1. Startside
 2. Messe
 3. Nøkkelbånd

Nøkkelbånd med trykk

I mange år har nøkkelbånd med trykk vært en av våre mest populære profileringsprodukter. Det er en klassiker på messen, men brukes like ofte til å holde styr på adgangskortet og nøkler. Axon Profil har alle modellene og variantene på markedet. Hos oss velger du selv bredde, materiale og tilbehør. Synes du det er vanskelig å bestemme deg? Kontakt oss så hjelper vi deg gjerne!

17 produkter
Tips!

Nøkkelbånd med trykk som tilpasses for deg.

Ettersom nøkkelbånd med trykk produseres på bestilling, kan de tilpasses på flere måter. Du bestemmer selv bredde, farge på båndet og kan dessuten velge mellom et stort antall forskjellig tilbehør.

Det betyr også noe positivt for trykket. Trykkprisen inkluderer trykk rundt hele båndet. Det vanligste er at logoen repeteres rundt nøkkelbåndet, men du kan også veksle logoen med f.eks. tekst eller en annen logo. Så lenge alle motiv har samme trykkfarge så regnes det som ett trykk.

Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Nøkkelbånd med trykk

Hos Axon Profil kan du velge mellom mange ulike typer nøkkelbånd. Utenom lagermodellene lages alle modellene direkte på fabrikken etter bestilling. Det gjør at nøkkelbåndene skreddersys etter spesielle ønskemål og at du kan velge mellom mye forskjellig tilbehør. Bare det at vi ikke benytter oss av en mellomleverandør gjør også at vi kan tilby riktig lave priser. Leter du etter billige nøkkelbånd med trykk, har du derfor kommet til helt riktig sted! Det å velge type nøkkelbånd er ikke alltid så lett. Nedenfor kan du finne en oversikt over egenskapene til de mest populære typene.

Trykket eller vevd motiv

Motivene kan enten trykkes eller veves inn i båndet. De trykte nøkkelbåndene er de mest populære ettersom motivene kan gjøres mer detaljerte enn når man vever. Det er også en billigere teknikk. Felles for alle bånd er at de kan lages i valgfri pantone-farge. Matchingen mot pantoneskalaen kan ikke gjøres hundre prosent, men så godt som.

Slik fungerer det med trykk på nøkkelbånd

Til forskjell fra de fleste andre reklameprodukter skjer ikke trykket på et sted, det repeteres rundt hele båndet. Dette er mulig siden trykket blir laget på fabrikken. Det behøver heller ikke være det samme motivet som trykkes rundt hele båndet, men det kan fint være flere ulike logoer eller tekster. Blant de trykte variantene er modellen Standard (4678) det som selger best. Det er et vanlig, flatt polyesterbånd med en viss struktur og finnes i 10, 15 og 20 mm bredde. En variant av Standard er modellen Kontrast (4680) med kontrastfarge på kantene. Det er en kul variant for deg som vil ha et litt mer unikt bånd. For de som har interesse av et smalt bånd er modellen Tubevevd (4679) et populært alternativ. Det er et smalt, tubevevd nøkkelbånd som er en anelse elastisk og er vevd som en tube. For den som leter etter et miljøvennlig alternativ har vi modellen Eco (4681). Det er laget av bambus og er dermed helt biologisk nedbrytbart. Eco er noe mykere enn et vanlig nøkkelbånd, men har samme utseende og funksjon. For den som vil ha et nøkkelbånd med fototrykk er modellen Transfer (4685) det rette valget. Trykkteknikken på dette båndet muliggjør trykk av foto og andre detaljerte trykk med mange farger. Dette båndet er blankt og mangler den strukturen som de andre nøkkelbåndene har . Utover disse båndene har vi også refleksbåndet Refleks (5754), nøkkelbånd Satin med påsydd satengbånd og nøkkelbåndet Glow (4682) med selvlysende trykk.

Vevde nøkkelbånd

På vevde nøkkelbånd veves motivet inn i båndet. Dette gir et litt mer eksklusivt bånd enn ved trykk. Bakdelen er at motivet ikke kan gjøres like detaljert. En annen sak er at baksiden blir en invertert versjon av fremsiden. Man ser derfor fremsidemotivet speilvendt og med feil farger. Axon Profils vevde nøkkelbånd selges under navnet Vevd (4683) og finnes i 10, 15 og 20 mm bredde.

Tilbehør til nøkkelbånd

Hos Axon Profil finnes det store muligheter for å skape et virkelig unikt nøkkelbånd. Utover de mange ulike nøkkelbåndsvariantene vi tilbyr kan du også velge mellom et stort antall tilbehør som karabinkroker og andre typer fester. Vi har også et stort utvalg plastlommer.

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet
 • Merking
  • Trykk
  • Eget design
  • 4-fargers fototrykk
  Trykk
  Eget design
  4-fargers fototrykk
 • Varemerke
  • Original Lanyards
  Original Lanyards
 • Eco
  • Eco