Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Fyrstikker med trykk

På tross av at fyrstikker har vært med i århundrer er de fortsatt den mest populære måten å lage ild på. Det er et produkt som mange mennesker benytter daglig og det er derfor ikke så merkelig at det også er et populært profilprodukt. Axon Profil tilbyr et brett sortiment av fyrstikkesker med trykk. Her finnes alt fra tradisjonelle firkantede modeller til mer originale former som for eksempel sylindre, kuber og pyramider. Vi tilbyr også kule modeller i virkelig snodige former, som for eksempel hus. De som bestiller fyrstikker av oss er oftest restauranter, hoteller og kafeer. De finnes dog mange andre typer foretak som bestiller fyrstikker med trykk. De er billige i innkjøp, har et smidig format og er nyttige for mottageren. Ofte utgjør det utmerket tilskudd til det øvrige sortimentet av profilprodukter. Det finnes også mange bra ideer om hvor man kan dele dem ut. Hoteller kan for eksempel legge igjen en eske fyrstikker med trykk i hvert hotellrom, samtidig som en restaurant kan plassere en eske fyrstikker på bardisken og la kundene ta med seg noen hjem. De er også perfekte å dele ut på messer og events og å ha på lunsjrommet eller i resepsjonen. Produktet passer alle typer mennesker og de fleste blir glade for å få dem.

Litt om fyrstikkens historie

Fyrstikken ble først benyttet på 1830-tallet og i begynnelsen ble den kalt fosforfyrstikken. Den var meget lett å tenne på og kunne dras mot nesten alle overflater og materialer for å tennes. Det skulle vise seg at det skapte problemer at den var så lett å tenne, så i 1844 bestemte en svensk oppfinner ved navn Gustaf Erik Pasch seg for å løse problemet. Pasch oppfant da sikkerhetsfyrstikken. Det var en ny type fyrstikk som kun ville tennes om den ble strøket mot den fosfor-bekledde utsiden på den nyoppfunnede fyrstikkesken. Denne nye typen fyrstikk revolusjonerte brannsikkerheten og ble en stor suksess verden over.

Tips i valget av fyrstikkeske

Axon Profil tilbyr et meget stort sortiment av fyrstikkesker med trykk. Å velge modell kan derfor noen ganger være litt vanskelig. Fyrstikkesker finnes både som esker og som bøker. Bøkene har fordelen at de tar mindre plass i for eksempel en lomme, men eskene er litt billigere i innkjøpspris. Fyrstikkbøkene rommer også normalt sett færre fyrstikker enn en fyrstikkeske. En eske er normalt foretrukket om man ikke tror mottakerne vil oppbevare dem i lommen. Mange nattklubber velger derfor heller en bok enn en eske. Esken er dog storselgeren i denne sammenhengen. Fyrstikkesken finnes ikke bare i firkantet form, men også i mange andre former. Pyramideformede fyrstikkesker er et eksempel. Det er en form som vekker litt mer oppmerksomhet, samtidig som prisen bare er ubetydelig høyere enn for en normal firkantet form. Vi tilbyr også et antall spesialmodeller, for eksempel fyrstikkesker kombinert med tannpirkere. Denne modellen egner seg spesielt godt for restauranter.

Slik designes en fyrstikkeske

Fyrstikkeskene designes helt etter dine ønsker. Du bestemmer over både fronten og baksiden, som gjør at du har masse plass til din logo, slogans, kontaktinformasjon, info om åpningstider og annen informasjon. De fleste fyrstikkesker trykkes normalt etter Pantoneskalaen, men ved behov kan de også trykkes med CMYK. Du kan dermed også trykke fotografier og avanserte motiver om du så ønsker. Her finnes altså alle muligheter til å skape et virkelig unikt profilprodukt. Til hvert produkt finnes det en trykkmal som du kan laste ned og benytte når du lager ditt design. I trykkmalen legger du inn logoer, tekster, fotografier og andre designelementer. Trenger du hjelp bistår vi deg gjerne! Når du har sendt materialet til oss vil vi alltid sende deg en digital korrektur for din godkjenning. Du har dermed alltid mulighet til å korrigere eventuelle feil før fyrstikkeskene går i trykken. Når det gjelder fargen på tuppen av fyrstikkene finnes det et antall standardfarger å velge mellom. Noen eksempler på farger som vil tilbyr er rød, oransje, gul, hvit, svart, grå, lilla, lyseblå, rosa og brun. Har du for eksempel en rosa logo kan du velge rosa tupper. Har du en grønn logo kan du velge en grønn tupp. Du kan også bare velge en farge som stikker seg ut og gir din logo en ekstra touch. Muligheten til en unik farge på tuppen av fyrstikken gjør at produktet oppleves veldesignet og helt tilpasset ditt foretak. Dette skaper en eksklusiv følelse rundt både produktet i seg selv, og ditt firma.

Går fyrstikker ut på dato?

Noen ganger får vi spørsmål om fyrstikker kan lagres. Svaret er at så lenge de lagres tørt kan de i prinsippet lagres så lenge man vil. Fyrstikker med trykk er et slikt profilprodukt der prisen går veldig ned når man går opp i kvantitet. Med tanke på at holdbarheten er nesten uendelig behøver man ikke være redd for å kjøpe inn litt flere enn man beregner å benytte det neste halve året eller år. Det er en stor fordel og enda en grunn til at fyrstikkesker med trykk er så populære som profilprodukt. Vil man dog bare kjøpe en mindre mengde har vi visse utvalgte modeller man kan kjøpe i små kvantiteter. Disse modeller digitaltrykkes normalt, som gjør at du kan fritt velge bilder og mange farger i ditt design. En annen fordel med de digital-trykte fyrstikkeskene er at de har kort leveransetid. Perfekt hvis du har dårlig tid altså!

Vi hjelper deg gjerne

Om du synes det er vanskelig å bestemme deg for hvilken fyrstikkeske du skal velge så hjelper vi deg gjerne. Vi våger å påstå at vi vet en hel del om fyrstikkesker med trykk. Det er nemlig en av Axon Profil sine mest populære produkter og har lenge vært en virkelig storselger. Vi selger et meget stort antall fyrstikker med trykk hvert eneste år. Vi hjelper deg å finne den rette modellen og bistår deg også gjerne å skape et skisseforslag. Gi oss bare informasjonen om omtrentlig hva du ønsker og hvordan du vil at fyrstikkesken skal se ut, så vil vi sende deg et skisseforslag og gi deg et tilbud. Er det så at du vil ha en prøve av produktet før du bestemmer deg order vi selvfølgelig det også. Kontakt oss i dag, vi finnes her for å hjelpe deg!

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet
 • Kategori
  • Fyrstikkesker
  • Fyrstikkmapper
  Fyrstikkesker
  Fyrstikkmapper
 • Merking
  • Trykk
  • 4-fargers fototrykk
  Trykk
  4-fargers fototrykk
 • Eco
  • Eco