• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Metallkopper med trykk

I kategorien metallkopper finnes et stort antall ulike typer av kopper. Utover de klassiske metallkoppene, som designmessig påminner om vanlige steingodskopper, finner du også ulike typer av termoskopper med lokk, samt emaljekopper. Axon Profil har ett av markedets absolutt største sortiment av metallkopper med trykk. Vi har garantert noe for deg, uansett hva du ønsker.

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Lommelerke
Lommelerke

Lommebøker i lave minimumskvantiteter.

Porselenskrus
Porselenskrus

Porselenkopper med trykk for deg med høye krav.

Fotokrus
Fotokrus

Fotokopper med muligheten til å trykke avanserte motiv.

Glasskrus
Glasskrus

Elegante glasskrus av enten farget eller ufarget glass.

Steingodskrus
Steingodskrus

Enormt sortiment av steingodskrusi alle tenkbare former.

Termoser
Termoser

Utforsk vårt brede sortiment av termoser med trykk.

Metallkoppen som profilprodukt

Er du ute etter en solid og robust kopp? Da er metallkopper med trykk et riktig valg! Denne typen kopp har dessuten isolerende egenskaper som innebærer lengre varme- og kjøleholdbarhet for drikken. Med andre ord er de perfekt i tilfelle du vil ønske å nyte kaffe eller iskaffe uten stress. Metallkopper med eget trykk er også meget populære blant friluftsmennesker, etter som de tåler virkelig tøffe tak. Ofte benyttes de dessuten som reisekopper når man for eksempel sitter på bussen, toget eller når man kjører bil. Termoskopper som denne typen metallkopper normalt kalles, eliminerer risikoen for søl, som er en av årsakene til deres popularitet. Takket være den lange holdbarheten gir en metallkopp med trykk verdifull reklame over lang tid.

Om Axon Profil sitt sortiment

Hos oss i Axon Profil finner du metallkopper med trykk i alle mulige design og prisklasser. I sortimentet finner du alle de klassiske modellene, men også termoskopper med trykk. Termoskopper skiller seg ut gjennom at de isolerer bedre sammenlignet med vanlige metallkopper. Den siste typen kan man nærmest si at ligner en slags robust kaffekopp, og finnes med eller uten lokk. Er koppen utstyrt med lokk har den egenskaper som ligger nære termoskoppen. Hvilken modell du bør velge kommer helt an på hvilken type kopp du er ute etter og til hvem de skal deles ut til. Metallkopper uten lokk er ofte litt mer elegante, men de er overhodet ikke bra om man ønsker en kopp som kan transportere drikke. Da er termoskoppen helt overlegen. Selv om man velger en metallkopp med lokk så har termoskoppen den fordelen at den holder drikken varm lengre. Det er en stor fordel når man er ute i naturen eller på reisefot. I sortimentet finnes det også et flertall spesialmodeller. Et eksempel er metallkoppene med karabinkrok. Den modellen passer perfekt for friluftsmennesker som ofte er ute i naturen og vil kunne feste koppen på ryggsekken. Vil du gi en metallkopp med trykk til dine ansatte så kan det være klokt å utgå fra dine egne preferanser og velge den modellen du selv helst vil ha. Det er nemlig svært ofte vanskelig å sette seg inn i andres smak og situasjon, og dermed for det meste treffsikkert å gå ut ifra sin egen smak.

Hvorfor metallkopper?

Metallkopper har mange bruksområder. De egner seg aller best for friluftsmennesker, men de kan selvfølgelig være like nyttige på kontoret. Takket være de isolerende egenskapene er de perfekt å ha på kontoret der de holder drikken kald eller varm over lengre tid. Metallkopper kan deles ut til i prinsippet hvem som helst. Du kan dele de ut som reklameprodukt til viktige kunder eller til det egne personalet som en julegave eller sommergave. Produktet har en lang livslengde og gir både nytte til brukeren og reklame til giveren over lang tid. Det er dessuten et produkt som ofte står midt i blikkfanget på et bord eller lignende. En metallkopp med trykk har dermed en meget høy reklameverdi.

Hvilke merkingsmetoder finnes?

En metallkopp kan merkes med ulike merkingsmetoder. Den vanligste og mest populære merkingsmetoden er trykk. Trykk er rimelig og kan vise også meget detaljerte motiver på en god måte. Trykk kan normalt skje i mange ulike farger og fargegjengivelsen er perfekt. En bakdel med trykk på en kopp av metall er at trykket risikerer å slites bort etter en tids bruk, særlig om koppen håndteres skjødesløst. En annen populær merkingsmetode er lasergravering. På en metallkopp med lasergravering risses motivet inn i koppens metalloverflate. Det er i prinsippet en uslitelig merkingsmetode. Lasergravering er dermed den merkingsmetoden som man bør velge om man vet at koppen det snakkes om kommer til å bli håndtert uvørent. En begrensning er dog at motivet bare fremtrer i metallets farge. Logoen kommer dermed ikke til å ha sine originalfarger. Å velge merkingsmetode kan noen ganger være litt vanskelig. Kontakt derfor gjerne vår kundeservice om du har spørsmål eller trenger rådgivning. Vi hjelper deg gjerne!

Kund-service