• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Viskelær

Viskelær med reklametrykk er et prisgunstig og anvendelig reklameprodukt som passer ekstra bra for utdanningsbedrifter og skoler. Et bra viskelær kaster man ikke bort med det første! Legg særlig merke til viskelærene fra velkjente kvalitetsprodusenten Staedtler.

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Pennal
Pennal

Et profilprodukt med kobling til skolens verden.

Blyantspissere
Blyantspissere

Rimelige blyantspissere med logo.

Blyanter
Blyanter

Enormt sortiment av blyanter med trykk.

Trykkblyanter
Trykkblyanter

Trykkblyanter i alle former, farger og prisklasser.

Post-it
Post-it

Post-it med trykk til attraktive priser.

Notatblokker
Notatblokker

Alle typer av konferanseblokker, spiralblokker og collegeblokker.

Viskelær med trykk

Viskelær med trykk er et utmerket profilprodukt som passer de fleste firmaer. Produktet passer særlig bra for utdanningsinstitusjoner og skoler, ettersom de ofte benytter blyanter eller trykkblyanter i sin virksomhet.

Om vårt sortiment

I Axon Profil sitt sortiment finner du et stort antall ulike viskelær med trykk. Hva som avgjør hvilken modell du bør velge kommer først og fremst an på hvem du skal dele dem ut til. Er dere en skole med barn som elever kan det være en idé å bestille et par ulike modeller. De mindre barna vil sikkert ha et litt mer lekent utformet viskelær med trykk. Kanskje kan det være i form av en bok, en bil eller et dyr. Viskelær får gjerne være fargesterkt. Litt eldre barn kan på sin side foretrekke litt mer funksjonelle modeller som tåler bruk over noe lengre tid. Disse barna er vant med å skrive mye, og behøver dermed et viskelær som tåler den økede mengden skriving. I Axon Profil sitt sortiment finner du et meget stort antall viskelær. Vi har modeller i alle tenkbare former, farger og prisklasser. Vi har helt enkelt noe for alle.

Merkingsmetoder

Axon Profil sine viskelær kan enten fås med vanlig trykk eller med 4-farges fototrykk. Den første merkingsmetoden passer utmerket om du har en helt vanlig logo i en eller et par farger. 4-fargers fototrykk er derimot påkrevd om du har en logo med veldig mange farger eller for deg som vil trykke et fotografi. På modellenes produktsider finner du informasjon om hvilken trykkteknikk som finnes tilgjengelig for denne modellen.

Et populært profilprodukt

Det finnes flere anledninger til at viskelær med trykk er et populært profilprodukt. Den viktigste av dem er nok at alle mennesker har brukt for et viskelær nå og da. Blyanten er fortsatt veldig populær, og så lenge den er det så kommer man til å kunne behøve viskelær. Ytterligere en forklaring til produktets popularitet er de er så billige i innkjøp. Til og med i et foretak med meget begrenset markedsføringsbudsjett har råd til å markedsføre seg med pussegummi med eget trykk. At produktet dessuten tar liten plass og kan ligge på lager over lang tid gjør ikke saken dårligere. Er du usikker på hvilket viskelær du skal velge eller har spørsmål omkring noe annet? Da er du velkommen til å kontakte oss hos Axon Profil. Vi svarer gjerne på dine spørsmål og vil du se en prøve før du bestemmer deg hjelper vi deg gjerne med det også. Kontakt oss allerede i dag, vi er her for å hjelpe deg!

Kund-service