1. Startside
 2. Fritid
 3. Sitteunderlag

Sitteunderlag med trykk

Hos Axon Profil finner du alle typer sitteunderlag med trykk. Vi har sitteunderlag med eget trykk i alle slags materialer, former og størrelser. Har du allerede funnet favoritten? Bra! Bare send oss logoen så henter vi frem en skisse til deg.

22 produkter
Trenger du hjelp?
Vi hjelper deg gjerne.
22 50 11 50
Man-fre 08.30 - 17.00
Chat
Start en chat, så hjelper vi deg.

Sitteunderlag med trykk - et behagelig profilprodukt!

Sitteunderlag eller sitteputer med trykk er et virkelig behagelig profilprodukt som alltid vil bli brukt og gir sin eier en behagelig sitteopplevelse, uansett underlag. For mange har vel vært på de iskalde sitteplassene på en fotball- eller hockeykamp, som gjør baken øm og vond i en hel uke etterpå? Eller en picnic ute i den gode naturen, men som gir en litt "gressete" bismak, med flekker på de nye buksene? To av mange tilfeller der det hadde vært praktisk å ha med seg et sitteunderlag med trykk, for å kunne nyte anledningen bedre. For det er jo dumt om en kostbar arenabillett eller utflukt skal forstyrres bare fordi man ikke hadde med seg et billig sitteunderlag. Ikke noe fungerer da bedre enn et sitteunderlag med trykk for å holde seg varm og tørr på rompa. Derfor er det fordelaktig å dele ut sine sitteunderlag med trykk som garantert holder året rundt. Det gir gode assosiasjoner til nytteverdi, omtanke og komfort. Dessuten tilbyr et sitteunderlag en, og noen ganger to, store overflater man kan trykke sin logo, sitt slagord eller annet på. Perfekt å dele ut til for eksempel idrettsklubber og foreninger som har mange arrangementer utendørs. Hver gang de skal sette seg ned for en pause eller matbit gleder de seg over at de har et sitteunderlag med seg, og de blir automatisk eksponert for ditt varemerke. Et varemerke som straks gir dem komfort og varme. Dette er noe de sent kommer til å glemme, og en viss takknemlighet smyger seg inn mot ditt firma. Hos oss i Axon Profil finnes det sitteunderlag i mange ulike farger, former og materialer som passer perfekt både til utflukten med firmaet eller for å være reklame på et sportsarrangement. Noen av våre sitteunderlag kan dessuten gjenvinnes, er vanntette og kan brettes sammen, som gjør de enda mer praktiske å ta med seg. Alle modeller kan utstyres med ditt firmanavn eller budskap, og de finnes i mange ulike prisklasser. Velkommen, se på vårt utvalg og finn riktig modell for nettopp dere!

Sitteunderlag med eget trykk har mange fordeler

Sitteunderlag med trykk tilhører den gruppen profilprodukter som er meget praktiske, de redder dagen og de skaper behagelige minner. De spiller på veldig fysiologiske og basale behov som varme, tørrhet og komfort, som gjør de til populære reklameprodukter å dele ut. Med stor sannsynlighet kommer de til å benyttes og gi eieren en mer behagelig opplevelse på neste picnic, hockeykamp, firmaevent eller kveldsgrilling i parken. Med disse kampanjeproduktene får du også gode muligheter til flott eksponering og ofte i store folkemengder. Alle trykte sitteunderlag er en smidig og billig måte å få flere øyne på sitt varemerke, og forbindes ofte med gode intensjoner. Ofte er det noen på utflukten som har glemt å ta med seg sitteunderlag, eller så finnes det for få, og da blir de virkelig ettertraktede. Og de kan ikke gå glipp av ditt firmanavn, logo eller budskap på de meget generøse trykkoverflatene, som i blant finnes på begge sider av sitteunderlaget. På visse sitteunderlag finnes det dessuten mulighet til å trykke fotografier, som blir virkelig pent og innbydende. Og visse andre er vanntette, kan gjenvinnes og kan legges sammen, som gir mange fordeler for brukeren. Sitteunderlagene blir da enklere å ta med seg overalt, og man er da alltid klare for å kunne sette seg ned, uansett om det er vått eller ikke. Så gjør som Axon Profil, vær alltid klare! Bestill billige sitteunderlag med eget trykk hos oss, som holder året rundt. Raskt, enkelt og trygt!

