Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Heatpacks med eget trykk – en profileringsartikkel som varmer

Hva kan passe bedre som profileringsartikkel enn en heatpack med eget trykk? Det er et lite og smidig produkt du enkelt kan dele ut blant frosne besøkende. På kalde dager kommer det garantert til å være en verdsatt gave, samtidig som du får gjort reklame for bedriften.

En kort leksjon i kjemi

Den første typen av hånd- eller kroppsvarmere besto antakeligvis av steiner som ble plassert i nærheten av et bål, og som etterpå ble flyttet til å varme opp en soveplass om natten. I våre dager finnes betydelig mer avanserte og praktiske løsninger. En vanlig variant er de gjenbrukbare håndvarmerne som genererer varme gjennom en kjemisk reaksjon. Vanligvis inneholder denne type produkter en form for en overmettet oppløsning, det vil en oppløsning der mer av ett visst stoff er mer oppløst enn det løsemidlet faktisk kan holde. Dette gjøres ved å varme opp løsemiddelet, hvilket samtidig resulterer i at det oppløste stoffet samtidig lagrer energi. Når den overmettede oppløsningen har blitt nedkjølt, er den veldig ustabil og det trengs bare en liten katalysator for å igangsette en krystallisering av det oppløste stoffet. Denne triggeren finnes innebygget i håndvarmeren, og består vanligvis av en liten metallplate som man trykker på. Mens krystalliseringen pågår frigjøres den opplagrede energien i form av varme.

Heatpacks med trykk – perfekt til utendørsarrangementer

Heatpacks med eget trykk, er den perfekte profileringsartikkelen til utendørsarrangementet. Den kommer til å være en ettertraktet gave på kalde dager, siden de besøkende skal tilbringe mye tid utendørs. Med et enkelt trykk på metallplaten inne i håndvarmeren, varmes den raskt opp til ca. 50 grader. Varmen holder seg ca. i 40 minutter. En heatpack med trykk kan gjenbrukes gjennom å legges i kokende vann. Dette er også en produkttype som kan gjenbrukes mange ganger, og enhver gjenbruk gir ytterligere reklame for bedriften. Det å kjøpe håndvarmere med eget trykk, er derfor en billig reklame sammenlignet med engangsprodukter.

Om utvalget til Axon

Hos oss finner du håndvarmere med trykk i ulike former, størrelser og farger. Det finnes varianter festet til en nøkkelring, og modeller som kan generere både kulde og varme. Noen modeller kan vi levere ekstra raskt. Perfekt for deg som har det travelt! Heatpacks med trykk med hjerteform, er spesielt populære. Disse bør du studere ekstra grundig.

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet