• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Refleksvester med trykk

Refleksvester med trykk er en av våre mest populære reklameprodukter. De anvendes i alle mulige sammenhenger der man behøver økt synlighet. Det kan være til natteravner, motorsyklister, ryttere eller vakter. Refleksvestene finnes til og med i barnestørrelser og er spesielt populære i barnehagen og førskolen.

Farge
Øvrig
st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Fotballer
Fotballer

Fotballer med logo. Et profilprodukt som settes pris på, med lang livslengde.

Treningsklær
Treningsklær

Treningsklær med egen logo. Vi har klærne for sport og trening.

Sportsflasker
Sportsflasker

Sportsflasker av plast og metall for alle tilfeller.

Reflekser
Reflekser

Reflekser med trykk for deg som søker et omtenksomt reklameprodukt.

Refleksvester som profilprodukt

Refleksvester med trykk er et meget populært profilprodukt hos Axon Profil. Det er et nyttig produkt som finnes for både voksne og barn. Gjennom å utstyre ditt personale med refleksvester med trykk er du sikker på at du synes godt i trafikken. Dette gjelder uansett om de blir brukt når de er på jobb eller forflytter seg til og fra arbeidet. Produktet er også et utmerket profilprodukt som kan deles ut til kunder. Kanskje skjer det ved kundebesøk eller på messer og events. Varselvester med trykk tilbyr store trykkoverflater og takket være at de synes så godt havner de lett i blikkfanget. En refleksvest er dessuten en billig livsforsikring som passer alle typer mottagere.

Til hvem passer produktet?

Varselvester med trykk kan deles ut til alt fra natteravner til mosjonister til veiarbeidere og førskolegrupper. Førskolebarn bruker ofte å ha på refleksvestene for at det skal være enklere for førskolelærerene å holde øye med dem. Det blir også enklere for andre, for eksempel syklister, å legge merke til barna. Er man en førskole kan man, sammen med førskolens navn, trykke et morsomt og lekent motiv på refleksvestene.

Hvilken modell bør jeg velge?

Hos oss finner du refleksvester med eget trykk i mange varianter og prisklasser. Som tidligere nevnt finnes det modeller både for barn og voksne som kan benyttes i veldig mange ulike sammenhenger og situasjoner. Hvilken modell bør jeg velge, tenker du kanskje? Svaret er at du bør tenke på hvem som er brukeren. En del refleksvester i sortimentet er laget med en spesiell brukergruppe i tankene. Vi har for eksempel modeller som er særskilt lagde for motorsyklister og mopedister. Denne typen varselvester kan for eksempel deles ut til besøkende på MC-messer og events. En modell tilpasset for løping kan du som firma dele ut til personalet for å oppmuntre til trening og helsefremmende foretak. Løpervester med trykk kan du dele ut som reklamegave på treningsmesser og fitnesfestivaler også. Denne gaven kommer garantert til å bli satt pris på og du vil få meget verdifull reklame i utbytte. Er ditt forma dessuten virksomt innen fitness- eller friluftsbransjen er dette profilproduktet et gitt valg. Er dere for eksempel en førskole så har dere flere modeller å velge mellom. Våre refleksvester for barn skiller seg ikke særskilt mye i pris og design, men vil du ha en refleksvest med striper eller en refleksvest med bånd som gjør at varselvesten blir mer kroppsnær og mindre løst hengende, så kan du fritt velge mellom de ulike modellene. Samtlige refleksvester i sortimentet er unisexmodeller.

Axon profil - en trygg partner

Axon Profil startet opp i 2006 og vi er i dag en av markedets ledende profilforetak. Vi har tusentalls av profilprodukter å velge mellom og kan det meste som er verdt å vite om dem. Ikke vær i tvil om å kontakte oss om det er noe du lurer på. Vi er sikre på at vi kan hjelpe deg, uansett hva det skulle være. Har du funnet en refleksvest som du kjenner særlig interesse for, men gjerne vil teste og se mer nøye på så sender vi deg gjerne et prøveeksemplar. Velkommen!

Kund-service