Krus.

Krus

Nye populære produkter

Storselgende favoritter

Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
23 12 05 76
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Krus med trykk

Kopper med trykk er et klassisk reklameprodukt som finnes på mange arbeidsplasser rundt om i landet. Det er et reklameprodukt man bruker og de har en lang livslengde og en oppsiktsvekkende lav pris. Reklamekopper er nemlig ofte billigere i innkjøp enn vanlige kopper man finner på butikken.

Alle typer krus

Hos Axon Profil finner du ikke bare reklamekrus, det vil si steingodskrus, men også mange andre typer kopper. Vi tilbyr for eksempel glasskopper, metallkrus og papirkopper. For deg som synes det er vanskelig å velge har vi laget en kort presentasjon av de mest populære typene kopper.

Steingodskrus

Vår absolutte storselger. Denne typen krus, som også kalles reklamekopper, er solide og rimelige. De kan ha en matt og blank overflate og være med og uten hank. Steingodskopper er det selvsagte valget for deg som bare vil ha en helt vanlig kopp med trykk!

Porselenskrus

Porselenskrus er steingodskoppenes elegante fetter. Koppene er ofte hvite og er normalt tynnere enn steingodskoppene. Elegansen har dog en pris: porselenskoppene er mer sprø og går lettere i stykker.

Fotokrus

Under betegnelsen fotokopper rommer vi steingodskopper som kan trykkes med fototrykk. Her finnes mulighet å trykke riktig så avanserte motiver. Trykket kan normalt gjøres over hele koppens overflate og resultatet blir en oppsiktsvekkende kopp med stor reklameverdi.

Glasskrus

Et trivelig alternativ til steingodskoppen. Glasskoppen finnes både i transparent og frostet glass og i blant er glasset farget. Koppene koster ofte bare marginalt mer enn vanlige krus, men er noe mindre solide.

Plastkrus

Plastkrus tåler tøff behandling og er perfekte for deg som vil ha en kopp som man kan ha med seg ut i naturen og skal brukes av barn. I kategorien finner du også reisekopper og take-away-kopper.

Metallkrus

For deg som søker riktig robuste kopper med trykk! Det er også et perfekt valg for deg som vil utstråle et rått, industrielt image. Merking skjer ofte med lasergravering, men i visse tilfeller går også trykk bra. I kategorien finnes også for eksempel termokrus som bare delvis er laget av metall.