• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Capser med trykk & broderi

Et bredt sortiment av skyggeluer med broderi hos Norges ledende profilbedrift. Onlinekatalog med priser.

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Papirhatter
Papirhatter

Kule papirhatter med eget trykk. Festen kan begynne!

Luer
Luer

Luer av alle mulige typer, fargekombinasjoner og utforminger.

Hatter
Hatter

Kule hatter med eget trykk. Perfekt for sommerfesten!

Capser for alle smaker

Capser finnes i et stort antall utførsler. Den klassiske baseballcapsen, streetcapsen eller hvorfor ikke truckercapsen? Hvilken modell som er mest riktig for ditt foretak er et spørsmål om hva ditt foretak skal stå for. Er det pålitelighet eller modernitet? Sportyhet eller attitude? Velg nøye: ditt valg sender tydelige signaler om hva ditt foretak representerer!

Capser med trykk eller broderi?

Noen av våre konkurrenter tilbyr capser med trykk, men vi har valgt å kun tilby våre capser med broderi. Capser er oftest laget av et ganske grovt, børstet bomullsmateriale som ikke egner seg særskilt bra for trykk. Dessuten finnes det ofte en søm foran som gir ytterligere vanskeligheter ved trykk. Trykket på en caps har en tendens til å løsne etter en tids bruk. Broderi derimot fungerer alltid utmerket. Det er holdbart og ser dessuten mer påkostet ut enn trykk. Ytterligere en fordel er at med broderi er kostnaden den samme uansett hvor mange farger som skal broderes. Hos oss finnes det ingen begrensning hvor stort broderiet kan være. Det går også bra å blande fargene på capsene så lenge broderiet ser likt ut på alle. Et unntak fra dette gjelder for truckercapsene. Der skjer merkingen alltid med trykk. Truckercapsen har nemlig et spesielt frontpanel av nylon som gjør trykk til den beste merkingsmetoden.

Hvor kan man brodere?

Det absolutt vanligste er at man broderer på frontpanelet. Der har man en stor og bra overflate for motivet. Det forekommer også at man i blant også vil ha et broderi i nakken ovenfor spennebåndet, det går også bra. Vi har også vært med på å brodere på capsens side. Kanskje en litt merkelig plassering, men det vekker samtidig oppmerksomhet! Det er derimot ikke mulig å brodere på selve skjermen. Materialet der er alt for hardt til det.

Kund-service