Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Post-it med trykk

Post-it med trykk er en av Axon Profils storselgere. Post-it ble lansert i 1977 og er i dag et populært produkt som man finner i de fleste hjem og på de fleste arbeidsplasser. Bruksområdene er mange. Som oftest benyttes de som påminnelser der man skriver med kortere beskjeder. En post-it kan med fordel festes på et sted der man lett legger merke til den, for eksempel på skriveblokkens omslag eller rett på skrivepapiret. Ikke skjelden benyttes de også som bokmerker. Post-it-lapper med trykk er et enestående profilprodukt som passer for de fleste mennesker. Alle har brukt for en Post-it! De er relativt billig i innkjøp og finnes i mottagerens blikkfang over lang tid. Post-it med trykk passer like bra å dele ut til det egne personalet som til kunder og er derfor et smart kjøp for foretaket som vil ha et allsidig og bredt profilprodukt.

Axon Profil sitt sortiment av Post-it-blokker

Axon Profil tilbyr Post-it-blokker i mange ulike størrelser og design. En av de mest populære størrelsene er A7. Formatet har god plass til både logo og kontaktinformasjon og det er fortsatt godt med plass til egne notater. Vil du dele ut Post-it-blokker til ansatte som tar mange notater vil det være lurt å velge en blokk i litt større format. Mindre størrelser passer bedre om du skal benytte Post-it blokken til kortere beskjeder. På alle Post-it-blokker har du mulighet å velge mellom 25, 50 eller 100 ark. Mest populært er 50 ark. Velg den mengden ark du føler at vil passe deg og dine behov best. Post-it-blokken finnes tilgjengelig i både hvit og gul farge. Hvilken farge du burde velge er en ren smakssak. Hvit er mest populært og det er det mer moderne alternativet, den gule blokken har et mer klassisk Post-it-utseende. Post-it-blokken kan enten trykkes i Pantonefarger eller i CMYK. Du kan altså uten problemer trykke foto og avanserte logotyper i mange ulike farger. Trykket skjer på alle arkene i blokken. Limet er plassert på blokken ene kort- eller langside. Hvor limet er plassert varierer fra modell til modell. Informasjon om hva som gjelder for en hver modell finnes på den aktuelle produktsiden.

Hvem kan jeg dele ut Post-it-blokk med trykk til?

Post-it-blokk med trykk er et perfekt profilprodukt å dele ut både til det egne personalet såvel som til kunder. De er flotte å dele ut på messer og events, men kan også sendes med til kunder ved for eksempel vareleveranser. Det er et produkt som passer både på hjemmet og på kontoret. Det er også et veldig populært produkt blant studenter som man vet skriver og noterer mye. Ettersom i prinsippet alle har brukt for en Post-it-blokk kan de også deles ut til i prinsippet hvem som helst. Post-it med trykk er et meget slagkraftig profilprodukt som kommer til å synliggjøre ditt varemerke i mange ulike sammenhenger og for mange ulike mennesker. Det er dessuten et nyttig profilprodukt som gjør at mottagerne i høy utstrekning kommer til å benytte dem og beholde dem.

Et populært produkt med mange navn

Post-it er det offisielle varemerket, men slik som det gjerne er med populære produkter har produktet mange andre navn. Post-it kalles også notatblokk, selvheftende blokk, huskelapper og stickies. Skal man være helt korrekt skal man dog kalle blokken ved sitt rette navn, det vil si Post-it.

Post-it sin historie

Det selvheftende papirarket med sin karakteristiske lys gule farge ble oppfunnet av amerikanerne Arthur Fry og Spencer Silver, som arbeidet for foretaket 3M i USA. Hva som utgjør selve grunnlaget for Post-it-lappen er at limet kan brukes flere ganger. Man kan altså ta lappen av, flytte den og feste den et annet sted. Ingen limrester blir igjen. Dette unike limet ble skapt da Spencer Silver forsøkte å skape et slags superlim. Forsøket mislyktes, men i stedet fant han opp det unike Post-it-limet. Spencer forsøkte å få 3M til å fatte interesse for limet, men de hadde ingen interesse av det. Noen år senere ble kollegaen Arthur Fry sint over at alle de små papirbitene han brukte som bokmerker ramlet ut når han åpnet boken. Han kom da til å tenke på Spencer Silver sin tidligere oppfinnelse og brukte limet på sine bokmerker. Dette fungerte jo så bra! Oppfinnelsen ble senere solgt til 3M og Post-it-blokken ble markedsført fra 1977. Siden da har produktet vært et enormt eventyr og gjort suksess verden over.

Vi er her for deg!

Er du på jakt etter Post-it med trykk så er Axon Profil riktig leverandør. Vi har et brett sortiment av Post-it-blokker i mange ulike formater. Vi har ekspertisen til å hjelpe deg med trykket og kan ved behov hjelpe deg å skape en fungerende trykkfil. Om du vil se produktet før du legger inn en bestilling så sender vi deg gjerne gratis prøver. Tvil ikke, kontakt oss om du trenger hjelp. Vi er her for deg!

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet
 • Farge
  • Hvit
  • Gul
  Hvit
  Gul