• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Laptopfutteral

Axon Profil tilbyr et stort antall ulike laptopfutteral. Felles for de fleste er at de er laget av neoprene som gir bra beskyttelse mot slag og støt. Laptopfutteral er ettertraktede gaver til kunder og ansatte såvel som at de gir utmerket reklame.

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Dokumentvesker
Dokumentvesker

Enormt sortiment av dokumentvesker med reklametrykk.

Ryggsekker
Ryggsekker

Praktiske ryggsekker med trykk for alle typer bruksområder!

PC-vesker
PC-vesker

PC-vesker med trykk eller brodering i alle prisklasser.

Musematter
Musematter

Musematter av høy kvalitet for høyere hastighet og presisjon.

Laptopfutteral med trykk

Laptopfutteral med trykk muliggjør en praktisk måte å transportere bærbare datamaskiner på. Dessuten gir de en utmerket beskyttelse mot slag og støt. Futteralet er laget av gummimateriale som for eksempel neopren som blant annet har støtdempende egenskaper. I Axon Profils sortiment finner du både billigere og litt mer påkostede modeller. Hos oss finner du også kjente varemerker som Case Logic. Laptopfutteralene finnes normalt i flere ulike farger, men det mest populære er nøytrale farger som svart og grått.

Hvilken modell bør jeg velge?

Hvilken modell du bør velge kommer an på en rekke faktorer. For at våre kunder på enklest mulig måte skal finne og velge den modellen som passer deres behov og bruksområde best, så anbefaler vi at man alltid utgår fra hvordan laptopfutteralet skal brukes og hvem som skal bruke dem. Laptopfutteral med trykk deles oftest ut til det egne personalet. De er praktiske profilprodukter som dessuten gir de ansatte en mer profesjonell fremtoning. Hva som også styrer hvilken modell du bør velge er størrelsen på skjermen. Det er viktig at du velger en modell som passer til de bærbare datamaskinene som blir brukt i deres firma. Å bruke en større modell enn hva som egentlig er nødvendig pleier dog ikke være et problem. Er du ute etter en mer eksklusiv variant så kan du for eksempel velge en påkostet modell av førsteklasses kunstlær. Dette er et godt valg for yrkesgrupper der det er viktig å se representativ ut. En del modeller er ekstra kompakte og passer seg mye bedre for oppbevaring i for eksempel ryggsekken. Vi har også modeller med ekstra oppbevaringsrom for dokumenter og lignende. Disse modellene kan være bra for advokatbyråer og revisjonsbyråer. Uansett hvilken modell du velger så kan vi garantere at du alltid får et produkt i høy kvalitet og til en rimelig pris, med trykk, når du handler hos Axon Profil.

Hvordan merker man et laptopfutteral?

Vi tilbyr ulike merkingsmetoder etter hvilke modell du velger. Trykk er den mest populære metoden. Det er rimelig og passer særlig bra for detaljerte logoer og eller når det er viktig at fargen blir helt eksakt. Broderi er en annen merkingsmetide som innebærer at din logo stikkes inn i materialet. Dette anses tradisjonelt sett for å være en mer eksklusiv merkingsmetode, og er et godt valg for deg som vil utstråle eksklusivitet.

Vil du ha tips og råd?

Kontakt Axon Profil om du vil ha verdifulle tips og råd angående hvilket laptopfutteral med logo du skal velge. Vi kan ordne med prøver til deg, så du kan se på og kjenne på en modell før du legger inn en bestilling. Laptopfutteraler er et profilprodukt av det dyrere slaget, og man bør derfor være nøye og sikker i sitt valg. Det er også viktig at man kjøper fra et pålitelig foretak i bransjen. Axon Profil startet opp i 2006 og vi har lang erfaring og stor ekspertise innen profilprodukter. Velkommen!

Kund-service