• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Kjølebager med trykk

Kjølebagen er en god venn på picnicen, stranden og sykkelturen. Er det ikke slik at brusen smaker best avkjølet? Hos Axon Profil finner du et godt gjennomtenkt sortiment av kjølebager i ulike størrelser som alle kan leveres med eget reklametrykk.

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Frisbee
Frisbee

Frisbees med eget trykk.

Våtservietter
Våtservietter

Våtservietter med eget trykk. Rimelige og kule profilprodukter.

Solbriller
Solbriller

Solbriller med egen logo. Et kult profilprodukt for festen.

Lunsjbokser
Lunsjbokser

Lunsjbokser med trykk i alle mulige størrelser og prisklasser.

Sommerprodukter
Sommerprodukter

Oppdag våre profilprodukter tilknyttet sommeren!

Sitteunderlag
Sitteunderlag

Solide sitteunderlag med trykk til attraktive priser.

Termoser
Termoser

Utforsk vårt brede sortiment av termoser med trykk.

Hatter
Hatter

Kule hatter med eget trykk. Perfekt for sommerfesten!

Kjølebager - et fantastisk profilprodukt

Kjølebager med trykk er en perfekt gave til både kunder og ansatte. Det er et produkt som gir positive assosiasjoner til sommer, sol, piknik og strand. Hvilket firma vil ikke bli sammenkoblede med slike herlige assosiasjoner? Bare koblingen til sommer gjør at den passer særlig bra som sommergave. Fyll den med drikke, frukt, godteri og ulike delikatesser og del den ut på kundeeventet eller personalfesten. En garantert suksess som folk kommer til å prate om lenge etterpå! Ettersom en kjølebag er et utpreget utendørsprodukt får ditt varemerke en fantastisk eksponering mot mange mennesker i ulike sammenhenger. Du kan regne med at ditt varemerke kommer til å synes på alt fra pikniker i parken til late og lange dager på stranden. Trykket på en kjøleveske kan være ganske stort, som gjør at ingen kommer til å gå glipp av reklamebudskapet ditt. Den store trykkoverflaten gjør også at man uten problemer kan kombinere firmanavnet med en slogan. Muligheten finnes altså til å skape et virkelig kraftig reklamebudskap som ingen går glipp av! Kjølebager har dessuten ofte uvanlig sterke farger, som ytterligere høyner graden av eksponering. Produktet er også relativt billig i innkjøp i forhold til produktets livslengde og verdi for mottageren. Som foretak får man dermed mye reklame for pengene. I motsetning til visse andre profilprodukter mister ikke kjølebagen kvalitet over tid. Man kan derfor uten problemer kjøper inn et antall kjølebager for å ha på lager for å senere deles ut i ulike sammenhenger.

