• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Førstehjelp

Gi bort en førstehjelpspute og vis kundene dine hvor mye du bryr deg om dem. Axon Profil har førstehjelpssett i alle prisklasser og utførelser.

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Helsekontroll
Helsekontroll

BMI-måler, termometer, pillebokser og mye mer.

Hygiene
Hygiene

Reklameprodukter med tilknyting til hygiene.

Stressballer
Stressballer

Stresskuler som frigjør spenninger og øker styrken og blodsirkulasjonen.

Plaster
Plaster

Plaster med trykk er både rimelige og omtenksomme reklameprodukter.

Førstehjelpsett med trykk

Gjennom å dele ut førstehjelpsett med trykk viser du ditt personale og dine kunder at du bryr deg om dem og at du tar vare på deres velbefinnende. Å ha et førstehjelpsett i nærheten på arbeidsplassen eller i hjemmet kan i ytterste konsekvens være forskjellen mellom liv og død. Hos oss finner du førstehjelpsett i alle mulige design og prisklasser. Enten du er på jakt etter et enklere førstehjelpsett til mindre alvorlige ulykker eller et sett med potensiale til å redde liv, du finner det i vårt sortiment!

Nærmere om sortimentet

I Axon Profil sitt brede sortiment finner du førstehjelpsett som egner seg bra til de fleste situasjoner. Uansett om du leter etter litt enklere modeller som bare inneholder det absolutt mest nødvendige eller mer påkostede modeller, så har vi et stort antall modeller å velge mellom. Hos Axon Profil finner du den nødvendige bredden for å finne nøyaktig det du leter etter. Hvilken modell du bør velge avgjøres til dels av ditt budsjett og hvor mange enheter du trenger å kjøpe inn og til dels når og hvor de kan tenkes å komme til nytte. Er førstehjelpsettet tenkt til å for eksempel finnes i bilen så finnes det spesialmodeller som er tilpasset dette. De kan for eksempel inneholde varselvester og lommelykter, som er viktige ting om du er ute for en trafikkulykke. Skal førstehjelpsettet deles ut til personale som kjører bil i arbeidstiden er dette det gitte valget. Det finnes også førstehjelpsett der innholdet oppbevares i plastbokser. Disse modellene beskytter innholdet fra regn og vannsprut og er derfor perfekte til for eksempel svømmeskoler eller organisasjoner som er ute i vær og vind. Visse førstehjelpsett med trykk kommer i bokser laget av metall. Dette gir settet et mer eksklusiv utseende som ofte kan bli satt pris på. I blant kan disse metallboksene merkes med lasergravering, som gir en ytterligere følelse av kvalitet. Mange modeller er utformet som puter og er utstyrt med glidelås. Dette er det mest klassiske utseende. Ofte er puten utrustet med en form for bærehåndtak, som gjør at man lett kan ha den i hånden. Førstehjelpsputer med trykk er fremfor alt utmerket å dele ut som gaver til ansatte og kunder, men kan også med fordel deles ut på messer. Produktet er dog relativt dyrt i innkjøp, som gjør at man nok bør være litt forsiktig med hvem man gir førstehjelpsputer til.

Hvorfor førstehjelpsett med trykk?

Et første hjelpsett har en stor verdi for mottageren og gir utrolig mye goodwill hos mottakeren, spesielt de gangene det kommer i bruk. Samtidig gjør førstehjelpsett med trykk verdifull reklame for ditt varemerke. Førstehjelpvesken med trykk du gav til kunden vil kanskje bli hengt opp på veggen i deres foreningslokale og på den måten gi reklame for ditt foretak. Denne typen produkt er fullstendig uvurderlig når ulykken først har skjedd. Gjennom å dele ut førstehjelpsett til dine kunder viser du at du virkelig bryr deg om dem.

Vi hjelper gjerne til!

Vi forstår at det noen ganger kan være vanskelig å vite hvilken type førstehjelpsett med trykk man bør velge. Utvalget er så stort og det finnes mange ulike modeller å velge mellom. Trenger du derfor hjelp eller har noen spørsmål så er du mer enn velkommen til å kontakte oss. Ved behov kan vi også sende ut en prøve så du selv kan bli sikker på at produktet tilsvarer dine forventninger. Tvil ikke, bare kontakt oss i dag!

Kund-service