Slik velger du riktig penn med eget trykk

Penner med trykk er på mange måter den ultimate profileringsartikkelen. Det finnes imidlertid mye å velge mellom, og det å finne riktig modell kan av og til virke vanskelig. Her får du noen smarte tips som hjelper deg med å velge riktig penn med logo.

Designet reklamepenn i sølv som ligger på en bok.

Et design som gjenspeiler din bedrift

En god reklamepenn speiler bedriften den reklamerer for. Det gjelder ikke bare fargen på pennen, men minst like selve designet på pennen. For eksempel er en penn med moderne design et perfekt valg for en bedrift som vil fremheve modernitet. En mer tradisjonell penn derimot, kanskje med et behagelig grep, er et godt valg for den som vil fremstå pålitelig og jordnær.

Se alle reklamepenner

Metallpenner i ulike farger som ligger på en bok

En penn med tyngde

Selvfølgelig er det noe spesielt med en metallpenn. Det er noe spesielt med hvordan den ligger i hånden, tyngden og følelsen når man skriver. For deg som virkelig vil imponere kundene, så finnes det egentlig bare ett alternativ. Metallpenner med trykk.

Se alle metallpenner

Penner av tre med store klips som kan påføres trykk.

Mulige trykkplasseringer

Det er mange steder du kan plassere trykk på en penn. Den mest populære trykkplasseringen er mot den som skriver, dvs. en kvart omdreining fra klipset. Der er alltid trykket synlig for brukeren. På motsatt side er også en god plassering. En annen populær plassering er på selve klipset. Trykkflaten er litt mindre her, men plasseringen gjør at trykket blir godt synlig.

En penn som viser en populær trykkplassering.

Om pennens trykkhøyde

De fleste penner har en trykkhøyde på mellom 6 og 8 mm. Er logoen din uvanlig detaljert, kan det være for lite. Heldigvis finnes det penner med større trykkhøyde. Våre reklamepenner kan filtreres på ekstra stor trykkflate, da ser du bare penner med en trykkhøyde på minst 20 mm.

Se alle penner