Hettegensere – fra treningsplagg til moteplagg

Hettegenseren er plagget som har gjort motereisen fra å være et behagelig treningsplagg til haute couture streetwear. Reisen har gått fra 1970-tallets hiphopmiljø, via en rekke urbane subkulturer, hele veien til catwalken hos verdens ledende motehus. Hettegenseren har en unik plass i moteverdenen, og i garderoben til de fleste. Her forteller vi hvorfor hettegenser med trykk også er det beste profilplagget til din bedrift.

Kvinne med lyseblå hettegenser med stort trykk.

Attitude og coolness

Vi ser verdensstjerner som moteforbilder i trendy hettegensere. Hettegenseren er like selvsikker på filmpremieren, som når de beveger seg inkognito på byen. Det å trekke opp hetten gir en cool følelse. Hettegenseren har en åpenbar og unik attitude, og hvilken bedrift vil ikke assosieres med det? Med en hettegenser med eget trykk blir bedriften din en del av alt dette.

Mann med mørkeblå hettegenser med lang glidelås og lite trykk.

En stil som vi elsker

En hettegenser har en herlig avslappet stil. En stil som vi elsker. Det er dessuten et plagg som er lett å kombinere. Den ene dagen med svarte jeans og pene sko. Neste dag med kjole og sneakers. En hettegenser er praktisk og passer de fleste. Når du overrasker de ansatte med hettegensere med trykk, så vet du at de faktisk kommer til på brukes.

Kvinne med mørkeblå hettegenser med lang glidelås og trykk på brystet.

Mange modeller

Hettegenser med trykk kommer i mange fasonger. Med kort eller lang glidelås. Figursydde til menn eller kvinner. Eller en unisexmodell. Hos Axon finner du også flere miljøvennlige modeller. Hos Axon velger du mellom mer enn 100 ulike modeller. Derfor er det lett å finne en hettegenser hos oss.

Mann med vinrød hettegenser med trykk på venstre side av brystet.

Med trykk og broderi

Trykket på en hettegenser kan plasseres mange steder. Det vanligste er et stort trykk på brystet. Det er også vanlig med et lite trykk på venstre bryst. Vil du gjøre trykket veldig diskré, kan vi trykke i nyansefarger. Det er også populært med et stort trykk på ryggen. På mange modeller kan vi også brodere logoen din. Perfekt for deg som vil ha logoen med lett 3D-effekt.

Alle hettegensere