1. Startside
 2. Godteri
 3. Sjokolademynter

Sjokolademynter med trykk

Sjokolademynter er den store favoritten til alle barna. Også for mange voksne! Hos Axon Profil kan du lage sjokolademynter med motiv som er preget i aluminiumsfolien. Hvis du heller vil ha sjokolademynter med trykk, så har vi også et par modeller som kan brukes til trykk. I utvalget finnes også litt større sjokolademedlajer.

Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Sjokolademynt som reklamegodteri

Har du lenge villet profilere ditt firma med et festlig og spiselig profilprodukt? Da er sjokolademynter med trykk det riktige profilproduktet for deg. Nesten alle mennesker liker sjokolade, og det pleier å være vanskelig å motstå fristelsen når de blir tilbudt. Sjokolademynter med eget trykk er et meget velsmakende profilprodukt å dele ut til ansatte og kunder. Er man på en messe kan man lokke besøkende og potensielle kunder til sin utstilling med å tilby gratis reklamegodteri og sjokolade. Oftest er mennesker mer villige til å høre på hva man har å tilby når de får noe til gjengjeld, og der finnes det store sjanser i å konvertere en sjokoladespisende messebesøkende til en kunde. Sjokolademedaljer med eget trykk og eget design har i det siste blitt et meget populært og godt likt profilprodukt. Det finnes mange fordeler med en sjokolademynt, pass på at du også drar nytte av fordelene med dette produktet!

Axon Profil sine sjokolademedaljer med trykk

I sortimentet finnes det sjokolademynter i flere størrelser. Hva som først og fremst skiller sjokolademyntene fra hverandre er størrelsen, noe som innebærer at du bør velge en sjokolademynt i en størrelse som passer deg og dine behov. En større sjokolademedalje med trykk innebærer også en høyere innkjøpskostnad. Har man tenkt til å dele ut et større antall bør man derfor velge en litt mindre variant om man har et litt lavere budsjett. Vil du derimot overraske dine egne ansatte eller dine kunder med noe utover det vanlige så kan det være morsomt å velge en stor sjokolademedalje som til også tilbyr større trykkoverflater. Både barn og voksne pleier å like sjokolade. Er dere en skole som planlegger å arrangere en morsom lek for barna i form av en skattejakt for eksempel, så er gullmynt av sjokolade et perfekt valg. Nøyaktig som navnet tilsier ligner en sjokolademynt på en mynt, som av selvforklarende grunner egner seg godt til skattejakter. Velg et trykk som gjør at de ser ut som ekte penger, eller skap en kombinasjon som inkluderer dere skoles emblem.

Er sjokolade nyttig?

Når man blir tilbudt godteri så kjenner de fleste av oss at det er veldig vanskelig å unngå fristelsen og takke nei. Forstanden sier til hjernen "tenk på figuren og helsen" når godteri blir tilbudt, men søtsuget pleier å vinne uansett. Men visste du at sjokolade er nyttig for deg om du spiser det med noenlunde måtehold? Sjokolade har faktisk flere helsefordeler. En studie har til og med vist at man minsker risikoen for hjerteinfarkt med omtrent 40 prosent om man spiser en liten bit mørk sjokolade hver dag. Sjokolade inneholder antioxidanter, som også kan være til hjelp mot høyt blodtrykk, samt forhøye dine energinivåer. Å spise godteri pleier generelt ikke være noe stort problem. Tenk bare på at du ikke skal spise store mengder, og ikke gjøre det for ofte. Axon Profil sine sjokolademynter med trykk er laget av den fineste belgiske sjokoladen, og passer like bra for barn som for voksne.

Hvordan trykkes sjokolademynten?

Med hjelp av embossing som merkingsmetode preges din logo inn i sjokoladen. Embossing ansees for å være en meget eksklusiv trykkmetode og for din sjokolademynt er dette den mest populære merkingsmetoden. En del modeller kan også trykkes med 4-fargers fototrykk, og da innebærer det at det blir festet en etikett på mynten. Vil du ha et fargeglad trykkmotiv som lett skaper oppmerksomhet og der ditt motiv synes på lang avstand er dette den riktige merkingsmetoden.

Axon Profil kommer med trygghet

Velkommen til Axon Profil! Vi startet opp i 2006 og er i dag en førsteklasses aktør i profilbransjen. Å handle profilprodukter hos Axon Profil innebærer først og fremst at du handler hos en ekte ekspert på profilprodukter. Du er i trygge hender og kan alltid kontakte oss per e-post eller telefon, om du vil stille et spørsmål eller om det er noe annet. Kanskje du allerede har sett igjennom vårt sortiment av sjokolademedaljer med trykk og funnet en modell som du har spesiell interesse av, men gjerne vil prøvesmake før du legger inn en bestilling? Kontakt oss, så ordner vi med glede et prøveeksemplar til deg.

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet
 • Merking
  • Embossing
  • 4-fargers fototrykk
  Embossing
  4-fargers fototrykk