• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Luer

Fra at ha vært litt ute i kulden en stund er den strikkede luen idag mer populær enn noensinne! Luen virker nå like bra som hodeplagg innendørs som utendørs. Hos Axon Profil finner du luer av alle mulige slag, fargekombinasjoner og utørelser. Valget er ditt!

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Papirhatter
Papirhatter

Kule papirhatter med eget trykk. Festen kan begynne!

Skyggeluer
Skyggeluer

Alle typer capser med brodering til uslåelige priser!

Hatter
Hatter

Kule hatter med eget trykk. Perfekt for sommerfesten!

Skjerf
Skjerf

Supporterskjerf i eget design. Vis hvilken klubb du holder med!

Alt innen luer

Er du på jakt etter billige reklameluer med broderi? Barneluer med broderi? Eller kanskje fleeceluer med broderi? Null problem! Vi har lagt oss i selen for å ha markedets bredeste sortiment av hodeplagg med trykk. Her skal alle finne hva de søker uansett etterspurt modell eller prisnivå. Savner du noe kan vi ofte ordne det likevel. Kontakt bare vår kundeservice så hjelper vi deg videre!

Luer med broderi

Mange av våre konkurrenter selger luer med trykk, men vi har valgt å kun tilby broderi på våre luer. En lue har nemlig normalt en temmelig grov struktur som gjør at de ikke helt egner seg for trykk. Et annet problem er at tøyet er ganske fleksibelt og strekker seg en del. Det gjør at et trykk lett løsner etter en tids bruk. Broderi er derfor helt overlegent sammenlignet med trykk på denne typen produkter. Det er holdbart og ser eksklusivt ut. En annen fordel er at kostnaden er den samme uansett om det er en eller flere farger som skal broderes. Hos oss finnes ikke heller noen begrensning på hvor stort broderiet kan være, det bestemmer du selv. Det går også bra å blande fargene på luene så lenge broderiet er det samme på dem alle. Første gangen du bestiller lager vi et broderikort. Det er en digital fil som forteller broderimaskinen hvordan den skal brodere. Vi lagrer alltid broderikortet for fremtiden som gjør at kostnaden for broderikortet forsvinner om du vil bestille igjen.

Kund-service