• Fri frakt
  • Personlig service
  • Alltid skisse & tilbud

Fotballer

Fotball er en av verdens største sporter og er en sport som spilles overalt. På fotballsarenaen så vel som i skolegårer, parker og i hager. Fotballer med trykk er et populært profilprodukt med lang levetid og høy reklameverdi. Axon Profil bilbyr alt fra enklere reklamefotballer til mer påkostede modeller. Vi har noe for alle!

Farge
Øvrig
st
Sortere etter:

Du lurer kanskje også på?

Frisbee
Frisbee

Frisbees med eget trykk.

Baller
Baller

Vi har alle typer baller med trykk.

Shorts
Shorts

Brett sortiment av shorts med eget trykk.

Pins
Pins

Design din egen pin! Vi har alle typer pins.

Energi
Energi

Tabletter og energisjokolader som gir kraft!

Gymposer
Gymposer

Klassiske gymposer i mengder av forskjellige farger og materialer.

Sportsflasker
Sportsflasker

Sportsflasker av plast og metall for alle tilfeller.

Fotballer med trykk

Fotball er trolig verdens mest populære sport og spilles over hele verden. Det spilles fotball i parker, på skolegårder, i hager, så vel som de store arenaene. En fotball med trykk er et morsomt profilprodukt som garantert kommer til å gi glede for mottageren i lang tid. Det er et positivt profilprodukt som både barn og voksne setterpris på. Gjennom å sammenkoble ditt foretaksnavn med noe så positivt og gledesfylt som fotball vinner du mye goodwill. En fotball beholdes og benyttes ofte over lang tid, som gjør at den gir ditt foretak langvarig reklame.

Hvem passer fotballer med trykk for?

Fotballer med trykk er et litt dyrere profilprodukt som gjør at den passer best å dele ut i litt mer begrenset skala til de viktigere kundene. Produktet passer de fleste foretak og kan med fordel også deles ut internt for å sterke den egne foretakskulturen. Kanskje deles de ut i sammenheng med foretakets fotballturnering? Eller kickoff? Fotballer er et utpreget vår- og sommerprodukt og passer derfor bra ved utendørskampanjer eller på kundetreff utendørs. En fotball med trykk utstråler ikke bare glede, men også minst like mye god helse og friskvern. Det er derfor et særlig bra profilprodukt for foretak innen helsesektoren.

Nærmere om sortimentet

Hos Axon Profil finner du et stort utvalg av fotballer. Hos oss finner du alt fra litt enklere fotballer til en lavpris, til de litt mer påkostede fotballene av eksklusivt materiale og med detaljer av høy kvalitet. Fotballene kommer også i ulike design og størrelser. Uansett om du vil ha en modell i retrodesign eller mer moderne design så har vi noe for deg. Vi har også modeller særlig laget for litt større trykk.

Kund-service