• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Nøkkelringer

Nøkkelringer med trykk er et rimelig og nyttig reklameprodukt som passer de fleste mennesker. Hos Axon Profil finner du alt fra eksklusive metallnøkkelringer til nøkkelringer med LED-lys eller flaskeåpner. Hvilken er din favoritt?

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Tommestokker
Tommestokker

Tommestokker fra Stabila og Hultafors.

Håndverktøy
Håndverktøy

Utforsk vårt brede sortiment av verktøy med profilering.

Lommelykter
Lommelykter

Lommelykter med trykk i alle prisklasser og utførsler.

Kompass
Kompass

Ta ut kompassretningen! Kompass med ditt eget trykk.

Maglite
Maglite

Kvalitetslommelykter fra amerikanske Maglite.

Nøkkelbånd
Nøkkelbånd

Alle typer nøkkelbånd med en rekke ulike tilbehør.

Nøkkelringer med trykk

Axon Profil har et brett sortiment av smarte og funksjonelle nøkkelringer i plast og metall. Vi har også et meget omfattende sortiment av nøkkelringer med trykk eller gravering med særskilte funksjoner slik som kompass, pilleboks, målestokk og LED-lampe. Nøkkelringer med trykk er et klassisk reklameprodukt som har et smidig format og er billig i innkjøp. De finnes i et stort antall ulike utforminger, som gjør at det finnes gode muligheter til å skape et virkelig unikt produkt.

Funksjonell reklame

Nøkkelringens grunnleggende funksjon er å gjøre det lettere å skille ulike nøkler og nøkkelknipper fra hverandre. Vi vet jo alle hvor slitsomt det kan bli når man tar feil nøkkel og det finnes ofte mange nøkler å holde styr på. Man har nøkkel til hjemmet, kontoret, hytta, båten, sykkelen, garasjen, boden og bilen, bare for å nevne noen. Folk tar derfor takknemlig i mot en nøkkelring de får i gave, samtidig som det skjeden er noe man finner på å kjøpe selv. Nøkkelringen er derfor et fantastisk reklameprodukt som ofte gir reklame over lang tid.

Noen populære varianter

For de aller fleste foretak er en helt vanlig nøkkelring i akryl med et montert papir med trykk i 4 farger det beste valget. Det er en rimelig variant som med sin store trykkflate gir mye reklame for pengene. Denne typen nøkkelring finnes i en mengde størrelser og former. Du finner dem her. For de som vil gi noe mer eksklusivt er en metallnøkkelring med lasergravering et mer passende valg. Mange meglerfirmaer deler for eksempel ut husformede metallnøkkelringer til sine klienter. Prismessig er steget fra plast til metall ikke særlig stort og det er et steg som bør tas av alle som har få, men viktige kunder. Du finner dem her. LED-nøkkelringene eller nøkkelringene med lommelykt som de også kalles, er vår mest populære form for nøkkelring. Den gir nøkkelringen en ekstra funksjon og er på tross av det fortsatt veldig billig i innkjøp. Høres det bra ut? I så fall finner du dem her. Axon profil har også et veldig stort sortiment med ulike typer funksjonsnøkkelringer. Her finner du blant annet nøkkelringer med flaskeåpner, fløyte, kompass, kniv og målebånd. Det finnes nøkkelringer med pilleboks og nøkkelringer som flyter. Og mye mer. Du finner mer informasjon om dem her.

Kund-service