• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Godteri

Godteri

Nye populære produkter

Storselgende favoritter

Reklamegodteri for alle smaker

Reklamegodteri, eller godteri med trykk som det også kalles, er en trivelig måte å markedsføre sitt foretak på. Mottageren av godteriet forbinder foretaket og giveren med noe positivt og det er samtidig et veldig billig reklameprodukt. Hos Axon Profil finner du alle typer reklamegodteri: sjokolade, pastillesker, kjærlighet på pinne, tyggegummi, godteriposer, karameller og drops.

Gode muligheter til profilering

Reklamegodteri kommer i mange ulike former, men har til felles at innpakkingen eller omslagspapiret nesten alltid trykkes etter bestilling. Dette gjør at innpakkingens utseende ofte kan skreddersys helt etter kundens ønsker. Å for eksempel få sitt dropspapir i blå-hvit-stripete eller knæsj rosa er ikke noe problem. En ekstra bonus er at man nesten alltid begynner med hvitt papir, som gjør at hvitt ikke behøver å trykkes, det får man "gratis".

Ikke bare godteri

I vårt sortiment av reklamegodteri finner du også ulike typer av energibarer, kaker og snacks. Dette er populære alternativer til godteriet og ofte flotte frierier til kunder på messer.

Bra for helsen

Vi på Axon Profil vil slå et ekstra slag for sjokolade som reklamegodteri. Lenge har det blitt sagt at sjokolade skal være bra for hjertet. En amerikansk forskergruppe under dr John Finley har nå kommet frem til eksakt hvorfor våre hjerter slår ekstra hardt for kakao. Når du tar en bit mørk sjokolade til kaffen bryter tarmens bakterier ned fibrene i sjokoladen og omvender dem til betennelsesdempende emner som er bra for hjertet. Gode nyheter til alle sjokoladeelskere!

Kund-service