Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Energibars – en sunn profileringsartikkel

En energibar med trykk er den perfekte profileringsartikkelen for deg som har en bedrift som selger varer eller tjenester forbundet med helse og trening. Assosiere bedriften med en aktiv livsstil, gjennom å dele ut energibarer med eget trykk til kundene!

Fra romprogram til proteinbar

Det er ikke lenge siden energibarer kom på banen. Startskuddet til utviklingen av produktet, dukket uventet opp innen romfartsprogrammene. Astronautene trengte ganske enkelt noe å spise på romferden. Et kriterium var at maten skulle inneholde alle de nødvendige næringsmidlene og i tillegg være god og ha lang holdbarhet. Den første varianten som ble solgt til allmenheten, var altså et forsøk på å kommersialisere såkalt "rom-mat". Dette skjedde naturligvis på 60-tallet når den første månelandingen gjorde reiser i rommet til noe nytt og spennende. Herfra var ikke steget langt for å tilpasse energibaren til idrettsfolk. Dette var en gruppe som trengte å få i seg et næringsrikt energitilskudd raskt. I 1986 startet markedsføringen av energibarer med ekstra mye protein, såkalte "powerbars". I dag har proteinbarer og müslibarer blitt allemannseie og finnes i alle dagligvarebutikker. De assosieres generelt med en sunn livsstil , noe for de som vil ha et nyttig alternativ til kaker og boller til kaffen. Det finnes nå en mengde varianter med ulik næringssammensetning, alt fra høyt protein- eller fiberinnhold til lavt sukkerinnhold.

Markedsfør bedriften ved hjelp av energibarer med eget trykk

Har du en bedrift som driver innen helse og trening? Kanskje driver du med helsekost eller treningssentre. I så fall er en energibar med eget trykk det perfekte valget for deg neste gang du skal kjøpe en profileringsartikkel. Del ut til treningsinteresserte kunder eller ansatte! Selv om ikke bedriften holder på med noe spesielt innen trening eller helse, så kan en energibar likevel være et godt produkt å sette logoen på. Det sender ut positive assosiasjoner koblet til en sunn livsstil. Om du for eksempel vil dele ut noe spiselig på messen eller arrangementet, kan altså energibarer med trykk være et godt alternativ for bedriften, til sammenligning med for eksempel godteri.

Axons utvalg av energibarer med trykk

Hos Axon finner du flere ulike typer av proteinbarer og müslibarer. Vi har proteinbarer fra velkjente varemerker som PowerBar®. Du kan velge mellom billige og dyre alternativer og mellom en rekke forskjellige smaker, som for eksempel sjokolade, kokos, nøtter, vanilje eller eple.

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet