• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Blyanter med trykk

Kjenn på ordet blyant. Det gir assosiasjoner til skolens verden, ikke sant? Da er det ikke rart at det også er derfra de fleste av Axon Profils blyanter bestilles. Vanlige kunder er skoler, universitet og studentforeninger, men også hotell og utdanningsbedrifter.

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Pennal
Pennal

Et profilprodukt med kobling til skolens verden.

Spesialpenner
Spesialpenner

Ønsker du en litt spesiell penn? Besøk da vårt sortiment av spesialpenner!

Pennesett
Pennesett

Trivelige pennesett i alle prisklasser og material.

Trykkblyanter
Trykkblyanter

Trykkblyanter i alle former, farger og prisklasser.

Reklamepenner
Reklamepenner

Markedets kanskje største utvalg av reklamepenner.

Viskelær
Viskelær

Rimelige viskelær med reklametrykk.

Binders
Binders

Rimelige binderser for profilering på kontoret.

Linjaler
Linjaler

Linjaler i plast eller tre med ditt trykk.

Et tidløst profilprodukt

Blyanter med trykk er et tidløst profilprodukt som har vært populært lenge. Det er først og fremst populært hos skoler, opplæringssteder og hoteller. Produktet er veldig billig i innkjøp og er bra for alle typer storskala markedsføringer. Axon Profil tilbyr alle tenkbare modelltyper. Hos oss finner du både korte og lange modeller, modeller med eller uten viskelær og mye mer.

Blyant eller trykkblyant?

Trykkblyanten, blyantens yngre kusine, har delvis erstattet blyanten som skriveredskap. Originalen har dog en rekke fordeler som ofte glemmes. Den første er prisen. En blyant er betydelig billigere i innkjøp enn en trykkblyant. Avhengig av volum kan prisen ofte være så lite som en tredjedel. Er prisen avgjørende er derfor originalen utvilsomt det beste valget. Blyanten gir også et foretak en mer miljøvennlig fremtoning enn om de velger trykkblyanter. I tider der naturlighet hylles og miljøet står i fokus er det viktige egenskaper for et foretak. En annen fordel er at de kommer i så mange forskjellige varianter og utførsler. Trykkblyanter har mange fordeler, men finnes ikke i på langt nær så mange varianter.

Snekkerblyanten - En spesialvariant

En spesiell type blyant er snekkerblyanten. Snekkerblyanten er en ekstra bred blyant med kraftigere blyspiss som er tilpasset for å kunne brukes til å skrive på tre. Snekkerblyanter med trykk er et perfekt profilprodukt for byggeselskaper og ulike typer håndverkere. Den kan med fordel både brukes av eget personale og gis bort til kunder. En bra måte å dele ut blyanter på er å la de ansatte bruke dem hjemme hos kundene og så "glemme" eksemplaret der. En snekkerblyant er alltid et velkomment tilskudd til hobbysnekkerens verktøykasse.

Blyanten som profilprodukt

Når blyanten anvendes som profilprodukt skjer det ofte i sammenheng med en annen type aktivitet. Det kan for eksempel handle om en markedsundersøkelse i byen, interessemåling på messen eller en tipsrunde. Som takk for deltakelsen får brukeren beholde blyanten. Blyanter er i dag ikke like vanlige som penner, som gjør at brukeren gjerne beholder dem. I motsetning fra penner kan de jo også benyttes for å tegne, som er en populær fritidsaktivitet for mange. Takket være den lave prisen kan man dele dem ut uten større dømmekraft og på den måten få en større spredning av sitt varemerke. Blyanter med trykk benyttes også ofte i markedsføring av litt mer eksklusive klesmerker. Det er da særlig helsorte modeller som anvendes da disse har et spesielt utseende.

Med eller uten viskelær?

Mange blyanter er utstyrt med viskelær på tuppen. Det er en praktisk detalj som øker brukervennligheten. Mange kunder foretrekker også denne varianten, som gjør at mange av Axon Profil sine modeller også er utrustet med dette. Visse kunder vil dog absolutt ikke ha viskelær. Hvorfor, lurer du kanskje på? Jo, ofte er det fordi man vil skape et simpelt, nærmest tidløst design på blyanten og da er det noe klumpete viskelæret på tuppen forstyrrende. Det er altså et spørsmål om stil. Har man derimot ingen slike preferanser er viskelær på tuppen definitivt å anbefale.

Kund-service