• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Baller

Baller er et lekent og lettvint profilprodukt som passer spesielt bra for sommerens markedsføringskampanjer. Axon Profil tilbyr alle typer baller med trykk. Vi har alt fra fotballer til rugbyballer og beachvolleyballer. I sortimentet finnes til og med enklere plastballer med trykk.

Farge
Øvrig
st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Spill
Spill

Ulike typer spill med eget trykk.

Frisbee
Frisbee

Frisbees med eget trykk.

Fotballer
Fotballer

Fotballer med logo. Et profilprodukt som settes pris på, med lang livslengde.

Treningsklær
Treningsklær

Treningsklær med egen logo. Vi har klærne for sport og trening.

Shorts
Shorts

Brett sortiment av shorts med eget trykk.

Badeballer
Badeballer

Badeballer med trykk for sommerens varme dager.

Festivalbånd
Festivalbånd

Rimelige festivalbånd i plast og tyvek.

Gymposer
Gymposer

Klassiske gymposer i mengder av forskjellige farger og materialer.

Baller med trykk - et lekent profilprodukt!

Er du på jakt etter et kult profilprodukt før sommerens markedsføringskampanjer? Da har kommet til riktig sted! Axon Profil tilbyr alle typer baller med trykk. Vi har alt fra fotballer, rugbyballer og beachvolleyballer til sjongleringsballer og ulike typer enkle plastballer. Gjennom å koble ditt foretaksnavn med noe så fornøyelig og lekent som baller vinner du mye goodwill. Et profilprodukt som lokker frem smilet og latteren og gir uvurderlig reklame for deres foretak.

Baller, baller, baller!

Baller er et utpreget vår- og sommerprodukt og passer derfor bra ved kampanjer i sommerhalvåret. Kanskje handler det om en utendørskampanje eller et kundetreff utendørs. Baller med trykk gir som sagt positive signaler rundt ditt varemerke. For eksempel en beachvolleyball med trykk utstråler glede, men også positive verdier som god helse og velvære. Sjongleringsballer med trykk gir for eksempel assosiasjoner til at du som foretak kan holde mange baller i luften samtidig. Med ditt varemerke på ballen får du et utmerket profilprodukt å gi bort. Det er et reklameprodukt som utstråler kreativitet og lekenhet mot kunder og egne ansatte, verdier som mange foretak strever etter i dag. Baller beholder man og kommer ofte i bruk over lang tid, som gir varemerket langvarig reklame på en effektiv måte. Skoler er en utmerket målgruppe for denne typen profilprodukter. Ballene kan trykkes med skolens logo og benyttes i såvel gymtimer som i friminuttene. Produktet passer på at elevene holdes i aktivitet i friminuttene og at barna får utløp for sin overskuddenergi på best mulig måte!

Hvilken ball med trykk bør du velge?

Vi hos Axon Profil våger å påstå at vi har et tilstrekkelig bredt sortiment av baller for at du skal kunne finne den ballen som passer perfekt for deg og dine bruksområder. Valget av ball med trykk behøver ikke være vanskelig. Er dere for eksempel et foretak der mange av de ansatte liker fotball kan dere kjøpe inn fotballer med trykk og senere arrangere interne fotballturneringer. Kanskje kan også fotballene deles ut som premier til de deltagende. Å oppmuntre personalet til fysisk aktivitet og trening er alltid positivt og kan det kombineres med å gjøre reklame for eget foretak så blir det dobbel positiv effekt. Baller med trykk kan også deles ut til nøkkelkunder. De kommer garantert til å bli glade for å få en slik gave! Er dere et foretak som bokstavelig talt liker å ha mange baller i luften så kan i stedet sjongleringsballer med trykk egne seg bedre som profilprodukt. Skoler kan med fordel velge å investere i flere ulike typer av baller med trykk. Aktiviteter i gymtimen varierer ofte og derfor kan det være bra å profilere seg både på for eksempel fotballer og volleyballer. La barna være med på å bestemme hvilken ball som skal bestilles og hvilket trykk som skal benyttes. Deres ideer og kreativitet er ofte godt mulig å benytte.

Tips før man bestiller

Du velger trykket på ballen helt på egen hånd. Normalt går man så klart ut ifra foretakets egen grafiske profil og benytter foretakets logo, og kanskje en slogan. Trykkoverflaten er normalt ganske liten på en ball, men vi har noen modeller spesielt laget for å muliggjøre litt større trykk. Med litt fantasi kan man skape et virkelig bra profilprodukt. Som med de fleste andre profilprodukter synker prisen for baller med trykk ganske så mye ved litt større kvantiteter. Baller har som kjent ingen best-før-dato, som gjør at man derfor uten problemer kan kjøpe litt flere som man kan ha på lager over flere år. En ball blir aldri umoderne og vil alltid være populær. Vi hos Axon Profil har dog anstrengt oss for å tilby lave minimumskvantiteter så du også kan kjøpe små antall om du vil det. Om du synes det er vanskelig å bestemme seg for hvilken ball du burde velge så hjelper vi deg gjerne. Informer oss bare om hva det er du søker og så kontakter vi deg med tilbudsforslag!

Kund-service