1. Startside
 2. Godteri
 3. Kjærligheter på pinne

Kjærligheter på pinne med trykk

Hos Axon Profil velger du mellom 20 forskjellige kjærligheter på pinne med trykk. Vi har kjærligheter på pinne i alle former og varianter. I utvalget finner du også veganske, økologiske og fairtrade-sertifiserte kjærligheter på pinne med trykk. Hva med sukkerfrie kjærligheter på pinne? Ja absolutt, det har vi også!

22 produkter
Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Kjærligheter på pinne med eget trykk

Kjærlighet på pinne. Smak på det. Godteri som sitter fast på en pinne man holder i samtidig som man spiser godteriet. Et så enkelt, men likevel så genialt påfunn som fortsatt er noe mange setter stor pris på. Barna liker det og de voksne liker det kanskje enda mer! Tro på oss, vi vet. Det her er reklamegodteri som alle aldre setter pris på. Hvorfor? Trolig fordi voksne forbinder kjærligheten på pinne med nostalgiske minner fra barndommen, en tid der kjærligheten ble kjøpt fra bak en disk, og man ble sett på som en liten rebell om man spiste en om det ikke var lørdag. Og nå våkner den lille rebellen når man får en kjærlighet på pinne i hånden! Men det er jo også et veldig takknemlig profilprodukt for ditt foretak da de er billige, og enkle å dele ut. Videre har de lang holdbarhet og skaper mye glede. Kjærligheter på pinne med trykk er derfor ett av de mest populære valgene innen reklamegodteri, som passer til alle foretak og alle bransjer. Fra den lokale pizzeriaen til det globale logistikkfirmaet. Axon Profil tilbyr til og med økologiske og sukkerfrie alternativer, som gjør at produktet passer like bra for foreta innen for eksempel helse og trening. Selvsagt er det også et perfekt messegodteri som også kan deles ut på konferanser og åpninger. Vi hos Axon Profil tilbyr et lekkert utvalg av kjærligheter på pinne i mange ulike former, farger og prisklasser. Har du vanskeligheter med å velge så er du ikke alene. Du kan alltid lett se hva som er våre storselgere, eller kontakt oss så kan vi være din guide i godterijungelen!

Hva er fordelene med kjærligheter på pinne med trykk?

Det finnes mange gode anledninger til hvorfor dere skal bestille kjærligheter på pinne med eget trykk. Det første og viktigste er at kundene elsker kjærlighet på pinne, store som små. De er barnslig gode, morsomme og gir en følelse av glede og nytelse. Dette må anses å være verdifulle egenskaper å kobles sammen med sitt varemerke, eller hva? Hva som gjør de morsomme er vel deres unike form og at det kanskje kjennes litt lekent å nyte en kjærlighet på pinne. De vekker rett og slett barnet i deg. Det er også et reklameprodukt som er veldig lettvint ettersom det i prinsippet passer alle bransjer. Videre er kjærligheter med eget trykk meget billige i innkjøp og kan derfor bestilles i store volumer for å unngå at man går tom. Godteri har jo en tendens til å forsvinne raskt. Kjærligheter på pinne har en overraskende lang holdbarhet på opptil 36 måneder. En egenskap som mange setter pris på da det som blir til overs fra årets messe med fordel kan spares og brukes på neste års messe. For å gi et sammendrag av det hele så er kjærligheter på pinne med eget trykk et utmerket valg om dere lett og enkelt vil nå ut til mange personer og få en høy eksponering til en lav pris.

Hvilket utvalg finnes?

Met et stort sortiment kommer det mange valgmuligheter. Hvilke smak, farge, design eller innhold dere velger så er det en smakssak som ofte er individuell. Men å gå ut ifra deres varemerkes grafiske profil alltid er en vellykket strategi når man velger profilprodukter. Vi har garantert kjærligheter på pinne som passer til nettopp deres varemerke og deres verdier. Hva som virkelig har økt i popularitet i senere tid er fremfor alt økologisk- og Fairtrade-sertifisert godteri. Det er en retning vi satser mye på innen alle våre kategorier av profilprodukter og så vi er veldig stolte over. Utover det har vi så klart alle typer av kjærligheter på pinne med trykk, store som små, klassiske som moderne, billige som eksklusive. Det finnes også mulighet til å bestille kjærligheter i flowpack, som betyr en stor og generøs trykkoverflate på hele innpakkingen. Vil dere heller ha en litt mindre, mer diskret og mer klassisk kjærlighet som er perfekt for reklamekampanjer så finnes også det i sortimentet. Nå for tiden er pinnen ofte laget av papir eller solid plast i stedet for tre som ble benyttet før. I Axon Profil sitt sortiment finnes du faktisk også disse gammeldagse kjærlighetene på trepinne. Et godt tips er å bestille hjerteformede kjærligheter i god tid før Valentines Day. Det er noe som virkelig setter kundenes hjerter i brann.

Til hvem passer kjærligheter på pinne med trykk?

Før i tiden var det vanlig at man fikk en kjærlighet på pinne etter at man hadde klippet seg hos den lokale frisøren, eller når man kjøpte en pizza. I dag ser man at flere foretak har sett fordelen av å dele ut kjærligheter på pinne prydet med sin logo. Grunnene til det kan være mange, men en av dem kan være at det i dag finnes så mange varianter av kjærligheter på pinne, som gjør at det alltid finnes en som passer til nettopp dette foretaket. Alt fra restauranter, banker og klesbutikker til skjønnhetssalonger og treningssentre. Ja, du leste riktig. I sammenheng med at det kommer flere og flere økologiske og sukkerfrie alternativer passer disse kjærlighetene på pinne til og med til firmaer innen helsebransjen. De fleste foretak jobber på en eller annen måte med kunder, og de fleste setter pris på en lekker kjærlighet på pinne innimellom, så det kan ikke bli feil. I alle fall er det alltid et populært innslag å ha i godteriskålen på sitt eget kontor.

Hvordan kan man markedsføre seg med kjærligheter på pinne?

Hvordan man man spre sine kjærligheter på pinne på best måte? Den mest klassiske metoden er å dele dem ut som giveaways på events, messer, åpninger og i sammenheng med reklamekampanjer. Det er messegodteri som veier litt tyngre i skålen enn andre reklamegodterityper, og blir ofte en isbryter for nye samtaler og samarbeider. Det blir helt enkelt litt lettere og mer leken stemning med kjærligheter på pinne. Utover dette er det ideelt å ha denne typen reklamegodteri i resepsjonen på kontoret for å tilby til gjester og besøkende. Det blir på denne måten en trivelig og positiv første opplevelse når de kommer inn i resepsjonen. Om dere har netthandel så er det godteri med trykk en selvsagt ingrediens å legge i pakken som sendes til kundene. En liten og billig gave som likevel har en stor positiv påvirkning hos den som mottar leveransen. Selvsagt fungerer det fortsatt å dele ut kjærligheter på pinne etter klippinger, skjønnhetsbehandling eller kanskje et ferdig besøk hos kiropraktoren. Eller hvorfor ikke overraske de ansatte på kontoret med å sette frem en stor skål med kjærligheter på pauserommet? Det skulle uten tvil raskt bli et samtaleemne blant personalet og bidra til stor oppstandelse, økt fellesskap og mer energi.

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet
 • Merking
  • Trykk
  • 4-fargers fototrykk
  • Eget design
  Trykk
  4-fargers fototrykk
  Eget design
 • Sertifisering
  • Fairtrade
  Fairtrade
 • Sukkerfri
  • Sukkerfri
  Sukkerfri
 • Eco
  • Eco