• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

PC-vesker med trykk

Nå selges fler bærbare enn stasjonære datamaskiner og det merkes også i etterspørselen av bra, praktiske PC-vesker. Et bedriftsnavn eller slogan som er trykket på en PC-veske eksponeres for et høyt antall mennesker i meget skiftende sammenheng.

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Lommebøker
Lommebøker

Lommebøker i alle prisklasser og materialer.

Reisevesker
Reisevesker

Oppdag Axon Profils brede sortiment av reisevesker og trolleys.

Touchpenner
Touchpenner

Enormt sortiment av touchpenner. Vi har modeller i alle prisklasser.

Laptopfutteral
Laptopfutteral

Laptopfuteral i alle størrelser og materialer.

Dokumentvesker
Dokumentvesker

Enormt sortiment av dokumentvesker med reklametrykk.

Ryggsekker
Ryggsekker

Praktiske ryggsekker med trykk for alle typer bruksområder!

Datavesker med eget trykk

Datavesker med trykk er en av Axon Profil sine virkelige storselgere. En dataveske er et praktisk profilprodukt som gir langvarig reklame for foretaket som velger å profilere seg med produktet. Normalt deles laptopvesker med trykk ut til firmaets ansatte for å være sikker på at de på trygt vis skal kunne transportere sin laptop til og fra arbeidsplassen. Mange firmaer innser verdiene i å profilere veskene så de også gir reklame for foretaket. Veskene eksponeres nemlig for et stort antall mennesker som også er på vei til sin arbeidsplass, for eksempel på t-banen, på bussen eller ute på byen. Av naturlige årsaker er datavesker særlig populære blant konsulenter og selgerfirmaer. Ansatte i disse foretakene er ofte ute på kundebesøk og veskene gir da også den ansatte mer profesjonell utstråling.

Stort sortiment

Hos Axon Profil finner du ett av markedets største sortiment av laptopvesker med trykk. I sortimentet finner du alt fra billigalternativer til mer påkostede datavesker med trykk fra produsenter som for eksempel Case Logic, Ogio, Wenger og Elleven. Med et så stort sortiment kan det i blant være vanskelig å velge modell. På kategorisiden finner du derfor utmerkede filtre som gjør at du blant annet kan filtrere frem modeller etter størrelsen på laptopen og type veske. Etter å ha benyttet dette filteret blir ofte valget enklere. I valget av dataveske med trykk er det viktigste å først tenke over hvem de skal deles ut til og hvordan de skal benyttes. Viktigst er selvfølgelig å velge en modell som passer til de bærbare datamaskinene som benyttes av firmaet. Kanskje kan det da også være lurt å tenke over om det snart kommer til å bli kjøpt inn nye maskiner og om de kommer til å være i samme størrelse. Neste spørsmål er omkring typen veske. Skal det være en skulderveske eller en ryggsekk? Skuldervesken er den mest tidløse og populære modelltypen og et sikkert valg om du er usikker på hva du skal velge. Denne typen laptopveske kan både bæres i hånden eller over skulderen og skulderreimen er som oftest mulig å fjerne. Skuldervesken er kanskje ikke like praktisk som ryggsekken, men den er mer elegant. Uansett modell så har alle laptopvesker et spesielt vattert rom der laptopen oppbevares. Det vatterte rommet gjør at laptopen alltid er beskyttet mot slag og støt. I blant finnes det også et vattert rom for nettbrett og ofte har veskene spesielle lommer for tilbehør som for eksempel lader og mus. De fleste datavesker finnes bare i nøytrale farger som sort og grått. Grunnene til det er mange, men den viktigste grunnen er nok at de skal passe til alle, uansett kjønn og personlige preferanser. Når et foretak deler ut laptopvesker med trykk til sine ansette så vil man jo at veskene virkelig skal brukes og en nøytral farge gjør det mer sikkert at det skjer. En god laptopveske har lang livslengde og kan ved normal bruk benyttes i mange år uten problemer. Dette innebærer at ditt varemerke kommer til å få verdifull reklame i mange år etter innkjøpet.

Smarte funksjoner

Mange av Axon Profil sine datavesker er utrustede med spennende funksjoner som gjør veskene lettere å bruke. For eksempel har mange modeller smarte kabeluttak som er utmerket når man er på tur og enkelt vil lade mobiltelefonen. Mange vesker er også utrustet med hodetelefonuttak og sidelomme for vannflasken. Som vi tidligere har nevnt er det også vanlig med et vattert rom for nettbrettet. Dette er en populær funksjon som øker sikkerheten under transporten. Veskene har normalt et flertall smarte rom og lommer for oppbevaring av kabler og annet tilbehør. For de som reiser mye i tjenesten er trolleyfunksjonen en populær funksjon. Den muliggjør at datavesken kan festes på kabinvesken som gjør reisingen mer smidig. Den del mer avanserte modeller har også et såkalt smart system som gjør ting enklere i sikkerhetskontrollen på flyplassen. Man behøver da ikke ta laptopen ut av vesken i sikkerhetskontrollen. Er det behov for en laptopveske med en særskilt type funksjon så kontakt oss gjerne så hjelper vi deg med å anbefale modeller som har nøyaktig denne funksjonen.

Merkingsmetoder

Hvilken merkingsmetode som vil bli benyttet på din dataveske kommer helt an på hvilken modell du velger. Trykk er den vanligste merkingsmetoden og den kan benyttes på nesten alle materialer. Har du en detaljert logo bær du velge en modell med trykk som merkingsmetode, ettersom det er enklere å gjenskape detaljer med dette. En annen merkingsmetode er broderi. Broderi tåler slitasje godt og anses dessuten som å være en mer eksklusiv merkingsmetode enn trykk. Broderi ettergir dog ikke detaljer like godt som trykk og derfor kan ikke alle logoer broderes. Vi hos Axon Profil kontrollerer i alle tilfeller om din logo fungerer som broderi eller om trykk bør velges. Før vi begynner å trykk eller brodere får du alltid en digital korrektur for godkjenning der du ser hvordan motivet vil se ut på vesken.

Kjøp av en ekspert

Tross alle filtreringsfunksjoner og informasjon i vår butikk kan det i blant fortsatt være vanskelig å velge riktig modell når man skal kjøpe datavesker med trykk. Vi hjelper deg da gjerne med tilbudforslag på passende modeller og gir tips og råd. Vil du at vi sender deg et prøveeksemplar på en modell du har særlig interesse for så gjør vi gjerne det også. Datavesker er et ganske dyrt profilprodukt og man bør derfor være nøye med sitt innkjøp og tenke nøye over hvilken modell som er riktig. Viktig er også å henvende seg til et pålitelig profilforetak i bransjen. Axon Profil har vært her siden 2006 og er ett av bransjens største foretak. Vi har lang erfaring med laptopvesker med trykk og den nødvendige ekspertisen for å hjelpe deg med et godt innkjøp. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss!

Kund-service