Noen tips til valget av kjølebag

En kjølebag med trykk er altså et fantastisk profilprodukt som passer til de aller fleste foretak. Axon Profil har et veldig brett sortiment med veldig mange ulike modeller i ulike prisklasser og utførsler. Vi har dessuten et stort antall modeller som du kan kjøpe i riktig lave kvanta. Hos oss finner du altså veldig lett eksakt den modellen som passer for deg og dine behov Hva er det da man må tenke på når man velger modell og type? Den første tingen er prisnivået, Som med alle andre produkter går i prinsippet kvalitet og pris hånd i hånd. Vil man gi bort en litt mer eksklusiv modell til en viktigere kunde skal man derfor lete blant de litt dyrere modellene. Her finner du pent designet modeller i absolutt topp kvalitet. Er kjølevesken derimot bare tenkt til å benyttes noen få ganger er det ikke noe poeng i å kjøpe en dyrere kjølebag. De billigste modellene er ofte laget av et non-woven-stoff, som er slitesterkt, men et ganske enkelt materiale. Ettersom stoffet er tekstilaktig og fleksibelt har disse modellene ofte en tøypose-lignende form. Disse modellene er perfekte for foretak som bare skal benytte kjølebagene ved et spesielt event eller som skal dele dem ut i et meget stort antall og derfor behøver en lav innkjøpspris. En annen fordel med de litt billigere modellene er at de kan legges sammen og tar liten plass når den ikke er i bruk. De fleste litt mer påkostede kjøleveskene er laget av polyester og er laget for å kunne benyttes om og om igjen. Her finnes en utrolig mengde variasjoner når det kommer til form og design. Her kan det være bra å tenke over hvilket image du vil at ditt firma skal utstråle. Skal det være en moderne modell eller en kjølebag med litt mer tradisjonelt snitt? Skal den utstråle innovasjonskraft eller trygge verdier som stabilitet og pålitelighet? Optimalt skal profilproduktet alltid speile det foretaket som står som avsender. Det kan derfor være verdt å nøye overveie hvilke verdier du vil at ditt foretak skal signalisere. Til slutt kan noe sies om fargevalget. Tradisjonelt sett har kjølebager ofte ganske kraftige farger. Hva det kommer av kan man bare spekulere i. Kanskje det er fordi det er et utpreget utendørsprodukt som gjør at man vil gi den en farge som synes i naturen. Kanskje det også er fordi det er et typisk sommerprodukt. Som kjent er farger ofte litt sterkere da. Å velge en kjølebag med en litt mer kraftig farge er altså ikke feil. Selvsagt må fargen passe inn i ditt foretaks profil, men det kan være verdt å gi på litt ekstra i svingen.

For hvem passer kjølebager med trykk?

En kjølebag er et bra profilprodukt for de fleste foretak. Det er et trivelig og nyttig produkt som mottageren kommer til å kunne benytte seg av i lang tid fremover. Utstyrt med et trykk kommer den dermed til å kunne drive reklame over mange år. Som tidligere nevnt kommer ikke bare mottageren til å bli eksponert for ditt foretaksnavn og ditt reklamebudskap, men en veldig bred gruppe mennesker. Den passer like bra til å deles ut til kunder som til eget personale. Den har også fordelen av at den er alders- og kjønnsnøytral. I prinsippet alle mennesker har glede av en kjølebag! Selv om kjølebager med trykk har høy reklameverdi for de fleste firmaer så finnes det foretak som de passer ekstra godt for. Etter som kjølebager har en nær kobling til mat og drikke så er det særlig bra som reklame for matvareprodusenter, bryggerier og meierier. Man skulle for eksempel tenke seg en kampanje der kunder sender inn kvittering på sine vareinnkjøp og som takk får man en kjølebag med trykk. Kundene får da en fin kjølebag og foretaket verdifull reklame i lang tid fremover. Man an også arrangere en konkurranse der folk får lage slogans. Eller så lodder man dem bare ut. En annen måte å bringe reklame ut til folket på er gjennom kampanjer i byen der man deler ut smaksprøver fra kjølevesker som er utstyrt med eget trykk. Foretaket og varemerket får da både massiv reklameeksponering samtidig som man når mange nye kunder. Kan det bli noe særlig bedre? Det er også ganske vanlig at skoler kjøper inn kjølebager å ha til utflukter. Utstyrt med skolens navn er de ikke bare med på å reklamere, men er også en påminnelse om hvem de tilhører, slik at de ikke kommer på avveie så lett.

Vi hjelper deg gjerne

Om du syes det er vanskelig å bestemme seg for hvilken modell du bør velge så hjelper vi deg gjerne. Vi har lang erfaring med kjølebager og kan det meste som er verdt å vite om disse. Gi oss bare informasjon om hva det er du ønsker så kontakter vi deg med råd og tilbudsforslag. Er det slik at du vil se en prøve før du bestemmer deg så hjelper vi gjerne til med det også. Kontakt oss i dag, vi er her for å hjelpe deg!

Kund-service