Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Rollups med eget trykk – et must på messen!

Rollups med eget trykk, er et must på messen eller bedriftsarrangementet, men den kan også settes opp i bedriftens lokaler for å være det første kundene møter når de kommer innenfor dørene. Uansett hvordan du velge å bruke produktet, er en rollup med den store trykkoverflaten perfekt til å vise frem bedriftslogoen. Det er garantert en god måte for å fange oppmerksomheten til forbipasserende!

Historien til reklameplakaten

Den mest grunnleggende måten å gjøre reklame på, er kanskje ved hjelp av en plakat, enten den er håndskrevet på en liten papplate eller en ferdigtrykt, to meter lang, bærbar rollup med eget trykk fra Axon. Plakater er ganske enkelt en veldig effektiv måte å levere et budskap til omgivelsene. I Norge, kan man spore inntoget av reklameplakaten til slutten av 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet. Konseptet ble utviklet fra en mer kunstnerisk utforming, der kjente kunstnere kunne stå bak motivene, til å være mer fokusert på å kommunisere et eget budskap. Plakatene ble dermed i større grad preget av kraftige farger, enkle linjer og tydelig tekst.

Rollups er perfekt til bedriftsarrangementet

En rollup med trykk kan nesten regnes som en obligatorisk profileringsartikkel til arrangementet. Det er en effektiv måte å vise potensielle kunder på lang avstand akkurat hvor din bedrift har sin stand på messen. Gjennom den store trykkoverflaten, er det ganske enkelt en utmerket måte å fange oppmerksomheten på. Med bilde, stor tekst og logoen til bedriften, kan du lokke besøkende til å nærme seg akkurat din stand, der du kan gi mer informasjon om bedriften eller produktet. Det å kjøpe rollups med trykk er en god investering på flere måter. Siden samtlige av modellene fra Axon leveres i en praktisk veske, så kan den enkelt medbringes og brukes flere ganger.

Rollups med trykkvalitet av høyeste kvalitet

Hos Axon finner du rollups med trykk i ulike størrelser og med rask levering. Enten du bestiller noen av de billige, eller av de dyrere modellene, så er trykket alltid av høyeste kvalitet. Noen modeller har forsterket aluminiumskonstruksjon. Disse modellene kan være løsningen for deg som planlegger å sette opp og ned rollup-en mange ganger i året. Alle rollups fra Axon leveres i praktiske vesker.

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet