• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Gymposer med trykk

Den klassiske gymposen er like populær idag som for 30 år siden. Praktisk, prisgunstig og med stor overflate for merking er det et profilprodukt som alltid blir satt pris på.

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Snøreposer
Snøreposer

Alle typer snøreposer.

Treningsklær
Treningsklær

Treningsklær med egen logo. Vi har klærne for sport og trening.

Sportsflasker
Sportsflasker

Sportsflasker av plast og metall for alle tilfeller.

Sportsvesker
Sportsvesker

Sportsbag, veske eller hockeybag? Vi har det!

Skjerf
Skjerf

Supporterskjerf i eget design. Vis hvilken klubb du holder med!

Et populært profilprodukt

Gymposer med trykk er et praktisk, rimelig og populært profilprodukt som egner seg bra å gi bort som gave til for eksempel de ansatte i foretaket, skolens elever eller barn som holder på med en type fysisk aktivitet. Om du trykker foretakets varemerke eller skolens emblem på posen har du plutselig et utmerket profilprodukt å gi bort. Den klassiske gymnastikkposen er like populær i dag som den var for 30 år siden, som gjør den til et tidløst og allsidig profilprodukt. Leter du etter gymposer med trykk så har du definitivt kommet riktig! Axon Profil tilbyr et brett sortiment gymbager med trykk, i alle mulige prisklasser og design. Produktene er perfekte å trykke på. Trykkoverflatene er store og det finnes derfor gode muligheter å gjøre reklame på en tydelig og effektiv måte.

Om sortimentet

Å finne riktig gympose med trykk hos Axon Profil er lett. Vi har en enorm bredde i vårt sortiment som gjør at du alltid finner en modell som passer til deg og dine behov. På produktsiden kan du lett filtrere frem ønsket produktfarge og på den måten begrense utvalget noe, og deretter gjøre modellvalget enklere. Gymnastikkposer med eget motiv er et profilprodukt som passer de fleste og egner seg derfor veldig godt som profilprodukt. De finnes tilgjengelige i all mulige farger, materialer og design. De fleste modeller er laget av polyester som er et slitesterkt materiale som tåler en trøkk. I sortimentet finnes også gymbager i bomull. Bomull er et mer følsomt materiale, men kjennes også mer eksklusivt ut. Hva man bør velge kommer an på målgruppen og hvordan man tror mottagere kommer til å bruke den. Axon Profil tilbyr til og med spesialmodeller som for eksempel har vannavvisende stoff. En del modeller har også påkostede detaljer som for eksempel utgang for hodetelefoner og lommer med glidelås. For barn i skolealder kan du velge poser med refleksbånd som gir økt synlighet i årets mørke måneder. Dette er perfekt når de skal hjem fra fotballtreningen på kvelden. Det er en viktig detalj som kan redde menneskeliv. For de aller yngste barna finnes det også en del spesialmodeller i form av morsomme dyr eller gymposer som kan fargelegges. Skal du ikke bestille et større antall med trykk kan det være lurt å se litt nærmere på de mer påkostede modellene. De har finere finish og holder seg bedre over tid. De har ofte forsterkede hjørner og er laget av kraftigere polyesterstoff. Vet man at gymposene skal brukes over lengre tid kan det være verdt å satse på høyere kvalitet også om prisen samtidig blir noe høyere.

Bestill gymposer med eget trykk

Gymposen trykkes etter dine ønsker. De fleste kunder vil ha trykket så stort som mulig. Er det en litt mer eksklusiv modell så kan man dog tenke seg at man gjør trykket noe mer diskret nederst på posen i stedet. Foruten logoen er det populært å trykke sin www-adresse og kanskje et reklamebudskap. Trykket blir relativt stort, så egentlig kan man få inn mer informasjon enn som så. De fleste vil dog unngå at gymposen ser alt for mye ut som en reklamebanner og begrenser dermed hva som trykkes på den. Med tanke på Axon Profil sitt brede sortiment er det skjelden noe problem å finne en modell som matcher firmaets fargeprofil. Det kan være en effektiv måte å ytterligere forsterke profilproduktets slagkraft.

Vi hjelper deg gjerne

Om du synes det er vanskelig å bestemme seg for hvilken gympose med trykk du bør velge så hjelper vi deg gjerne. Vi har lang erfaring med gymnastikkposer med trykk og vesker generelt. Gi oss bare litt informasjon om hva det er du ønsker og hvordan du har tenkt å bruke dem, og så svarer vi deg med tips og råd. Vi gir deg selvsagt gjerne også et tilbud. Er det så at du vil se en prøve før du bestemmer seg så hjelper vi deg også gjerne med det også. Kontakt oss allerede i dag, så hjelper vi deg med å produsere din neste gympose med trykk!

Kund-service