• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Sportvesker med trykk

Sportsveske, bag eller spillerbag. Kjært barn har som kjent mange navn. Uansett hva du velger at kalle den så har Axon Profil vesken for dine behov. Sortimentet strekker seg fra prisgunstige Eclipse, via rommelige Navigator til mer eksklusive Race. Flere av veskene leveres fra kun 25 st.

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Treningsklær
Treningsklær

Treningsklær med egen logo. Vi har klærne for sport og trening.

Reisevesker
Reisevesker

Oppdag Axon Profils brede sortiment av reisevesker og trolleys.

Gymposer
Gymposer

Klassiske gymposer i mengder av forskjellige farger og materialer.

Sportsflasker
Sportsflasker

Sportsflasker av plast og metall for alle tilfeller.

Gensere
Gensere

Her finner du alle typer gensere, hettegensere og joggebukser.

T-skjorter
T-skjorter

T-skjorter fra kjente merker som Fruit of the Loom, Hanes, Russel og B&C.

Pikéskjorter
Pikéskjorter

Vi har pikéskjorter til alle sammenheng og behov.

Skjerf
Skjerf

Supporterskjerf i eget design. Vis hvilken klubb du holder med!

Sportvesker - et populært profilprodukt

Sportvesker med trykk er et populært profilprodukt og ett av Axon Profil sine virkelige storselgere. Som oftest med populære profilprodukter har sportvesken mange navn. Foruten sportveske kalles den også sportsbag, treningsbag, hockeybag og weekendbag. Kanskje kommer de mange navnene ikke bare fra dens store popularitet, men også at det er et meget allsidig produkt som kan benyttes i så veldig mange forskjellige sammenhenger. Den fungerer like bra til å transportere treningsklær, vannflaske og annet til treningsenteret som reiseveske til helgeturen. Sportvesker er ikke bare et genialt produkt, men også et fenomenalt profilprodukt. Siden den er så allsidig passer den til alle typer mottagere og den har dessuten en stor trykkoverflate som gjør at den gir bra og tydelig reklame.

Hvorfor er sportvesker med trykk et så bra profilprodukt?

Gjennom å investere i sportvesker med trykk får du en verdifull og langvarig reklame for ditt varemerke. Sportvesken er et praktisk produkt med lang livslengde og med mange bruksområder. De fungerer like bra å deles ut til de egne ansatte som til forretningspartnere og kunder. Som tidligere nevnt passer dessuten produktet til alle typer mennesker, uansett alder og kjønn. De har selvfølgelig en noe høyere innkjøpspris enn mange andre profilprodukter, men de har på den andre siden en betydelig større reklameverdi enn hva som er normalt. Sportvesken fungerer dog ikke bare som gave, men kan også med fordel selges til kundene. For eksempel et treningssenter kan kjøpe inn sportsvesker med trykk for å selge de til kundene. Treningssenteret får da en ekstra inntektskilde, samtidig som man får verdifull reklame. Det samme gjelder for idrettsklubber. Klubbmedlemmene er ofte stolte over å være medlemmer i den aktuelle klubben og vil vise det til sine omgivelser. Inntekter skapes for klubben samtidig som medlemmene aktivt markedsfører idrettsklubben. Man kan også tenke seg at nye medlemmer får en sportveske gratis som en gave. Det finnes mange måter for deg å profilere ditt foretak. Deltar du på messer kan du lodde ut sportveskene til alle som for eksempel har fylt ut et interesseskjema. Bare fantasien setter grenser!

Om Axon Profil sitt sortiment av sportvesker

Vi i Axon Profil har et brett sortiment av sportvesker med trykk. I sortimentet finner du modeller i alle prisklasser og design. Her finnes både romslige modeller tilpasset de som holder på med sport som krever mye utrustning og mindre lettvektsmodeller som kan brettes sammen når de ikke er i bruk. Vi tilbyr til og med sportvesker fra litt mer kjente varemerker. Utover rene treningsvesker så har vi dessuten stilige weekendbags i sortimentet. En weekenbag med trykk er en mer elegant veske som er tilpasset kortere reiser, å ta med på jobben og andre mer representative situasjoner. Den kan være et godt alternativ for deg som transporterer en laptop til og fra jobben hver dag, men som samtidig vil ha en veske som også kan ha plass til for eksempel en genser, treningsklær og annet. Veskene kan enten merkes med trykk eller broderi. Sportvesker med broderi er ikke like populære som motparten med trykk. Et broderi kan man nemlig ikke gjøre like stort som et trykk og ofte vil man ha motivet litt større på en veske. Broderi kan man heller ikke bruke på meget detaljerte motiver. Visse modeller kan bare merkes med trykk og andre bare med broderi. Visse veskemodeller har støtte for begge merkingsmetodene. Broderi kan være et utmerket valg for deg som vil ha en litt mer eksklusiv veske. Man pleier da ikke ville ha sin logo like fremtredende som ellers. Axon Profil har til og med sportvesker for yngre barn. De er litt mindre og lette å bære. I dem kan barna for eksempel ha sine idrettsklær og klesskift.

Sportvesker med spennende funksjoner

Utover at vi har et stort sortiment så rommer det sortimentet også en del spesialmodeller med interessante funksjoner som løfter sportveskenes brukervennlighet. Vi har for eksempel weekendbags med trolleysystem som gjør vesken til en perfekt følgesvenn på reisen. En slik veske erstatter trolleyen når du skal ut og reise. Vi har også sportvesker som kan brukes som en ryggsekk. Resultatet blir en mer allsidig veske. Videre har vi modeller som er helt vanntette. De er utmerket for deg som har tenkt til å bruke den ute i naturen. I sortimentet finner du også veskemodeller med kamuflasjemønster. Dette er selvsagt bare noen eksempler på hva Axon Profil tilbyr. Oppdag gjerne selv bredden i vårt sortiment!

Vi hjelper deg gjerne!

Ettersom vårt sortiment av sportvesker er stort, så forstår vi at det iblant kan være vanskelig å bestemme seg for hvilken sportveske man skal velge. Vi hjelper derfor gjerne til. Vi har lang erfaring med sportvesker med trykk og kan gi deg svar på alle dine spørsmål. Kontakt oss i dag!

Kund-service