• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Pikéskjorter med trykk

Pikéskjorten har sin opprinnelse i hestpolosporten i det sene 1800-tallets Storbritannia. Bruken av pikéskjorter fikk dog virkelig spredning først med tennisspeleren Rene Lacoste. Idag kan du se pikéskjorter i alle mulige sammenhang. Uansett hvordan du har tenkt å bruke pikeskjortene har vi skjorten for deg!

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Gensere
Gensere

Her finner du alle typer gensere, hettegensere og joggebukser.

T-skjorter
T-skjorter

T-skjorter fra kjente merker som Fruit of the Loom, Hanes, Russel og B&C.

Skjorter
Skjorter

Skjorter med kort eller lang arm, av bomull eller polyester.

Pikétrøyer med eget trykk

Pikétrøyer med trykk er en virkelig storselger blant profilklær. Normalt kjøpes trøyene til ens eget personale, men det skjer også at de deles ut som reklame. En pikétrøye er en tidløs trøye som aldri går av moten. Den har et litt mer pyntet utseende enn t-skjorten, som gjør at den passer bra i de fleste sammenhenger og miljøer. Samtidig gir den et mer uformelt inntrykk enn en skjorte, som også er en egenskap som mange firmaer setter pris på. En pikétrøye med trykk er trolig det mest brukte arbeidsplagget i Norge og er å se i alt fra butikker og verksteder til trendy startups. Utover å passe i de fleste miljøer er det solid og passer både til menn og kvinner. Med andre ord et perfekt universalplagg! Pikétrøyer er også populære i foreninger og organisasjoner. De selges da normalt til medlemmene og tjener penger til virksomheten samtidig som skjortene styrker fellesskapet og gir reklame for organisasjonen. Takket være at det er et så tidløst plagg kan også mindre foreninger uten problemer gå til innkjøp av et større antall og selge dem over mange år.

Et stort antall ulike modeller

Pikétrøyen er et kjært klesplagg og kommer derfor i et stort antall ulike modeller og utførsler. En viktig oppdeling er mellom kort og lang erme. Axon Profil tilbyr et brett sortiment av langermede pikétrøyer med trykk. Denne varianten tilbyr mer varme og gir et noe mer pyntet inntrykk enn de kortermede variantene. Fordelen med en langermet pikétrøye er at man ikke like ofte må komplementere den med en trøye eller en jakke utenpå. Den er også lettere å benytte hele året rundt. Sortimentet deles videre opp i herre- og damemodeller. Damemodellene har en mer feminin og kroppsnær form og i blant har de også noe kortere ermer og lengre knepping. Selvsagt er også størrelsene mindre. Herremodellene er oftest å betegne som unisex-modeller da de passer like bra for menn som de gjør for kvinner. Ofte finnes det en matchende damemodell til hver herremodell. Mange firmaer velger dog å bare kjøpe inn herremodeller, det vil si en unisexmodell, til personalet. På denne måten behøver man ikke ha så mange varianter og størrelser på lager.

Bomull, polyester eller en miks?

De fleste pikétrøyer er laget av bomull, men det finnes også mange modeller som er laget av polyester eller en miks av bomull og polyester. Hvilken type stoff bør man da velge? Svaret kommer an på hvordan skjortene skal brukes. Bomull er det klassiske materialet for pikétrøyer. Det er lett, luftig og behagelig å ha på seg. Det er et materiale som passer til de fleste. Er pikétrøyene dog tenkt til å benyttes riktig intensivt og vaskes daglig, da er polyester et bedre materiale. Polyester er mer slitesterkt og stoffet tåler flere vask og vask på høyere temperaturer. Et polyesterstoff er også lettere å ta vare på enn et bomullsstoff og trenger ikke strykes. Polyesterstoffet i seg selv er også mer motstandsdyktig mot slitasje og egner seg derfor særlig bra til arbeidsplasser der det utføres fysisk arbeide. Nakkedelen på en pikétrøye av polyester kan bli litt varm sammenlignet med en laget av bomull. Et bra kompromiss kan være å velge en skjorte i blandingsmateriale, det vil si en med stoff av bomull og polyester. Da får man det beste fra begge materialene, det vil si en trøye som er lett og luftig, men som samtidig er lett å ta vare på og sterk.

Trykk eller broderi?

Pikétrøyene kan enten merkes med trykk eller broderi. Begge alternativene er like populære. Trykk er aller best for logotyper med små detaljer. Det er billig og kan vise logoen sine eksakte farger. Trykk er alltid mulig, uansett hvordan logoen ser ut. Broderi er derimot begrenset til litt enklere logoer og fargene får man ikke til å matche helt eksakt de farger som er brukt i logoen. Broderi blir sett på som mer tradisjonelt og også mer eksklusivt enn trykk. Mange hevder det er mer slitesterkt, men med dagens moderne trykkmetoder er det ikke lenger tilfelle. Valget mellom trykk og broderi er altså, utover det tekniske aspektet, mest en smakssak. De fleste kunder velger å trykke eller brodere sin logo på venstre bryst. Det blir en tydelig, men diskret merking. Vil man ha litt mer oppmerksomhet kan brystmerkingen kompletteres med et stort trykk på ryggen.

Blande størrelser fritt

Når du bestiller pikétrøyer med trykk hos Axon Profil kan du alltid fritt blande størrelser etter dine ønsker. Noen ganger kan det være lurt å bestille en eller to prøver for å lettere kunne bedømme den aktuelle modellens størrelser og fatte avgjørelser om størrelsesfordelingen. Et bra tips er å heller ta litt for større modeller i stedet for for små. Normalt finnes skjortene i størrelse fra S til XXL, men noen ganger finnes de i størrelser mellom XXS og XXXXL. Mange pikémodeller finnes både i herre- og damevariant og det går da også fint å mikse mellom disse. En annen ting er at alle Axon Profil sine pikétrøyer kommer stykkforpakket i plastpose. Trøyene holdes derfor alltid i perfekt stand til de skal benyttes.

Mer om Axon Profil sitt sortiment

Axon Profil tilbyr ett av markedets største sortiment av pikétrøyer og tilbyr et meget stort antall ulike varemerker. Hos oss finner du Fruit of the Loom, B&C Stedman, Tee Jays og mye mer! I noen tilfeller har du allerede et favorittmerke, og valget blir da lett. Om du ikke har det så hjelper vi gjerne til og forteller gjerne mer om hvordan de ulike varemerkene er forskjellige fra hverandre. I sortimentet finner du også et stort antall pikétrøyer av økologisk bomull. Det gjør at du kan bidra til miljøet samtidig som du posisjonerer ditt firma som ansvarlig. I sortimentet finner du også pikétrøyer for barn med trykk. Disse skjortene er ofte laget av polyester eller en miks av polyester og bomull, som gjør at de tåler masse lek og moro. Barnetrøyenes størrelser er ofte gitt i aldersspenn, som for eksempel 3-4 år, 5-6 år og så videre. Barn skiller seg ganske mye størrelsesmessig og vokser veldig raskt. Derfor kan det i dette tilfellet være bedre å velge for store størrelser for å la barnet ha noe å vokse i. Hos Axon Profil finner du alle typer av pikétrøyer med trykk og vi har den nødvendige ekspertisen for å hjelpe deg å vege riktig skjorte for ditt firma eller din organisasjon. Kontakt oss i dag!

Kund-service