• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Isskraper med trykk

Hva skulle man ta seg til uten bra isskraper alle kalde vintermorgener når frontruten er dekket av is? Axon Profil har et bredt sortiment av isskraper i alle prisklasser. Med bedriftsnavnet ditt på isskrapen kommer kunden din garantert se deg som redderen i nøden hver gang frosten slår til!

st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Biltilbehør
Biltilbehør

Alle typer profilprodukter med tilknytning til bilen.

Heatpacks
Heatpacks

Varmende heatpacks med eget trykk.

Håndverktøy
Håndverktøy

Utforsk vårt brede sortiment av verktøy med profilering.

Førstehjelp
Førstehjelp

Førstehjelpsskrin – vis dine kunder at du bryr deg.

Lommelykter
Lommelykter

Lommelykter med trykk i alle prisklasser og utførsler.

Reflekser
Reflekser

Reflekser med trykk for deg som søker et omtenksomt reklameprodukt.

Isskraper - et profilprodukt for vinteren

Norske vintre er sjelden, for å ikke si aldri, uten snø og frost. Med vinteren kommer nedisede frontruter som gjør isskrapen et nødvendig verktøy for en hver bileier. Uansett hvor mild vinteren er kommer den til sin rett flere ganger. En isskrape med trykk er derfor et utmerket reklameprodukt som folk tar imot med takk og som blir brukt. Isskraper har dessuten en lang levetid, og beholdes ofte og benyttes over lang tid.

Et brett sortiment

Axon Profil har et brett sortiment av billige isskraper med trykk. Vi har rimelige modeller som egner seg for de store kampanjene. Isskraper er med sin lave innkjøpspris og sin store reklameoverflate utmerket for disse store kampanjene. Axon Profil har vet et flertall tilfeller levert isskraper til store, landsomfattende reklamekampanjer. En populær måte å dele ut isskraper på er å plassere dem på vinduene på parkerte biler. En kald vintermorgen kan det være en meget populær gave!

Kund-service