1. Produkter

Penner.

Finn den nye favoritten blant våre penner med trykk.

Penner

Nye populære produkter

Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
23 12 05 76
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Storselgende favoritter

Bestille penner med trykk

Penner er en av de mest populære profileringsartiklene hos Axon Profil. Hvert år selger vi mer enn én million penner med trykk, i alle mulige farger, former og modeller. Hos oss velger du mellom mer enn 700 modeller i alle prisklasser. Det er et billig produkt som ofte bare koster noen få kroner i innkjøp. En penn med logo er med andre ord en billig måte å få markedsført bedriften.

Vårt sortiment

Hos Axon kan du kjøpe alle typer penner med logo: enkle reklamepenner, eksklusive metallpenner, tusjpenner, blyanter, markeringspenner og touchpenner. Vi har både miljøvennlige penner og penner fra velkjente varemerker som for eksempel Bic, Prodir og Parker. Hos oss finner du også mange modeller som kan kjøpes med rask levering og fra et lite minimumsantall. Har du et stramt budsjett, har vi også mange billige pennemodeller å velge mellom. Vi har anstrengt oss for å skape en god bredde i utvalget. Vi vil at du alltid skal finne nøyaktig det du leter etter. Utvalget av penner med trykk oppdateres stadig, så det lønner seg å besøke oss ofte.

Tips i valget av penn

De fleste bedrifter som bruker profileringsartikler, har ofte en type penn med trykk i profileringsartiklene. Om det er en enkel penn i plast eller en eksklusiv metallpenn, avgjøres delvis av hvordan og i hvilken mengde de skal deles ut og delvis av hvordan man ønsker å fremstille bedriften. For eksempel, vil et advokatfirma med få, men viktige kunder, ofte foretrekke en metallpenn eller i det minste en mer påkostet plastpenn. Er bedriften en IT-bedrift rask vekst vil man vanligvis heller fremstå med innovasjonskraft og modernitet, og da er en plastpenn med moderne design ofte det beste valget.

Store variasjoner i trykkflate

Penner med trykk har av naturlige årsaker ofte en ganske begrenset plass å plassere trykk på. Trykkhøyden er normalt ofte bare 7-8 millimeter, selv om det finnes modeller med trykkhøyde på opp til hele 16 mm. Kontakt gjerne vår kundeservice om du har en uvanlig høy logo, så hjelper vi deg med å foreslå en penn med litt større plass.

Fordeler med penner med eget trykk

Uansett hvilken penn du velger, er det alltid mange fordeler å bruke penner med trykk i markedsføringen av bedriften. Grunnen er ganske enkel. Penner er noe vi mister og låner bort hele tiden, de går gjerne fra eier til eier i løpet av levetiden, og dukke opp på et helt uventet skrivebord. Med det sagt, er en penn med logo en perfekt måte for å få bedriften til å synes.