller med trykk er en av våre absolutt mest populære reklameprodukter. Hos oss kjøper du kvalitetskarameller med trykk til rimelige priser.

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Godteriposer
Godteriposer

Godteriposer med reklametrykk.

Kjærlighet på pinne
Kjærlighet på pinne

Kjærlighet på pinne med trykk – for liten som stor.

Sjokolade
Sjokolade

Sjokoladebiter av fineste kvalitet med reklametrykk.

Drops for alle

Drops med trykk er på mange måter et fantastisk profilprodukt. De har lav innkjøpspris, lang holdbarhetstid og de fleste liker dem. Ved å dele ut godteri til dine kunder får du umiddelbar goodwill omkring ditt foretak som senere, forhåpentligvis, kan resultere i økt salg. Drops er ikke et profilprodukt som gir langsiktig påminnelse til kundene, men det skal snarere sees som en effektiv gledesspreder. En liten innpakking med nytelse og glede! Produktene kjøpes ofte inn for å deles ut på messer. Produktet er sammen med reklamepenner ett av de virkelig store klassikerne på messer. Det er også et populært produkt for resepsjonen eller konferanserommet. Takket være den lange holdbarhetstiden kan man uten problemer kjøpe inn litt større mengder og dele ut over lang tid.

Mengder av smaker og varianter

Hos Axon Profil finner du et meget stort antall ulike drops med trykk. Vi har varianter i det klassiske designet, såvel som flowpack. Når det gjelder smaker har vi i prinsippet alt man kan tenke seg. Hva sies om for eksempel smaker som ananas, aprikos eller lime? I sortimentet finnes også sukkerfrie drops som blir mer og mer populært. Perfekt for de som vil passe på tennene eller holde nede kaloriinntaket. Når det gjelder drops med trykk så designes innpakkingen helt etter ønske. Normalt går man ut fra et hvitt papir der man så legger på et mer eller mindre heldekkende trykk. Visse varianter kan man til og med trykke foto på, som gir muligheten for veldig avanserte motiver.

Kund-service