Noen tips i valget av drikkeflaske

Drikkeflasker med trykk er en av våre mest populære profileringsartikler. Ikke så rart når man tenker på hvor allsidig drikkeflasken er. På kontoret spiller den rollen som et portabelt vannreservoar, og på treningsstudioet er den en akutt tørsteslukker som holder væskebalansen i sjakk. Bli bedre kjent med våre drikkeflasker med logo.

Stilren drikkeflaske med trykk plassert på et bord

Perfekt til intern markedsføring

En drikkeflaske med trykk er perfekt til intern markedsføring. Der kan den motivere og oppmuntre egne ansatte med budskapet om at helse og velvære er viktig. En stilig drikkeflaske er alltid en verdsatt gave.

Designet drikkeflaske i plast

Fokuser på form og funksjon

Drikkeflasker kommer i mange ulike materialer. Er materialet viktig når du skal velge drikkeflaske? Tja, sier vi. Modellene av plast (som i dag ofte er produsert av miljøvennlig RPET eller bioplast), er som regel like holdbare som de av metall, og modellene av glass er nesten alltid produsert av solid borosilikatglass.

Metallflaske med smart funksjon og med eget trykk

Metallflasker med smarte funksjoner

Metallflaskene våre, har ofte ulike, smarte funksjoner. Mange modeller er f.eks. utstyrt med en karabinkrok, som gjør at drikkeflasken enkelt kan festes på ryggsekken. Perfekt på tur! Andre metallflasker fungerer også som termosflaske. Varm drikke holdes varm og kald drikke holdes kald. Med andre ord, dobbelt så smart.

Se alle metallflasker

Blå drikkeflaske med drikketut på en treningsøkt

Sugerør, drikketut eller skrukork?

Munnstykket er en viktig del av funksjonen til drikkeflasken. Hvilken variant bør jeg velge? Skal drikkeflasken først og fremst brukes til trening, er sugerør eller drikketut uunnværlig. De er funksjonelle og minsker unødig søl. Til alle andre bruksområder, er derimot et vanlig skrukork å foretrekke. Det er helt enkelt det mest praktiske.

Se alle drikkeflasker