Det å benytte sitteunderlag med trykk til reklame

Sitteunderlag med logo på er fremfor alt en strålende idé å dele ut til klubber som driver med forskjellige sport og idretter. Men også til alle typer foretak og foreninger som er mye ute i frisk luft og naturen. Sitteunderlag brukes jo ofte ved aktiviteter utendørs, som utflukter, events eller som en klassisk sittepute på fotballkamper og annen utendørsidrett. Det handler fremfor alt om miljøer der det er kaldt og vått. Da trives sitteunderlaget best og gjør en god og varm innsats for brukeren. Kanskje det er derfor det er en firmagave folk setter så stor pris på! Mange sponsorer har innsett kraften i å markedsføre seg med dette reklameproduktet og deler gjerne ut til det sponsede hjemmelagets hjemmearena. De pleier også ofte å være til salgs i hjemmearenaens gaveshop. Er dere et foretak som jobber med friluftsliv- eller campingprodukter? Eller kanskje dere er aktive innen barnehagebransjen? I så fall er det en fantastisk strategi å dele ut pene, runde sitteunderlag med trykk på neste messe eller utendørsevent for bransjen. Det er noe folk garantert kommer til å sette pris på og vil bli brukt på neste campingeventyr, og bindes til gode minner! Men sitteunderlag med eget trykk kan også bestilles inn for å benyttes på neste utendørsaktivitet med jobben. Det gir et profesjonelt inntrykk og styrker samholdet samtidig som færre kommer til å klage på kulden eller at det er vått. Vi tror at de fleste skulle bli glad for å få et smart sitteunderlag som holder unna både vått og tørt. Ikke bare småbarnsforeldre, hockeyfans eller friluftselskere. Et siste tips er å dele ut sitteunderlag med trykk til personalet før ferien. La de hjelpe dere med å spre reklame på alle utflukter og eventyr som en lengre ferie pleier å by på. Våre sitteunderlag veier lite og er enkle å ta med på alt fra festivalen til skogsturen.

Runde, sammenleggbare og vanntette sitteunderlag med trykk

Våre sitteunderlag med trykk finnes i mange ulike design og farger. For eksempel har vi runde sitteunderlag som har økt i popularitet den siste tiden. Man finner også mer klassisk design som er kvadratiske eller rektangulære i formen. Mange av våre produkter kan med fordel brettes sammen for å være enda enklere å ta med seg på tur. Og om du ønsker en vanntett modell så finnes det flere å velge i. Til og med materialene skiller seg litt fra hverandre, som kan være en faktor å tenke over på i valget av modell. Har dere interesse av en litt mer miljøvennlig modell så finnes det også varianter som er laget av resirkulert polyetylen. Om sitteunderlagene skal brukes ofte og i litt mer tøffe værforhold, er det kanskje materialer som nylon som er riktig for dere. Ønsker du sitteunderlag i høy kvalitet med virkelig god komfort, har vi garantert noen modeller med skumplast som passer inn i den kategorien. Den klassiske, ultralette modellen med håndtak som aldri går av moten, og folk mottar gjerne flere eksemplarer av så alle i familien kan få hver sin. Uansett hvilken du velger så er det en tidløs profileringsartikkel som gir mye reklame og eksponering til en liten kostnad. Alle våre sitteunderlag er lettvektere og de fleste tilbyr virkelig slagkraftige trykkoverflate som er klare for ditt firmanavn, logo, slogan eller budskap. Visse modeller har til og med trykk på begge sider av sitteunderlaget! Selve trykket gjøres i 1-4 fargers trykk, eller digitalt fototrykk. Vi har gjort det veldig enkelt for deg å finne riktig sitteunderlag hos Axon Profil. Bruk gjerne de ulike sorterings- og filtreringsfunksjonene som finnes på nettsiden. Bruk filtervalgene så du lettere får frem de sitteunderlagene som passer behovene, når det gjelder ting som farge eller merking. Synes du fortsatt det er vanskelig å velge riktig, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne videre!

 • Sortere
  • Beste treff
  • Populæritet
  • Laveste pris
  • Høyeste pris
  • Leveringstid
  • Kvantitet
  • Navn
  • Nyhet
  • Leverandør
  Beste treff
  Populæritet
  Laveste pris
  Høyeste pris
  Leveringstid
  Kvantitet
  Navn
  Nyhet
 • Farge
  • Sort
  • Rød
  • Blå
  • Grønn
  • Oransje
  • Grå
  Sort
  Rød
  Blå
  Grønn
  Oransje
  Grå
 • Merking
  • Trykk
  • 4-fargers fototrykk
  Trykk
  4-fargers fototrykk
 • Varemerke
  • Sagaform
  Sagaform