1. Startside
 2. Hjem & hushold
 3. Frøposer

Frøposer med trykk

Frøposer med trykk er en oppsiktsvekkende profileringsartikkel med stor symbolverdi, som gir positive assosiasjoner til din bedrift. Hos Axon Profil kan du velge mellom flere ulike typer frøposer. Ofte kan du velge mellom ulike frøsorter. Finner du ikke frøsorten du leter etter? Kontakt oss så hjelper vi deg. Ofte kan vi finne frøsorten du leter etter.

0 produkter
Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Planter som profileringsartikler

Å bruke planter i sin markedsføring er en unikt og oppsiktsvekkende måte å drive reklame på. Planter gir positive assosiasjoner med verdier som naturlighet og vekst, verdier som mange foretak gjerne vil bli sammenkoblede med. Det er dessuten veldig trivelige profilprodukter å ha på skrivebordet sitt! Axon Profil tilbyr et brett sortiment av planter som på ulike måter kan utstyres med trykk. Det kan handle om krukkevekster med trykk, blomsterkasser med egendesignet banner rundt eller om jutesekker med et hilsningskort. Planter med trykk som man litt flåsete kan kalle det, er en veldig bred samling produkter. Her samles veldig mange ulike plantetyper i alle mulige prisklasser. Hvilken plantevekst som passer best for deg kommer an på faktorer som ønsket innkjøpspris, målgruppen for produktet og lignende. Et produkt som stikker seg ut fra mengden er frøposer med trykk. Det er det absolutt mest populære produktet innen kategorien planter.

Frøposer med trykk

Frøposer med trykk er et fantastisk profilprodukt og en av våre absolutte storselgere. Grunnene til det er mange. Frøposer er billige i innkjøp og er lett å ha på lager og distribuere. Innpakkingen har en stor trykkoverflate som gjør at man lett kan formulere et slagkraftig reklamebudskap. Innpakkingen trykkes normalt med 4-fargers fototrykk som gjør at man kan benytte foto i designet. Det er heller ikke vanskelig å komme på morsomme slogans som "voks med oss" eller "gjør hverdagen litt grønnere". Bare fantasien setter grensene! Axon Profil tilbyr frøposer med trykk i en mengde ulike typer. Vi har enklere modeller for de store kampanjene såvel som mer påkostede modeller som kan kjøpes i lavere kvanta. Selv om en frøpose er billig i innkjøp kjennes den fortsatt eksklusiv i sin unikt designede innpakking!

Slik markedsfører du deg med frøposer

Frøposer er et genialt profilprodukt som det er lett å benytte i sin markedsføring. De kan deles ut på åpninger og events såvel som på messer og på utendørskampanjer. Den lette vekten, det smidige formatet den lave innkjøpsprisen gjør dem også vel egnet til å sende ut i posten. Til en liten kostnad kan du gjennomføre en omfattende reklamekampanje som når mange nye potensielle kunder. Etter som hele innpakkingen designes helt fritt kan man skape tydelige kampanjebudskap som øker slagkraften i reklamekampanjen. Frøposer med trykk kan altså være et alternativ til et reklameblad og for eksempel inneholde et reklamebudskap, rabatter eller en innbydelse. Det finnes også godt med plass for tydelig kontaktinformasjon så mottageren lett kan finne foretaket eller butikken som står bak kampanjene. Frøposer er også lette å dele ut i store mengder i kampanjer i byen der man vil nå et stort antall mennesker til en liten kostnad. Kampanjen bør gjennomføres om våren når interessen for å så blomster og andre vekster er som størst. Gjennom å fange vårfølelsene med et reklamebudskap som setter følelsene i sving kan man nå stor fremgang med kampanjen.

Ulike typer frøposer

Axon Profil tilbyr en rekke ulike frøposer. Vi har billigere modeller som passer helt perfekt ved store kampanjer. Her er prisen det viktigste. Videre finnes modeller med litt høyere kvalitet på innpakkingen som man også kan kjøpe i litt lavere kvanta. Disse frøposene passer best når man markedsfører seg mot litt viktigere kunder. Prisen er fortsatt lav og det er den ekstra kvaliteten som gjør at produktet blir en god gave ved et kundebesøk eller et event. I valget av frøpose bør man derfor spørre seg hvem som hovedsaklig kommer til dele dem ut til, og hva målet er. Er målet å nå så mange mottagere som mulig eller er det å nå et mindre antall viktige kunder? Vet man svaret er beslutningen enklere. Alle frøposer kan man få med et antall ulike frøtyper. De mest populære frøene nå er basilikum og solsikke. Selv om det kan være bra å velge en populær frøtype bør man også anstrenge seg for å finne en type frø som tilsvarer det image man vil at firmaet skal utstråle. Ikke bare frøposens ytre men også dens indre bør speile foretaket som driver reklame.

Å benytte planter i markedsføringen

Å markedsføre seg med planter er en både unik og oppsiktsvekkende måte å drive reklame på. I tider der det er mye vanskeligere å nå frem i reklamemaset gjelder det å synes og vekke oppsikt. Planter er da helt riktig! Planter har også en positiv aura av naturlighet og miljøvennlighet som også ofte passer bra in mot imaget hos et moderne foretak. Når man deler ut en plante eller en frøpose signaliserer man indirekte at man verdsetter et sunt miljø. Kunden bærer så med seg dette positive bildet av ditt firma. Planter som profilprodukter er såpass uvanlig at man virkelig reagerer og husker foretaket som står som avsender. Få andre profilprodukter klarer å gi et så kraftig inntrykk. Det er virkelig unikt. Den store reklameverdien til tross er planter enda generelt billige i innkjøp. Det gjør at man får veldig mye reklame for pengene når man velger planter som profilprodukt.

Kjøp plantene hos Axon Profil

Axon Profil har tilbudt planter og frøposer med trykk lenge. Vi våger påstå at vi er eksperter på denne produktkategorien. Som kunde hos Axon Profil har du tilgang til et brett sortiment av planter til slagkraftige priser. Vi har dessuten flere unike modeller som du bare finner hos oss. Mange av plantene har avanserte trykkmuligheter og det finnes derfor trykkmaler å laste ned til hvert produkt. De gir verdifull støtte når du skal skape dine trykkfiler. Behøver du hjelp med designarbeidet finnes vi også alltid tilgjengelig for å hjelpe. Visse produkter, først og fremst frøposene, kan vi levere veldig raskt. De er derfor en utmerket løsning om du trenger å kjøpe et profilprodukt i siste liten til for eksempel en messe eller åpent hus. Vi har gjennom årene på denne måten reddet mange firmaer som ellers skulle stått uten profilprodukter på eventet. Planter er fantastiske som profilprodukter og interessen for dem vokser hvert år. Du bør også oppdage styrken i å markedsføre seg med planter. Kontakt oss så forteller vi mer!

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet