1. Startside
 2. Krus
 3. Pappkopper

Pappkopper med trykk

Kjøp pappkopp med trykk fra bare 1000 stk. I utvalget finner du pappkopper i alle de populære størrelsene. Vi har modeller både med enkel- og dobbelvegg, avhengig av dine behov. Alle våre kopper og krus kan trykkes nøyaktig etter dine egne mål. Du har også mulighet til å bestille en rekke tilbehør til pappkoppene. Perfekt eller hva?

Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Pappkopper med trykk

Javisst er vanlige kopper vakre å se på, men tenk hvor mye tid og energi dere sparer på å slippe all oppvask, tørking og oppbevaring disse primadonnaene krever. Tid og energi du i stedet kan bruke på kundebehandling eller å finslipe nye salgsargumenter. Løsningen på dette problemet heter pappkopper med trykk. Disse engangskoppene er billige i innkjøp og stiller gjerne opp for å bli fylt med både varme og kalde drikker. Kaffe og te er deres store favoritter, men også vann, juice eller varm sjokolade går ned i disse papirkoppene. Det eneste de ikke setter pris på er alkoholholdige drikker. Hvorfor det, lurer du kanskje på? Jo, fordi alkoholen, det vil si etanolen, løser opp limet i hjørnene og det finnes da en risiko for at de begynner å lekke. Pappkopper kalles også for take away kopper, som automatisk fører oss inn på en annen fordel for disse reklameproduktene. De elsker jo å være på sprang ute i den friske luften, og få mye oppmerksomhet. Resultatet blir en god eksponering der produktet møter mange nye mennesker, hver dag på t-banen, i gågaten, på bussholdeplassen, på toget osv. En papirkopp med trykk plasserer altså dine beste tilbud rett i hånden på kunden! Så om du er klar for denne fortreffelige synligheten står vi klar med et fortreffelig utvalg av take away kopper med eget trykk.

Hva er fordelene med pappkopper?

Vi har allerede vært inne på noen av fordelene med papirkopper. For eksempel at de gir stor eksponering til en liten kostnad og at de sparer dere for mye tid og energi. Hva mer er det? Alle produkter i kategorien papirkopper med trykk tilbyr en real trykkoverflate siden hele utsiden av koppen trykkes. Trykket skjer med 4-fargers fototrykk, som innebærer at du selv velger hvor mange farger som skal brukes og det passer godt å bruke litt mer avanserte motiver, som for eksempel fotografier. Selvsagt er det ikke påbudt å bruke mange farger, det går fint å trykke motiver i for eksempel sort-hvitt. Uansett så er en engangskopp full av kaffe en godt prøvd isbryter mennesker imellom. De skaper nye møter og samtaler mellom mennesker. Det sorte gullet som stammer fra Etiopia, eller kaffe som det heter på folkemunne, har jo en tendens til å få oss litt mer pigge og sosiale. Derfor passer det perfekt å invitere inn til nye samarbeider og bedriftsamtaler over en kopp kaffe. En annen fysisk fordel som en pappkopp med kaffe tilbyr er at de varmer både hender og kropp i vintersesongen. Et smart tilvalg til kaffekopper med trykker lokket. Et tilvalg som gjør et allerede fortreffelig produkt enda bedre. Hos Axon Profil kan du bestille papirkopper med trykk fra et så lite antall som 1000 stk. Men pass på at prisen faller ganske kraftig ved 2000 stk og ved 5000 stk har du kommet virkelig langt ned i pris.

Pappkopper med eget trykk i markedsføringen

Det er lett å tro at engangskopper med trykk bare passer til kafeer, restauranter og butikker. Sannheten er at take away kopper med trykk også er perfekte profilprodukter på kickoffen, messen eller kundeeventet. Det er tilstellinger der det sirkulerer mye folk og der produktene kan vise seg fra sin beste side. Om dere velger en trivelig modell og et kreativt trykk kommer det garantert til å dra til seg mange blikk og gi mye goodwill. Selvsagt fungerer det også å ha pappkopper med trykk på kontoret og på den måten spare tid og energi som kan brukes på viktigere områder. Om dere er et foretak med mange selgere så er jo deres arbeidsplass ofte ute i felten, stadig på farten mellom ulike kundemøter. Det er enkelt for de å ta med seg en take away kopp med foretakets logo på. Selgeren har nær tilgang til energi og foretaket får verdifull reklame. Visse synes kanskje det er en unødvendig kostnad å trykke opp pappkopper til et event. Det er dog en liten kostnad sett i sammenheng med hva en event koster å arrangere. Dessuten kan pappkoppene spares til fremtidige events. Ettersom alle papirkopper har trykk på hele utsiden er de en vinnende komponent i en reklamekampanje. Hvorfor ikke trykke et spesialtilbud på koppen, som en rabattkode eller verdikupong? Mulighetene er store og det er bare deres fantasi som setter grensene. Vil du ha flere tips på hvordan du kan bruke engangskopper med trykk i din markedsføring, så finnes vi her for deg!

Hvilken modell bør jeg kjøpe?

Hvilken modell bør jeg velge? Pappkopper finnes i mange ulike varianter, og det er ikke bare størrelse og pris som skiller dem fra hverandre. Et viktig valg er om man skal ha en modell med enkle eller doble vegger. Hva som er riktig her kommer helt an på hvordan man skal bruke koppene, det vil si om de skal brukes til varme eller kalde drikker. Pappkopper med dobbelt vegg koster litt mer, men fordelene synes mange at dekker opp for den ekstra kostnaden. Med doble vegger får koppen bedre isolering og holder på varmen lengre. De doble veggene gjør også at koppens utside ikke blir like varm når man fyller den med virkelig varm drikke. Videre så er denne typen kopp mer stabil og god å holde i, som er viktig om man skal ha de med seg i bilen eller kanskje på toget. Pappkopper med enkeltvegg er litt billigere i innkjøp og fungerer utmerket til alle kalde drikker, og kanskje også varme drikker, om man da aksepterer at koppen blir litt varm å holde i. Hos Axon Profil finner du papirkopper i alle mulige størrelser. I utvalget finner du alt fra espressostørrelse på 12 cl, til virkelig store kopper på opptil 58 cl. Det kan være litt vanskelig å bedømme hvor stor en kopp er når man bare ser målene i centimeter. Standard for pappkopper er ca. 25 cl, og våre to bestselgende modeller er i denne størrelsen. Ettersom alle pappkoppene vanligvis trykkes med 4-fargers fototrykk, er det store muligheter til å være kreativ når det kommer til designet. Du kan, foruten egen logo, få plass til budskap, bilder, tilbud og rabatter. Hos Axon Profil finner du garantert en modell som går hånd i hånd med dine ønsker.

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet
 • Eco
  • Eco
 • Ekspress
  • Ekspress