Penner.

Penner
  1. Produkter
Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
23 12 05 76
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Nye populære produkter

Storselgende favoritter

Penner med trykk

Penner er en av de mest populære profileringsproduktene hos Axon Profil. Hvert år selger vi mer enn én million penner med trykk, i alle mulige farger, former og modeller. Hos oss velger du mellom mer enn 700 modeller i alle prisklasser. Det er et verdsatt produkt som ofte bare koster noen enkle kroner i innkjøp.

Vårt sortiment

Vi tilbyr alle typer penner: enkle reklamepenner, eksklusive metallpenner, tusjpenner, blyanter, markeringspenner og touchpenner. Vi har miljøvennlige penner så vel som penner fra velkjente varemerker som for eksempel Bic, Prodir og Parker. Vi har anstrengt oss for å skape en god bredde i vårt sortiment. Sortimentet oppdateres stadig, så det lønner seg å besøke oss ofte.

Tips i valget av penn

De fleste foretak som benytter profilreklame har en type penn med trykk i sin profilering. Om det er en enkel penn i plast eller en eksklusiv metallpenn avgjøres til dels av hvordan og i hvilken mengde de skal deles ut og dels av hva foretaket vil utstråle., For eksempel vil et advokatfirma med få men viktige kunder ofte foretrekke en metallpenn eller i det minste en mer påkostet plastpenn. Er foretaket i stedet et it-foretak i rask vekst vil man normalt i stedet utstråle innovasjonskraft og modernitet og da er det beste valget ofte en moderne designet plastpenn.

Store variasjoner i trykkflate

Penner med trykk har av naturlige årsaker ofte en ganske begrenset plass å plassere trykk på. Trykkhøyden er normalt ofte bare 7-8 millimeter, selv om det finnes modeller med trykkhøyde på opp til hele 16 mm. Kontakt gjerne vår kundeservice om du har en uvanlig høy logo, så hjelper vi deg med å foreslå en penn med litt større plass.

Fordeler med trykk

Uansett hvilken penn du velger, er det alltid mange fordeler å bruke penner med trykk. Grunnen er ganske enkel, penner er noe vi mister og låner bort hele tiden, de går gjerne fra eier til eier, og dukker ofte opp på et nytt skrivebord. Med det sagt, for hver nye, unike penn er det en mulighet for at virksomheten synes litt ekstra.