Krus.

Krus
  1. Produkter
Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
23 12 05 76
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Nye populære produkter

Storselgende favoritter

Krus med trykk

Kopper med trykk er et klassisk reklameprodukt som finnes på mange arbeidsplasser rundt om i landet. Det er et reklameprodukt man bruker og de har en lang livslengde og en oppsiktsvekkende lav pris. Reklamekopper er nemlig ofte billigere i innkjøp enn vanlige kopper man finner på butikken.

Alle typer krus

Hos Axon Profil finner du ikke bare reklamekrus, det vil si steingodskrus, men også mange andre typer kopper. Vi tilbyr for eksempel glasskopper, metallkrus og pappkopper. For deg som synes det er vanskelig å velge har vi laget en kort presentasjon av de mest populære typene kopper.

Steingodskrus, porselenskrus og fotokrus

Vår absolutte storselger. Denne typen krus, som også kalles reklamekopper, er solide og rimelige. De kan ha en matt og blank overflate og være med og uten hank. Steingodskopper er det selvsagte valget for deg som bare vil ha en helt vanlig kopp med trykk! Porselenskrusene er steingodskrusets elegante kusiner. Krusene er ofte hvite og vanligvis tynnere enn steingodskrusene. Elegansen har riktignok en pris, da de er skjørere og lettere i stykker. Fotokrus kan påføres virkelig avanserte motiv. Trykket gjøres vanligvis over hele kruset og resultatet blir oppsiktsvekkende krus med stor reklameverdi.

Glass og plastkrus

Et trivelig alternativ til steingodskruset. Glassene finnes både som transparente og frostede og av og til med farget glass. Krusene koster bare marginalt mer enn vanlige modeller, men tåler også litt mer. Plastkrus tåler tøff behandling og er perfekte til deg som vil ha et krus som kan tas med på tur i skog og mark, eller et som skal brukes av barn. Under denne kategorien har vi til og med f.eks. reisekopper / reisekrus og take-away-krus.

Metallkrus

Til deg som vil ha skikkelige robuste krus med trykk! Det er også et perfekt valg for deg som ønsker et rått, industrielt image. Til merking brukes som regel lasergravering, men i noen tilfeller fungerer også trykk bra. I kategorien finner du også f.eks. termokrus som vanligvis bare delvis er laget av metall.

En veldig praktisk reklameartikkel

Visste du at etter vann, er det te som drikkes mest. Eller at det på verdensbasis drikkes ca. tre milliarder kopper kaffe hver dag? Uansett hvilken drikk du foretrekker, finner det garantert et krus som passer deg og din arbeidsplass. Fra kontoret til selgere på farten. Vi har krus med trykk til alle.