• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Kosedyr

Kosedyr med trykk er et kult reklameprodukt alle barn setter pris på. Merkingen skjer ofte på kosedyrets genser. Axon Profil tilbyr et vidt sortiment av kosedyr og bamser i ulike farger, utførelser og prisklasser.

Farge
Øvrig
st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Paraplyer
Paraplyer

Visste du at i Norge har vi brukt paraplyer siden 1500-tallet? Reklameparaplyer ble vanlig langt senere og er i dag en av de absolutt mest populære profilproduktene på markedet. Det er derfor ingen tilfeldighet at du finneret bredt sortiment paraplyer hos Axon Profil.

Spill
Spill

Ulike typer spill med eget trykk.

Puslespill
Puslespill

Skap et virkelig unikt reklameprodukt!

Sparebøsser
Sparebøsser

Sparebøsser og sparegriser med eget trykk.

Barneklær
Barneklær

Barneklær med eget trykk. Ta sikte på dine framtidige kunder!

Fargeblyanter
Fargeblyanter

Et profilprodukt som vekker dine kunders kunstneriske side.

Kritt
Kritt

Barnas favoritt! Kritt med eget trykk.

Pastillesker
Pastillesker

Bredt sortiment av pastillesker med reklametrykk.

Kosedyr med trykk

Alle barn elsker kosedyr, og blant kosedyrene er den klassiske teddybjørnen den aller mest populære varianten. Hos Axon Profil finner du et enormt sortiment av kosedyr med trykk. Vi har alt fra små bamser som kan festes på nøkkelknippet til store bamser med trøye du kan trykke på. Kosedyr er en koselig og et profilprodukt barna setter pris på. De blir fort en favorittleke som blir med overalt og gir reklame i de mest skiftende sammenhenger.

Hvem passer produktet for?

Bamser med trykk passer for de fleste foretak, men er særlig bra for foretak med virksomhet som retter seg mot barn. Eksempler på det kan være sykehus og omsorgforetak, tannleger eller skoler. Produktet viser omsorg og gir samtidig verdifull reklame. Et kosedyr gir reklame på en øm og sympatisk måte, verdier som de fleste foretak gjerne vil utstråle.

Både for barn og voksne

Et kosedyr venner seg ikke bare mot barn, men kan også deles ut til voksne. Hvorfor ikke styrke dine kunderelasjoner ved å dele ut en bamse med trykk som dekorasjon på kontoret? Eller hvorfor ikke dele ut teddybjørner til gamle på et gamlehjem? Kosedyr er dessuten en populær gave ved ulike eksamensfester og konkurranser. Det er helt klart et koselig produkt med stor bredde.

Enormt sortiment

Hos Axon Profil finner du kosedyr i ulike farger, størrelser og priskategorier. Vi har kosedyr i form av katter, elefanter, kaniner, hunder, giraffer, tigere og mye mer. Hvilken type som passer best for deg kommer an på hvilken målgruppe du sikter mot og hva du vil utstråle. En populær underkategori er kosedyr med nøkkelring. De kan festes på nøkkelknippet eller på ryggsekken. De er rimelige, kan deles ut i store volumer og gir mye reklame for pengene. Med andre ord er de et perfekt profilprodukt for messen! Klassiske bamser med trykk er en annen storselger. Bamsene finnes i ulike størrelser og trykket skjer normalt på trøyen. En klassiker som aldri går av moten. Kontakt oss i dag så hjelper vi deg å finne riktig kosedyr for nettopp deg!

Kund-service